A "magyar publicisztika Michelangelója” idézi fel tetteit az Élet és Irodalomban. A hetilap legfrissebb számában Váncsa István arra emlékeztet, mekkora hiba, hogy oly könnyen elfeledjük hőseinket és tetteiket. Így például azt is, hogy bizony Brüsszelre az első csapások egyikét Farkas Flórián mérte. Bátran szembeszállt a Tavares-jelentés szerzőjével, aki rögvest belátta, hogy a magyar kormány romapolitikája modellértékű.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Vancsanak a kisujjaban van az ujsagiras, - a bogyeben orban...:o))
Ironiabol (is) jeles, kedves Pista...:o)))))
Lepényleső
Egyébiránt ha egy tolvajjal egyezséget kötök,akkor bűnrészes vagyok? Ez ha így van,vonatkozik
mindenkire,vagy a politikusnak mondottak ez alól mentesek? Itt nem a történelmet,hanem a jelent írják a maguk által kikiáltott győztesek?
karma1
@Lepényleső: Bizony, meg akkor is, ha veletlenul kerulsz bele a "csapatba", akkor is bunreszes lehetsz...(Tudod, aki korpa koze keveredik, azt felfaljak a disznok...) , valamint a torveny nem tudasa nem ment fel a buntetes alol: vagyis ha nem ismered a buntetted buntetojogi kovetkezmenyeit, attol Teged meg siman elitelnek,...
A jelen is a tortenelem resze , eppen csak a magyarazata lesz annyifele, ahany part akarja kisajatitani a szep reszeket, es talan majd 50 ev mulva, vagy amikor mar senki sem el ebbol az idoszakbol, aki emlekezhetne a disznosagokra, akkor talan mindent a helyere tesznek...
namihami
@karma1: Ha 50 év múlva teszik a helyére az már annyit ér, mint vak lónak a kontaktlencse. Mert valószínű, hogy 2018-ban (sajnos) a meghülyített tömeg, ha nem is 2/3-dal, de ismét hatalomban tartja a Vezért és ez a négy év bőven elég lesz, hogy az elvarratlan szálakat eldolgozza és a pénzeket lepapírozza a Gazda. Ha kell, akkor bízhat a Jobbik hathatós támogatásában, hiszen ""Egy a tábor..."" és az induló alom is ugyanaz volt.
Akkortól kezdve már jogilag is minden tiszta lesz és a pénz, paripa, fegyver már legálisan lesz a klán tulajdona. Bármilyen vizsgálat esetén pont ők lesznek azok, akik rohanvást fognak az Uniohoz menni panaszra, hogy ""Ezek a csúnya libsik bántanak minket!"".
Biztos túl radikálisnak tűnik, de (szerintem) kizárólag a causescui-módszer tűnik elfogadható megoldásnak. A pénz 95%-a, ami már rég a Fáraóbácsin keresztül, kinn van, az már veszett fejsze, de legalább élvezni ne legyen módja a ""kemény és becsületes"" munkával megszerzett pénzt. Csak azt lehet visszavenni, amire itthon tette és teszi rá a kezét. Az pedig csak a töredék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.