Semmilyen körülmények között nem javasolna miniszterelnöki vitát a választások előtt a Fidesz egyik prominens tagja – tudta meg a Magyar Nemzet. 

A magas rangú politikus egy zártkörű októberi rendezvényen arról beszélt, hogy a vitának nem volna értelme, mert Orbán Viktor kormányfőnek nincs kihívója. Ilyen polémiának a kormánypárti képviselő szerint akkor van létjogosultsága, ha például van két néppárt az országban, és közel azonos szinten állnak. Ám a mai magyar belpolitikai életben a Fidesznek nincs egy nagy kihívója, és „senki nem szolgálta meg belpolitikai teljesítményével, hogy a hivatalban lévő miniszterelnök kiálljon vele vitázni”.

Legutóbb miniszterelnök-jelölti vitát 2006 áprilisában tartottak. Ekkor a szocialisták színeiben, kormányfői székből vitázott Gyurcsány Ferenc az akkor ellenzékben lévő Orbán Viktorral. A vita visszhangja alapján a közvélemény inkább Gyurcsány Ferencet könyvelte el győztesnek.

Forrás: Magyar Nemzet

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Mért is javasolnák a csicskák a vitát, nem akarják megbuktatni a gazdit, van még bőven a húsos fazékban, kicupákolják az utolsó cseppig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@teuton: Hiába terelsz, amit linkeltem az a diktatúra, jó lenne ha tisztában lennél a fogalmakkal.
teuton
@division: Te terelsz... Szoval az Orban-haveroknal (Tötökorszag, Oroszorszag, Azerbajdzsan, stb.) az ugye nem diktatura? Mert Orbannak az a peldakep es azt epiti ö is...
nem tibi
@nem tibi: A zene teccik csak nagyon ,a szöveg nem . 11 .04 . 19'07

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.