Gyurcsány megvonná a határon túliak választójogát. A felvetéssel egy felmérés szerint gyűjthet itthon szavazókat. De ami neki fontosabb: ellehetetlenít egy közös balos listát.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Nem kell itt senkinek "nekirontani" , mindenki ott szavazzon, ahol él, más országok belügyeibe ne pofázzon be külföldi, még akkor sem, ha az erdélyi, foglalkozzanak ők is annak az országnak a dolgaival, ahol élnek, jelen esetben Romániaiakkal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
"...egy felmérés szerint gyűjthet ezzel szavazókat, de ami neki még fontosabb, ezután még nehezebbé válik egy közös balos lista."

Az a sok mocskos hazugság, amit az elmúlt években hallhattunk tőle az Orbán leváltásának a fontosságáról, meg az összefogás szükségességéről...
Ritka kártékony egy fazon...
Nessy
Valamiről lemaradtam? Lenne ellenzéki összefogás? Lenne közös lista, miután mindenki "külön méreti meg" magát?
Ennek lesz majd a végeredménye a sok kis párt számára: Megmérettél,megszámláltattál, és híjával találtattál!
mariaberta
Nem kell itt senkinek "nekirontani" , mindenki ott szavazzon, ahol él, más országok belügyeibe ne pofázzon be külföldi, még akkor sem, ha az erdélyi, foglalkozzanak ők is annak az országnak a dolgaival, ahol élnek, jelen esetben Romániaiakkal.
Madácsi Pali
@Béla333: tőled csak tanulhat! Obán csicska.
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: izi Béla, ízi... :)))))
Konkrétan???
nezelodo
Sokat tett a fidesz, főleg Orbán, hogy jól jöjjön ki ebből a kezdeményezésből a Fletó. A gyűlölet elhintett magja szépen csirázik a kritikátlan külhoni családtámogatásoktól, a stadion és templomépítésektől, a kedvenc külhoni gittegyleteik támogatásától, a szavazatvásárlásoktól az itthon adózók pénzén. Ugyanakkor a külföldön dolgozók, de itthon állandó lakcímmel, és családdal bírók szavazati lehetőségét Orbántól megszokott simlis módon szinte lehetetlenné tette. Így aztán a kivételezés és a kilógó lóláb miatt lassan meggyűlölik a külhoni szavazókat az emberek, mert bele akarnak szólni, kockázat nélkül, miként éljünk mi idehaza.
Pálinkás Pál
Ejha...nem is tudtam hogy baloldalon szeretik a határon túliak szavazását,leszámolva az LMP-t ami a fidesz zsebfrakciója!!!
Hellcat
Kurvára igaza van a ferinek ebben, annak ellenére, hogy nem a kedvencem. Viszont kizárt hogy a köv választások előtt megszűnne a külhoniak ezen lehetősége...ezzel a kijelentéssel most meg csak azt érte el, hogy csakazértis a vityára szavaznak...mondjuk kb mind1...amennyire nicns ez ellenőrizve az külhoni magyar hullák is csodával határos módon a vityára fognak szavazni...a választási csalás egyik melegágya amit a fidesz létrehozott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.