Egy törvényjavaslat szerint a kormány elővásárlási jogot kapna a világörökségi helyszínekre, hogy jobban védhesse azokat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
- csak egy újabb törvény a valagvégeknek! - már minden kell nekik...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus1
na... van itt még mit ellopni. Megvédik, mint a magánnyugdíjat.
anka
- csak egy újabb törvény a valagvégeknek! - már minden kell nekik...
RonaGyuri
megóvni attól, hogy ne az ő csókosaikat gazdagítsa! =))
bencemacska
Amit ez a kormány megvéd, az azt jelenti, hogy magán tulajdonná válik!
Épül a királyság!!!
Mondja már meg neki valaki, hogy a Rákosmezőn már nem fagy be a Duna,mert el sem jön idáig!
Ott nem koronázzák meg!!!
lampa laz
Racs(n)i két szoptatás között kiötlötte, h a turizmus mellé, -amit szépen építgetnek kastélyok, szállodák, kempingek stb. kéteshírü arabokkal is- kellenek látnivalók, erre pont jók lesznek ezek a világörökségek.
CsipkeRózsa
Van esze Orbánnak, persze ő nem SZERETNE valamit, ő csak AKARNI tud valamit. Meg fogja szerezni, valóban kapcsolódik a turizmushoz.
nemkati
A nemzeti vagyont már lenyúlták a földtörvénnyel, amikor a nemzeti parkokat eladták a csókosoknak és maguknak, a magánnyugdíjvagyon elherdálásával, a magánvállalkozások alól számtalan esetben kirántották a talajt (szerencsejáték-gépek betiltása, szervizelésének saját érdekkörbe vonása, trafikok elvétele azoktól, akiknek ez volt a megélhetése), és még számtalan esetben. Milyen vagyona van még a nemzetnek, ami még elvehető, lenyúlható, privatizálható egy szűk kör részére, akik kizárólag olyanok, akik hatalomban tarthatják őket? Minden nap, amit a Fidesz-KDNP ural, közelebb visz Magyarország teljes kifosztásához.
Mobil123
Hogy jobban védhesse ??? Még is kitől ?? B+! tőletek kell védeni !
kereső
@bencemacska: nincs szükség koronára, már "isten kegyelméből"kormányoznak,igaz,hogy még nem "apostoli" a kegyelem, de majd meg lesz az is, a következő megszólalására.
nemkati
@kereső: "Nem Isten kegyelméből, hanem Isten türelméből lehet Orbán Viktor kormányon" – Iványi Gábor lelkész.
papa.49
Apuka akar még néhány tőzegbányát nyitni ???
kereső
@nemkati: amiben teljesen igaza van a Lelkész úrnak, és sajnos a mi türelmünkből is ./tudom a lelkész kisbetű- az én nagybetűm az Emberi mivoltának,a választott hivatás teljesitésének elsimerése miatt van./

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.