Semmilyen körülmények között nem javasolna miniszterelnöki vitát a választások előtt a Fidesz egyik prominense – tudta meg a Magyar Nemzet.

A magas rangú politikus egy zártkörű októberi rendezvényen ezt azzal indokolta: a vitának nem volna értelme, mert Orbán Viktor kormányfőnek nincs kihívója.

Ezért nem áll le senkivel vitázni Orbán Viktor

Ilyen polémiának a kormánypárti képviselő szerint akkor van létjogosultsága, ha például van két néppárt az országban, és közel azonos szinten állnak. Ám a mai magyar belpolitikai életben a Fidesznek nincs egy nagy kihívója, és „senki nem szolgálta meg belpolitikai teljesítményével, hogy a hivatalban lévő miniszterelnök kiálljon vele vitázni”.

(mno.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Orbán a magyar politikában valóban "páratlan". Ilyen kaliberű tolvaj még nem volt a hazai politika történetében.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Orbán a magyar politikában valóban "páratlan". Ilyen kaliberű tolvaj még nem volt a hazai politika történetében.
Csizmás Kond
...szerintem is csak cigánykodnak a kamerák előtt, agyondicsérik önmagukat, alázzák a másikat...
RonaGyuri
a cikk legnagyobb poénját hagytátok ki, hogy lecseréltétek a fotót! =))
Nessy
„senki nem szolgálta meg belpolitikai teljesítményével, hogy a hivatalban lévő miniszterelnök kiálljon vele vitázni”.
Az biztos! Még senkinek nem sikerült ennyire padlóra küldeni, megosztani, kifosztani az országot!
tudode
A HIVATALBAN LÉVŐ MINISZTERELNÖK "csak" felolvasgatásban REMEKEL, mert 27 évi politizálgatás, önfényezés, stb. után úgy KORMÁNYZÁSBAN, és vitában CSAPNIVALÓ, oly annyira, hogy ma már VÉTSÉGNEK számít az is, ha az újságírók KÉRDEZNI merészelnek tőle, és stábjáról is, mert BEKUKULNAK a "keretszám bukta" óta!!!
.
---- Keretszámok és liftajtó.
www.youtube.com/watch?v=nbcpz46gOYo&t=167s
.
Elképesztő!!!
terlasz
Tudjuk, hogy azóta nem mer kiállni vitázni senkivel, amióta Gy. beletaposta az iszapba, ahová való.
Eladott Ország
Ezzel a cigány bűnözővel nem vitázni kell, hanem bíróság elé kell állítani és börtönbe zárni, a többi "nemzeti-keresztény-konzervatív" haverjával együtt.
Sámannus
Igen ő már azon a"szinten" amit senki nem akar megcélozni, csak egy diktátor. Szépen is néznék ki, hogy nékünk két diktátor jelöltünk is legyen, de Vona Gábor talán megfelelne neki ha nem csipegetné a szemöldökét. Még szerencse, hogy ilyen fínyásan értékeli a mai férfidivatot.
Aki Én
Szerintem meg azért, mert pontosan tudják, hogy a hazugság védhetetlen.
Nessy
@Aki Én: Arról nem is beszélve, hogy szembe hazudni nagyon nehéz, ahhoz jó memória ,komoly tudás, és pókerarc szükségeltetik.
A szóvívőknek a fapofa már megy, a hazugság felolvasása is, az meg nem zavarja őket, hogy hülyének nézik a hallgatóságot. Kérdezni viszont tilos, mert akkor végük.
Macskaszem
Semmibe veszi a kihívókat, mégse mer kiállni ez a jellembajnok. Mert kihívó az van, csak a mi sunyi kis Don Corleonénk akkor is a függöny mögé bújt, mikor a bátorságot osztották. Ahol viszont az aljas gazemberséget osztották, ott bőven bepótolta, mai napig ott lebzsel.
Fradigege
Kihívom én. Leverem, mint vak a poharat.
Pálinkás Pál
Azért nem áll ki vitázni senkivel mert gyengeelméjű...lopáson kívül mindenhez papír kell neki..,főleg mióta gyurcsi megszivatta az utolsó televíziós vitáján!!!
human
Orbánnal csak Isten vitázhat. És nem kétséges, hogy akkor is kinek lenne igaza.
karma1
@human: Nem is tudtam, hogy KET istenhit van Magyarorszagon...:o)))
Azert ez a fo potentat annyira titokban tanacsolta ezt a Fenyestekintetu Zavarosszemunek, hogy meg az o nevet is sikerult titokban tartani...:o)))
Fosas-hegyek a futyi$$nel, pedig 50 %-os arany folott mar csak egy kavet kellene kerniuk...
Ugy van orban Gyurcsannyal, Simicscsel, mint Fulig Jimmy a hajofenekben Piszkos Fred kapitannyal: a kapitany laza testtartasban, zsebretett kezzel alldigal, es valamit fog a dudorodo zsebeben... Jimmy pedig csak nezi, nezi Fred kezet, mert nem tudja, hogy mit szorongathat az oreg a kezeben,... Aztan mikor megegyeznek abban, hogy mennyiert tunteti el Mr Gould holttestet a fedelzetrol, akkor hanyagul elovesz a zsebebol egy almat, es beleharap...
orban sosem tudhatja, mitol dudorodik Fleto meg Simics zsebeben...:o))))
Hellcat
Nem azért nem áll ki emrt nincs kihívója hanem mert bármelyik a földbe döngölné egy vitában.
Zeta
Azon a stinten , ahol ő van , ott nem vitáznak.
Isten dönt, ítél ,nem vitázik.
Szava szent!
Ludmilla
azért nem áll ki,mert nem mer,ahogy a riporteri kérdésekre,parlamenti kérdésekre sem tud érdemleges válaszokat adni
Köb Jani
A szintkülönbségeket nehéz elfogadni.
kokopelli
Az egyenesben nézett brüsszeli válasza után,ahol remegett a szája az idegességtől,
elhiszem hogy a tanácsadói lebeszélik róla! Azt még lehetett valahogy rafináltan for-
dítani,de a live (magyar nyelven) az nem "rizikómentes"! Röviden,foschik őfelsége is
mint a lakodalmas kutya!
kereső
Gyáva,! aki a sajátjai által beterjesztett ,az ő szájaize/érdeki szerint megirt "rizikósabb" törvényeket sosem szavazta,szavazza meg.Ezzel aztán majd lehet takarózni. Azt se propagálták soha -sehol,hogy anno a 13.havi nyugdijat sem szavazta meg.Na de orditani,uszitani az elvételekor/felfüggesztésekor azt igen, abban élen járt.Néhány kihivót azért tudnék-Bokros,Karácsony G,Vona, Gyurcsány,Szelényi Zsuzsa-bármejikkel is kiállna , a vége végleges Graz.
kereső
@kereső: bocsi:bármelyikkel!, és a szocik se maradjanak ki Harangozó Tamás,konzervativ jobboldaliként meg Mellár prof.
moareka
Ő rohadtul megszolgálta, hogy valaki feltörölje vele a padlót... Kövezzenek meg, - Botka képes lett volna erre-, de őt sikerült "eltenni láb alól"...
moareka
@kokopelli: Nem csak ott, hanem a Parlamentben is, amikor letolvajozzák, a "viszonválasz" folyamán, hallatszik ahogy reszketve vesz levegőt...A parlamenti közvetítést is azért szüntették meg, hogy Julis meg Maris néni ne szembesüljön Viktoruk levegő utáni kapkodásával, ...mert nem mindenki tudja nézni a neten...
idppp
@moareka: Ő tette el saját magát láb alól, nagyon helyesen! Érdekes lett volna látni, amint két diktátor hajlamú agyhalott a demokráciáról vitatkozik! Orbánnal csak Gyurcsány törölte fel a padlót, és képes rá bármikor, de Botka annyi, mint légy faszán a túró!
3dwhite
Azért nem, mert a múltkor is ràfaragott.
moareka
@idppp: Írtam, hogy megköveznek, de ilyen "választékos" kifejezésekre nem gondoltam...
Csak azért mertem bátorkodni ezt leírni, mert ismerem Botkát, és a jó értelemben vett csípőből való reagálását is...ez meg csak torokhangon üvöltve papírból tud olvasni...
.
nezelodo
Orbán még akkor sem tudna vitázni, ha a háta mögül a Gülütóni dugdosná neki cetliken a válaszokat! Hogy miért? Mert fel kellene tudni olvasni a leírt válaszokat!
Desischado
Ez meg a vita? Hiszen egy mondatot sem tud önállóan elmondani, csak felolvassa. Meg ahhoz érvek, és gondolkodás is kellene, hol van a dádénak olyan? Úgy fél a nyílt vitától, mint ördög a tömjénfüsttől, mert tudja hogy felmosnák vele a padlót, mint anno, Gyurcsány!
idppp
@moareka: Ez egyszerűen hazugság! Gyurcsányt még nem látta "papírból" felolvasni! Nincs szüksége rá, ő az egyik legjobb szónok, és mivel rendkívül nagy tudású, felkészült nem sok esélyt ad a vitapartnereinek! Parlamenti képviselősége nem hagyott mély nyomokat az emberben, felszólalásai jellegtelenek, felejthetők voltak, életében nem reagált "csípőből", csak elmondta amit összeírtak neki!
Lepényleső
Rosszul emlékszik a prominensnek mondott,mert a jobbik vezére felvetette lehetőségét a
vitának,ám azt nagy kegyesen lekicsinylették? A basákkal meg egyébként sem szoktak vitázni?
kokopelli
@moareka: a Net nem felejt!Láttam a válaszait,és a mellette vigyorgó ß@rosszájú
álszent fővadászát! "Nincs szebb mint a "férfiszerelem"! A schlepp-je is összezár
mögötte,amiből arra következtet a főzsivány,hogy fölötte csak a "jóságos" van! Ha
leszáll az "Öreg" a földre,majd azzal elbeszélget "szemmagasságban"! Grázban is
megtehetné azonnal ! ;--)))
moareka
@RonaGyuri: Igazad van, az a fotó mindenért beszél...
lusta
Valaki magyarázza már el a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk klpviselőinek, hogy egy nyíltszini vita a választó miatt van, nem az ilyen, olyan pártok miatt.
moareka
@idppp: Megértelek, nem a parlamenti idejéből beszéltem, hanem , ahogy a szegedi közgyűléseken helyrerakja a fityiszeseket...erről az oldaláról nem nagyon ismerik...
kereső
@lusta: akkor már azt is, hogy ha egy ujságiró kérdez tőlük, akkor én kérdezek, a polgár, a választó-és engem nevet ki, engem néz retardált hülyének,nekem nem válaszol.
Eladott Ország
Orbán Viktort ideje lenne megmutatni egy orvosnak.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/06/orban_viktor_kosa_lajos_rogan_antal_toni-1024x682.jpg
Ahogyan aggódott annak idején Orbán Viktor is Antall József egykori miniszterelnök egészsége miatt. Akkoriban még lehetett a televízióban követni a parlamenti eseményeket és én tisztán emlékszem arra, mikor Orbán felszólította Antallt – akiről akkor már tudható volt a rákbetegsége – hogy mivel nem képes ellátni feladatait, jobb lenne, ha lemondana posztjáról.
A sokszor véreres szemek, a zavaros tekintet lehet akár kimerültségtől is. De a kényszeres
szájnyalogatás, a szintén kényszeres nyakkendőigazgatás, zakósimogatás minden, csak nem
természetes jelenség. Az sem megnyugtató, hogy Orbánt nem engedik – vagy ő maga nem
hajlandó, bár én nem hiszem, hogy ez az ő döntése – egyetlen nyílt vitában, interjúban sem
fellépni.
Nessy
@kereső: Már bocsánat, de nem kevesen ezt tartják helyesnek, és boldogok, hogy hülyének nézik nap nap után!
Eladott Ország
@Horizont: Akkor most még mindig az az érzése van Havasi kollégának, hogy szívességet tesz a keményen dolgozó kisember nevében kérdéseket felvető sajtónak – amelyik kéményen dolgozó kisember a fénylő csillag munkába állását és szabadságolását is egyaránt finanszírozza – azzal, hogy elárulja, mégis merre eszi a fene a főnökét és miért? Nagyon durva szereptévesztésben élnek ezek a saját gazemberségeikbe és hazugságaikba napról-napra belegárgyuló jóemberek. Nem az a kérdés, hogy én kíváncsi vagyok-e, hogy nekem hiányzik-e az öblös szájtépése (azért a péntek reggeli igehirdetést nem kellene kihagyni, hátha elbizonytalanodott a nyáj) hanem az, hogy ha Semjén, aki 20 napig állítólag első emberként irányította az országot (édesjóistenem, még leírni is borzasztó), augusztus 20-ától elvonult pihenni, akkor Orbán a helyén van már, vagy lófaszt? Jó, ha Macron elől bujkál, azt megértem, mindenféle európai jöttmentekkel ne égesse magát. Szerencsére Trumpot is milyen jól sikerült lerázni, pedig tepert istentelenül, hogy szóba álljon vele a Viktor. Ja, nem, bocsánat, pont fordítva volt azzal a teperéssel.
Tavryni őrnagy
Ha egyszer úgyis levàltjàk, minek? Legfeljebb majd tanàcsokat osztogat.
Gyuri Géderről
Mert be van szarva, hogy feltörlik vele a saját mocskát.
advocat
Úgy is lehet mondani...De arra alkalmatlan, hogy valakiket észérvekkel meggyőzzön. Mert ami nincs... Mert akikt még Medgyessy is lesöpör. (Aki nem arról híres, hogy tud vitázni.) Meg papírról felolvasva nem megy. Meg kellene tanulni vitázni. És ezért járt jogra? Mert azért ott illik megszokni, hogy bizony a másik fél beletörli a lábát. Is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.