A Heves megyei Kömlőn a helyiek szinte mindenkit, még egy falubelit is menekültnek néztek mindenszentekkor, egy nem messze keletkezett tarlótüzet is nekik tulajdonítottak. Végül a polgármester tett rendet.

A temetőbe érkezett idegeneket nézték menekültnek a Heves megyei Kömlőn a helyiek, sőt, még egy falubelit is annak hittek mindenszentek előestéjén. A pletyka annyira beindult, hogy egy a közelben keletkezett tarlótüzet is a menekülteknek tulajdonítottak. 

Menekültnek nézték a helyiek a mindenszentekre érkezőket Kömlőn

Fotó: MTI/Komka Péter

A heol.hu cikke szerint "számtalan bejelentés érkezett a település polgármesteréhez a napokban, hogy helyi lakosok illegális bevándorlókat véltek felfedezni a falu több pontján is."

A polgármester a rendőrökkel és a polgárőrökkel karöltve utánajárt az eseteknek, majd a Facebookon írt egy bejegyzést, hogy nincs ok a pánikra. 

"Mint tudják, Mindenszentek és halottak napja alkalmából sok idegen ember érkezik a temetőbe gyertyát gyújtani és megemlékezni. Ki autóval, ki pedig tömegközlekedéssel, gyalogosan" – olvasható többek közt a bejegyzésben.

A heol.hu cikke szerint "valószínűleg a migrációról szóló hírekben látottak, hallottak válthatták ki e reakciókat", és nézhették az elhunytjaikhoz érkezőket menekültnek.

(Címlapi kép: MTI/Komka Péter)

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Van még lejjebb...
Az Isten magyarországi helytartója és migránsügy biztosa elérte, hogy rettegés üljön a pórnép nyakára.
Szomorú.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Van még lejjebb...
Az Isten magyarországi helytartója és migránsügy biztosa elérte, hogy rettegés üljön a pórnép nyakára.
Szomorú.
Nessy
Ennyire el tudnak hülyülni emberek???
nevemnick
@vladimir putin: szerintem hamarosan eljön az is, mert a félelem nagyúr, és van aki szintentartja.
simmering73
Ebben a szellemileg leamortizált, össznépileg lehülyített országban rövidesen lincselés lesz. Hála szorgosan ezen munkálkodó kormányunknak.
karma1
@nevemnick: @simmering73: Elvegre a fobasi megmondta, hogy "forro osz" lesz...
Remelem, majd o is kap a "barna borere" egy vallalkozot, aki agyonveri...
42
Az a baj, hogy te azt hiszed, hogy viccelek, pedig nem
Azt hiszed, hogy nem viccelek, pedig de.

Ez a baj.

A kemény csávók így nyomják.
Bocsánat !!!
A(z igazán) kemény csávók, tudják, hogy mikor kérjenek bocsánatot.
Én tudok bocsánatot kérni - amikor kell..
Bocsánat !!!
42
Senki nem bocsát meg nekem.
Nem baj, tudom kezelni a helyzetet.
nezelodo
Azért isteni ez a dakota vezér, a végén még meghaladja Vitéz Nagybányait, meg Szálasít, de náluk pontosan tudni lehetett ki a nemzetvesztő! Mostanság már itt is gyanakodnak néhányan, hogy ki az...
Lepényleső
A félelem elültetve,most már nyugodtan a bársonyszékbe,mindegy mi megy ezért tönkre?
cs.n.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a többségben lévő kisebbség pánikolt-e, vagy a kisebbségben lévő többség. Meg arra is, hogy miért a bógármezsdert hívják, ha van valami? Beszarik a tévé, hívom a polgármestert, hogy láthassam Viktor úr beszédét. Migráncsokat vélek látni, hívom a polgármestert. Ez valami újfajta kistelepülési szokás?
kopacsijanos
@nevemnick: még ez is jobb mint a muzulmán kutyák akiket ti akartok ide hozni!!te aljadék szarházi!
division
Halloween - kor még megérteném, de halottak napján...
human
Számtalan ilyen hír volt. Volt hogy földmérők és közmunkások kölcsönösen migránsnak nézték egymást.
division
@human: A migráns veszély valós dolog, ám kezd olykor átcsapni komikumba:-)
nevemnick
@kopacsijanos: (22:19) lassan olvass és akkor megérted, hogy mit írtam. De neked mindegy, annak az 1 bites mazsolának ami a fejedben tiki-takizik. Amúgy az utolsó mondatod a te tulajdonságod.

:D
Nessy
A migránsok ugyebár nem fehér bőrüek, ha jól olvasom a híreket.
Most vagy a temető látogatók nem voltak "fehér emberek", vagy az egész falunak szürkehályogja, esetleg macula degenerációja van.
Jó lenne szemészetre küldeni öket. Esetleg egy pszichiáter is elkelne!
Equus1
@kopacsijanos: te aljadék szarházi vagy és mellette hülye is. Menj aludni, mielőtt jönnek az ápolók!
kopacsijanos
@Equus1: teljesen igazad van ha tükörbe nézel látsz egy ilyen hülyét mint te ! neked meg állat gondozó kell ahogyan elnézem!!hogy ki a aljadék szarházi arról vitatkozz csak magaddal te egy faszopó utolsó görény!
human
@division: Hol komikum az mikor magyar magyar fenyeget meg, hogy kinyírja? És ezt Orbánod helyesnek tartja. A kis alibikeresztény.
division
@human: Miből gondolod hogy helyesnek tartja? Ez már csak agyszülemény.
Equus1
@kopacsijanos:teljesen igazad van. Ha tükörbe nézel, látsz egy ilyen hülyét, mint te! Neked állat gondozó kell Ahogyan elnézem!! Hogy ki az aljadék szarházi, arról vitatkozz csak magaddal, te egy faszszopó utolsó görény!
Helyesírást nem tannultál? Vagy a 4 általánosba már nem fért bele?
Ritka bunkó fajzat vagy. Hol van a kutyaól, amiből kiugatsz veszett kutya módjára??
simmering73
"Orbán nélkül nem lenne ez az irracionális félelem, amely miatt az emberek pogromot hajtanak végre vagy lincselnek. Orbán lesz a felelős, ha ez megtörténik. A köztelevízió olyan hazug uszítást folytat, amire legfeljebb a náci és kommunista időkben volt példa."
nepszava.us/bartus-laszlo-lincseles-lesz-a-vege-es-orban-a-felbujto/
dr. prédikátor
Úgy látszik nem csak egy sötét falu van Magyarországon!! De az emberi? sötétség is határtalan!!!Hiába kapcsplják fel a villanyt!!!
Nessy
@division: Odáig már eljutott O.V., hogy helyesnek tartotta az Őcsényiek viselkedését.
nezelodo
@Nessy: "Esetleg egy pszichiáter is elkelne!"
Látod, ez felesleges lenne. Aki tele pofával gerjeszti a gyűlöletet, ahelyett, hogy csendben az érvényes jogszabályok szerint kezelné ezt a problémát, annak sem használt, használ az agykurkász. Ja ha így járnának el, honnan tudná a világ, hogy ő Európa megmentője?! (Jó, azért kellett hozzá a Merkel sallerja is!)
human
@division: Ne játszd már el, hogy nem látod mi zajlik. Bayer vérében és taknyában kezelné a kormánnyal szemben tiltakozókat. A napokban egy fideszes guillotine alá valóknak bélyegezte az ellenzéket. Szépen hergelik a választóikat azok ellen akik nem értenek egyet Orbánnal.
Ezért mikor te rájuk szavazol, hogy kevesebbet adózz (mert nagyon rászorulsz), több kedvezményt kapj az is jusson eszedbe, hogy az uszító politikájukat is támogatod.
staro2
Mit fog mondani orbán,amikor agyonverik,vagy lelövik az első migránsnak nézett embert?
division
@human: A Fideszt és a szavazóit meg mindenki lámpavasra küldené itt. Mi a különbség uszítás terén?
karma1
@division: Csupan annyi, hogy a migransellenes uszitas folyik meg a csapbol is, az osszes meszaros-, habony- es vajna-fele kozszolgalatibol is, mig itt mi mondhatjuk, hogy lampavasra a futyiszesekkel, azt maximum az a Modi figyelheti meg, tarthatja szamon, aki argus szemekkel figyeli, tallozza ezt es az ehhez hasonlo kozossegi oldalakat, Facebook-ot.
Az oroszlanuvoltes mellett - amit a Padre es kornyezete csap - elhalkul, sot, meg sem lehet hallani a lepkeszarny-suhogast... Ez a ketto kozotti kulonbseg...;o(((
teuton
@division: A különbseg? A fideszeseket birosag ele, a szavazoikat pedig elmeorvosi bizottsag ele kell allitani!
division
@teuton: Na és téged okoska? :-)) Már csak mosolygok a hozzászólásaidon.
teuton
@division: Mondom, elmeorvosokra lenne szükseg, neked is! Mert csak mosolyogsz, de egyebet nem tudsz. Ja, meg irogatni es hazudozni! Mert allitolag 150 ember dolgozik neked (mondtad kb. 2 hete), aztan mostmar 200-rol meselsz. Persze a ceg es a csaladod mellett mindig van idöd napi 30 kommentet irogatni, pl. most vasarnap hajnali 1 es hetfö hajnali 1 ora között. Szanalmas hazudozo vagy, aki apropenzert "dolgozik" itt!
papa.49
Egy valamit nem értek ebben a hírben, ha a temetőbe mentek, akkor nyilván az ott fekvő nagyszülőket, rokonokat akarták meglátogatni ... Egy ott élő helybélinek igazán fel kellene ismernie, hogy ez a nő a Maris néni unokája !!!
Két eset lehet a málházkodni kívánók nem voltak ,,HELYBÉLIEK,, vagy az egész CIKK EGY MÉRETES HAZUGSÁG !!!
human
@division: Te miről beszélsz? Hol hallottad te ellenzéki médiában, hogy egy politikus vagy szakértő életveszélyesen uszít a fidesz ellen? Ne néhány ellenzéki kommenteket hasonlíts már össze fideszes médiaszemélyiségek uszításaival. Ráadásul ezeket a kommenteket talán pár százan ha látják. Bayert, Földit több ezren, tízezren.
division
@teuton: Pont éjszaka érek rá leginkább, eddig még nem vetted észre? Közel 200 ember, egészen pontosan ezt írtam, nem azt hogy pont 200. Egyébként meg ha netalán egyszer hazatévednél, szívesen megmutatom neked hogy mennyire hazudok, csak írj előtte.
teuton
@division: Ejszaka??? NAPKÖZBEN is irogatsz, naponta 25-50 kommentet!!! Tipikius fizetett troll vagy, aki összevissza hazudozik! Talan van 1 alkalmazottad is, a durbincs, csak meg meg kell tanitanod a forditoprogramm kezelesere, vagy rendesen magyarul.
division
@teuton: Szállj már le arról hogy mikor írok meg mikor nem, mert már tényleg röhej amit művelsz. Majd ha egyszer neked is lesz szabadalmad meg tulajdoni részed egy cégben amiből annyit kapsz automatikusan hogy még dolgoznod sem kellene lényegében akkor majd megérted, csak tudod ahhoz először meg is kell valósítani, az öledbe nem hullik magától. Ne legyél már ennyire sötét, foglalkozz a témával és akkor én sem szólok hozzád.
teuton
@division: Mese-mese-meskete... A temaval te idaig sem foglalkoztal, vagy ha egyaltalan valamit, akkor bödületes baromsagokat irogatsz, es a kormanypropagandat mantrazod. Nem en vagyok az egyetlen, aki targyilagosan, tenyekkel es adatokkal cafol teged!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.