A kormány állja a felmerülő költségeket és vállalja az adminisztrációs terheket annak érdekében, hogy II. János Pál pápa szobráról az eltávolításra ítélt keresztet Ploermel városából Magyarországra lehessen szállítani, ha a francia település vezetése hozzájárul ehhez - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Végképp nem normálisak!
A kereszt jegyében szörnyű dolgok fognak még történni a hazában.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
mi van az a tetű Rezsi Sziszi már ezt a baromságát is velünk fizetteti???
Equus1
hozzák gyalog, kenyéren és vízen. Felváltva cipelje az éceszgéber erdő őeminenciájával. A kenyérre valót meg dobják össze a hívek.
Zeta
Végképp nem normálisak!
A kereszt jegyében szörnyű dolgok fognak még történni a hazában.
karma1
@Shikari: Jesszusom! Hat teged honnan szalajtottak???
karma1
@Shikari: Bocs, de ERRE az OLDALRA honnan szalajtottak? Mert nagyon ugy nezel ki, mint egy fide$$ fizette ocska troll...:o)
Tudod, itt az ilyeneket reggelire tucatjaval fogyasztjuk...:o)))
Piti vagy... Nem kell egy meteres keresztet csokolgatni ahhoz, hogy a keresztenysegemet bizonyitsam.
Nezz ra arra a tetves erdo peterre, aki meg a papanak is nekimegy.
De gondolhatsz nyugodtan a bayerzsotira is, aki a katolikus papat is le-"szenilis ven szar"-ozza...
Inkabb azt kerd szamon bzsoti lo'valagrend tulajdonostol...
Ludmilla
l@karma1: likvidálták az elődjét,most ezt dobták ide trollkodni..ahogy a fidesz szokta,ha elkopott egy név,jön a második vonal...de ez is olyan durbincs-szerű :-)
Equus1
@Shikari: akkor nyúlj a zsebedbe és fizesd a költségeket. Vidd a kertedbe, mert közterületen a kívánatosnál így is több van. Elég lenne egy is, de jó mélyre elásva.
Ludmilla
@Shikari: térj magadhoz,gazember!Nincs jogod ezen az oldalon mocskolódni,nem szokás...ahol ez szokás:Magyar Idők...
Equus1
@Shikari: dolgozz a pénzedért! Leüötésenként kapsz zsét, vagy darabra megy? Jól fizet a habonyművek?
42
Ezzel a vallási motívummal, Magyarországra beköszöntött a sötétség kora.

"Minek nevezzelek?"
Ezt a "sötét középkor" mintájára, "sötét (mélymagyar) modern kor"-nak lehet nevezni.
Még tíz ilyen év (a keresztény egyházak teljes támogatásával), és kőbaltával fogunk rohangálni a városokban a lepusztult épületek között, a burjánzó aljnövényzet repesztette járdákon, és a leggyakrabban használt legkifejezőbb szavunk a: "Grrrr" lesz.
42
szijjártó péter, csak pár napja volt utoljára nagyon nem normális, és most megint nagyon nem normális...
Egyre rövidülnek a ciklusok. Régen hónapok teltek el, aztán hetek, hogy szijjártó nem volt normális (sem nagyon, sem kicsit), most már csak napok telnek el két "fájás" között...
karma1
@42: Bocs, a kepet olyan e'lo"re sikerult megfestened, hogy sajnos elrohogtem magam... Pedig inkabb kinomban, mint jokedvemben... Nagyon arra tendal ez az egesz...:o(((
kisrigó
Megint találtak egy jó alkalmat a lopásra, ami nem mellesleg még hoz is a konyhára az erre a nemes tettre beájuló jámboroknak tetszik. Volt már elég elcseszett "szállítás" pl. a sámán dob, aminek az elbontása milliárdokba került, most rejtegetik valami mezőn. Majd csak szétrohad, aztán el lehet vinni még a maradékot is. Tesznek ők nagy ívben a keresztre, az Istenre, no meg ne legyenek illúzióik a hívő emberekre is ezek a "megélhetési" álkeresztények! Jól mondja Iványi Gábor, hogy az isten türelméből van hatalmon a fényestekintetű és bandája. Reméljük, hogy elfogy ez a türelem!
Sziszifusz
@Shikari: 12:45
Hogy mi van ???
Magyarország az utolsó védővonal ! Európának példamutatás !
Még mindig sokan beveszik azt a maszlagot, de ettől még nem igaz.
Lassan már ott tartunk, hogy Orbán Viktort ennyi álszenteskedés után, még életében szentté avatnák. Hál, Isten ehhez az elhivatottaknak is volna egy-két szavuk.
Sziszifusz
@Shikari: 15:05
Szerintem Merkel nem veri szét Európát.
Én úgy gondolom, hogy Orbán Viktor Unió ellenes retorikája az ami bomlasztja az európai egységet. Kritikája nem építő, hanem romboló jellegű.
Pálinkás Pál
@Shikari: Te valami hülye vagy,vagy utasítottak a Lendvay utcából???
Ludmilla
@Shikari: hát kiscsillag,én neked szóltam,vannak liberálisok,demokraták,nácik,szocik,szabad országban élünk,hiszen te is csacsoghatsz
Sziszifusz
@Shikari: 16:35
Határozottan állítom, hogy Merkel nem erőlteti a muszlim betelepítést. Sőt ...
Egyébként is a menekült kérdés, meg a Sorosozás, úgy kell Orbánnak mint egy falat kenyér. Ezzel a kérdéssel foglalkoztatva a lakosságot, el tudja fedni azt a tengernyi disznóságot amit a magyar emberek ellen elkövetett. Megy itt a keverés, és az állami szintű korrupció ezerrel.
Sziszifusz
@Shikari: 15:51
Nem gondolom, hogy Merkel telefonon hívogatta volna a migránsokat, volna ettől fontosabb elfoglaltsága is.
Az tény, hogy a migráns kérdés kezelésében az EU nem nagyon remekelt, de mint hallani a hírekből, az utóbbi időben már kibontakozóban van egy összeurópai megoldás.
Equus1
@Shikari: értem.
Ez újbeszélül. amit a te maffiózó gazdáid vezettek be, annyit tesz: fidesz megbízásából, szándékosan provokálom. Ezért jársz ide hazaárulózni és gyűlöletet szítani.
Szánalmasabb féreg vagy, mint a gazdáid.
Nessy
Shikari valakinek a reinkarnációja, vagy új a propin?
Equus1
@Nessy: vátlják egymást. Van belőlük annyi, mint trágyában a giliszta.
mackoka46
Minek az a kereszt a szégyentelen botrány ország maffia kormány félcigány Antikrisztusának közpénzen ?
simmering73
Tegnap még Csepelre akarták vinni. Rezsidisznónak nem kell?
Veleda
A franciák megőrültek. Miért is akarják levenni a keresztet a pápa szobráról? Mert a kereszt zavarja a nem keresztény hívőket! Majd ha muszlimok leszedik a félholdat, akkor kell leszedni a keresztet. Mondom én, aki nem is vagyok vallásos, de ha a kereszténység jelképe a kereszt, akkor azt tessék otthagyni, ahol van.
Equus1
@Shikari: figyelj oda egy kicsit. Ezek a te szavaid. Most magadat minősítetted.
Na látod habonyi bérkommentelő, itt a gyűlölet szításának ékes példája. Érvelés és cáfolat helyett kijelentesz, gyűlölködsz és cimkézel. Igazi ótvar habonyi szokás. szokás!
Nessy
@Veleda: Ki a keresztet, ki a félholdat,ki a horogkeresztet, ki a vörös csillagot szedeti le.
Mindegyiknek az égisze alatt követtek el emberiség elleni rémtetteket.
És még fognak is!
Equus1
@Shikari: Szakadj le rólam! Nem óhajtok értelmi fogyatékos bértollnokokkal és habonyi önjelölt hittérítőkkel társalogni. Ott a csapatod. Fújjátok együtt a kígyókövet!
Veleda
@Nessy: Tökéletesen igazad van. De János pápa szobrára mégsem tehettek egy akváriumot.
kereső
A szobor eltávolitásának valódi indoka:Az északnyugat-franciaországi Ploërmelben található emlékmű „elhelyezésénél és méreteinél fogva feltűnő jellegű, és mint ilyen, ellentétes a francia köztársaság világi jellegét előíró alkotmánnyal, valamint az egyház és az állam kettéválasztásáról rendelkező 1905. évi törvénnyel” – indokolta 2015. májusi döntését a rennes-i közigazgatási bíróság.Nos mivel nálunk egyre inkább kitűnik az állam?,inkább a kormány részéről a szekularizáció elutasitása, lehet a kerészténység megmentőjeként parádézni ismét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.