A jóistenke őtet támogatja. Vélemény. Hiába nyomja most a prédikációit, a főminiszter nem hívő, ezt állítom, bár nem tudom bebizonyítani, ahogy ő sem azt, hogy hívő. A kereszténydemokraták gyalázása a korai rendszerváltó parlamentben, a kisztitkári és az otthoni emeszmepés múlt, a markáns liberalizmus, amivel indította politikai pályáját mind-mind nem elég bizonyító erejű, és nemcsak azért, mert elvileg bárki megtérhet időközben, hanem ‘hogyúgymondjam’ ontológiailag nem bizonyítható, hogy nem hívő, ahogy az sem, hogy hívő, hiába mondja, hogy élete legbensőségesebb pillanatait a protestáns zsoltárok éneklése jelentette, itt csak az ő állításaira hagyatkozhatunk logikailag, és hát az ő állításai nem képeznek kellően szilárd alapot ahhoz, hogy elhiggyük neki, hogy hívő… A rendszerváltást követően először 1998-ban vett részt istentiszteleten emlékezetem szerint, mert

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Parancsolatok, melyeket biztosan kimerít országos szinten:

I. Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!
VII. Ne lopj!
VIlI. Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!
X. Mások tulajdonát ne kívánd!

Parancsolatok, melyeket megszeghetett vagy áttételesen megszegett:

V. Ne ölj!
karma1
@SystemError: Mondd mar,.. Legfeljebb majd a ket jo haverja elintezi neki, hogy ne az 5 megszegett, hanem az 5 betartott(???) parancsolat szerint iteljek meg a foldi tetteit A Nagy Vegelszamolasnal...:o))
(Az erdo peter meg a tokes "felesegvero" kugrott reformatus puspok urak...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.