Bogdán László Kálmán Olga műsorában úgy fogalmazott, hogy „Balek Béla” volt. Állította, hogy nem tett semmi törvénybe ütközőt, ugyanakkor a jogerős ítéletet tiszteletben tartja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Amíg a faluja és a fidesz csodatévője volt, valahogy a dakoták elfeledkeztek arról, hogy kicsit pöttyös a káder! Most, hogy beleköpött a gyűlöletkampányukba, egyből megtalálták a szeplőt. Mit nem adnék, ha a Dr flórit, aki kebelbarátja a vezérnek, és az istenfélő Balogh páternak, is csak ennyi szeplő díszítené ártatlan orcáján, ha meg nagyobb van, a bíróság előtt szeretném látni. Talán az Áder nem adna kegyelmet?! Nem hát, mert Orbán és a Polt nyílt bűnpártolása útját állja, hogy bíróság elé kerüljön. Végül is nem az ő, hanem az adózók pénzét csiribálta el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.