Meg Breivik. Pláne Breivik. A Magyar Nemzet tudósítása szerint Orbán Viktor külföldi szóvivője a nemzeti konzultációnak nevezett propagandakampányt népszerűsítendő látogatott el a kies Ferencvárosba, ahol ezeket állította: valamiféle csata zajlik, meg háború a globális színtéren, továbbá Brüsszelben, és ádáz csata zajlik, meg a Soros-terv. Ám ezután általános meglepetésre következő szavak hagyták el a száját: az elmúlt években Európában 27 terrortámadás történt, ezeknek 330 ártatlan áldozata és több mint ezer sérültje volt, az elkövetők pedig minden esetben „migránsháttérrel” rendelkeztek.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Megint az kell mondjam, hogy optimista

Most a derék b1.blog kérdésre kell kiábrándító választ adnom

Az index.hu által szemlézett (egyes szintén index-es források szerint elvadult baloldali) b1.blog „Szijjártó már megint hazudott egy bődületeset, szerinte még a Teréz körúti robbantó is migráns volt” című írásában, amiben a derék külgarázdánk egy újabb idióta szóhasmenésről számolt be feltett egy kérdést.
„Talán tudományos kísérletet végzett, hogy
mi az szint, amit már az a közönség se képes elviselni,
amelyik a Kárpát-medence globalisták általi megszállásától retteg folyton, és azt hiszi, hogy Soros György személyesen dugja ágyukba az arabokat, hogy erőszakolja meg őket. Hogy mi az a nyilvánvaló blődli, amit még ők is észrevesznek, és amitől sikoltozva rohannak ki a teremből.” – írja. Nos ki kell ábrándítanom Szájjártató esetében szó sincs bármiféle kísérletről, napláne tudományosról, ő tényleg ennyire retardált. Ráadásul az is egyértelmű, hogy a – nagyon úgy néz ki, hogy valóban egyre bővülő – birka-sereg egyre vakhitűbb. Sok momentumában már messze meghaladja a kádári éráét!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
olivetti
Romlik a helyzet, már maguknak is hazudoznak.
papa.49
A körúti robbantó csak egy balek semmi egyéb !!!
csipetke
Most már biztos,hogy ez az üldözési mánia fertőző.Ezek ott Orbán körül mind elkapták...
Nessy
Lehet hogy a hallgatóság jó része birka, a másik része viszont "ott van", de fogalma sincs arról. hogy mit mond az előadó.
Lehet, hogy már törököket is Soros küldte anno kis hazánkba???
csipetke
@Nessy: Lehet,hogy már a tatárokat is! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.