A rendőrség elfogta azt a 32 éves budapesti lakost, aki az elmúlt hetekben többször is lopás bűntettével került a hatóságok látókörébe. 

G. József megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy

- 2017. szeptember 1-jén 12 óra és 12 óra 15 perc között az újpesti, Árpád úti üzletházból ellopott egy pénztárcát, majd három órával később egy szintén negyedik kerületi, Váci úti műhelyből eltulajdonított egy mobiltelefont.

- 2017. szeptember 28-án 19 óra 30 perc körül az ötödik kerületi Váci utcában található hotel recepciójából ellopott egy mobiltelefont, illetve egy pénztárcát.

- egy hónappal később, 2017. október 26-án 20 óra 25 perc és 20 óra 45 perc között pedig az Uránia mozi ruhatárába surrant be és lopott el egy fotóstáskát a benne lévő fényképezőgéppel és annak tartozékaival együtt.

Az újpesti rendőrök a helyszínen talált nyomok, a tanúkihallgatások és a helyszínen készült videofelvételek alapján azonosították az elkövetőt és újpesti tartózkodási helyén 2017. október 31-én a reggeli órákban elfogták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága lopás miatt eljárást indított G. Józseffel szemben és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására.

via Police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.