Orbán Viktor személyesen is lelkesedett annak idején az amerikai elnökjelöltként induló John McCainért, aki aztán lazán lefasisztázta. Kiemelt barátságot próbált ápolni David Cameronnal, akinél nagyobbat brit miniszterelnök talán még sohasem bukott. Megünnepelte Donald Trump győzelmét, de az új elnök Orbán Viktor helyett a román és a cseh elnököt hívta meg a Fehér Házba, ahol még a szélsőbalos görög miniszterelnök, Alekszisz Ciprasz is kívánatosabb vendég lett a magyar kormányfőnél. Korábban a Fidesz-média óriási örömködést csapott, amikor az Angela Merkel vezette CDU legyőzte a szociáldemokratákat a német választásokon. Ma már enyhén szólva sem lelkesednek a német kancellárért a Fidesz-hívők. (Igaz, a német választások előtte sem tették.) Mindez logikus következménye annak, hogy a Fidesz vezetői és propagandistái nem tudják vagy nem akarják megérteni a nyugati jobboldalt. A nyugati jobboldal elsősorban nem ideológiai kérdésekben különbözik az ottani baloldaltól, hanem abban, hogy...

Forrás: helyivalasz.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az az igazság, hogy Őfenesége nem csak egyszerűen egy bügöslábú műveletlen paraszt-suttyó, de messziről szaglik is róla! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Az az igazság, hogy Őfenesége nem csak egyszerűen egy bügöslábú műveletlen paraszt-suttyó, de messziről szaglik is róla! =))
mariaberta
Honnan tudná? Bizonyára még nem kapta meg a felvilágosítást Habony úrtól.
Equus1
öncélú, öntörvényű, mint egy lótetű... az is lesz a sorsa
silber13
@durbincs: Azimádott vezetője -a fentebb leírt gyarlóságait kiegészítendő - egy hatalmas narcisztikus,önimádó- tulajdonsággal is rendelkezik. Figyelje meg, hogyan helyezkedik, ha fotóst lát! Bizonyára hosszasan gyakorolja tükör előtt a szerinte legelőnyösebb beállásokat. Kerti törpének ez sosem sikerülhet.:-))
cikicakk55
@durbincs: Így van,ebben igazad van.Hiába van tele az emberek töke( nőknél más) ha egyszer nincs olyan akit javasolhatnának helyette. Olyan nincs,hogy senki ne vezessen egy országot.Az ellenzék,meg egy nagy nulla,még saját magukkal sem jönnek ki. Itt talán az lenne a megoldás,hogy az a pár Fidestes aki már látja,hogy Orbán a szakadékba viszi az országot,mert kormányozni már képtelen,csak a hatalom mánia uralja, azok össze szednének maguk közül jó párat és megpuccsolnák Orbánt,Habonyt,Csotrogány Tónit és azokat akik a hülye népnyúzó tanácsokat adják neki.Szerintem Orbán már annyira nem ura önmagának,annyira elhatalmasodott rajta az uralkodási vágy,hogy nincs határ.Bár mit meg tesz, bár mit át lép azért,hogy Ő maradjon a Miniszterelnök. A tanácsadói meg kihasználják és tömik a saját zsebüket,miközben duruzsolnak a csuti fülébe,hogy mit kell még megtennie ahhoz,hogy ne tudják lerángatni a trónról.
tudode
Rájöhetne, hogy MIÉRT NEM FOGADJA BE a hazai értelmiség!
.
Úgy tűnik, hogy a V4-ek "is" rájöttek madártávlatból, hogy európai állampolgárként KÍGYÓVAL fogtak össze az EU ellen!
.
Szánalmas!
Egy élete van neki is, és NEM FÁRAD BELE abba, hogy PRÓBÁLKOZZON azzal, hogy NAGY legyen, de egyre zsugorodik, ráncosodik még a fizimiskája is, mert BELEROSKAD AZ ERŐLKÖDÉSBE, az őt szemlélők pedig a röhögésbe!!!
.
Emígy:
.
----- Évértekelő Orbán másképp
www.youtube.com/watch?v=q5tOrgIec8Y...
.
---- Lázár János javaslata a visszamenőleges 35% os adó fogadtatása Svájcban
www.youtube.com/watch?v=ctxBkH-pd6I...
.
Előfordulhat, ha NORMÁLIS VÁLTOZÁS LESZ (kustiba végzi a dolgát a miniszterelnök, és a kukás is), hiányozni fog, mert OLYAN MÓKÁS!
Nessy
Orbán már teljesen elszakadt a valóságtól és ebben a "hívei" is "segítenek", mert lehet szédíteni, amit el is hisz! A holdudvarnak egy a lényeg, hogy hatalomba tartsák, ameddig minden pénzt lenyúlhatnak!
papa.49
Ez várható volt a lengyelek is hamarosan a másik két ország mellé csatlakoznak, mert nem akarnak lemaradni Európától, mi viszont majd csatlakozunk a FAK. a nagy orosz medvéhez...
silber13
@durbincs: Húúú! De ékességes a maga primitív magyarsága! Röhej!:-))) Értve Matula???
Nessy
@silber13: Remélem nem Matula bácsira gondoltál a Tüskevárból?
peterkelemen
Persze, hogy nincs hisz egy bumburnyák gazember!
kokopelli
@papa.49: Nyugaton csak egy "viccfigura",akár még a gyerekTV-nek is!Egy elrettendő
példája a demokráciát semmibevevő egyeduralkodónak! ..ha már egyszer kivívta a címet?
Nessy
@durbincs: Köszönöm, de költői kérdésnek szántam, mert tudom,hogy nem!
Arról nem is beszélve, hogy nem szokásom ilyen stílusban kommunikálni.
silber13
@Nessy: Nem. Ez a csökött agyú más helyen ( Mandiner) Durbincs-Matula néven forgalmazott. Deszerintem onnan elhajották,azóta itt eszi a fene.!:-)))
silber13
beszélek, han@durbincs: Maga? Kissé nyers? Hiszen egy bugrisbunkó,semm a netre, lehettúrni az orrán kívül.i más! A fenebb említet két könyről lehet hallott a szemináriumokon, de buta a végtelenségig, magyarán nem olvasta egyiket sem. A láthatatlan embert márnem is említem, ertahhozztényleg hülye! És nem ám a Gárdonyikönyvéről beszélek!:-))) Na futás
silber13
@durbincs: Mitmakog ittmaga elcseszett gibbon?:-)))) Megintmeééá ugat, persze, hogy nem olvasta a láthatatlan embert,mert primkó jószág!
Nessy
@silber13: megint tanultam valamit! Köszi. :-))
peterkelemen
Orbánnak annyi köze van a jobboldalhoz, mint Hitlernek azaz semmi. Ők nácik és azok is maradnak mindörökre.
silber13
@durbincs: Na, mi is van azzal a " Láthatatlan emberrel" Hja, gőze nincs semmiről,ilyenkor behúzza a farkát és átmegy bunkó parasztba,ami nem okoz neki problémát, mert eredendően az!
kokopelli
@silber13: akkor őt mint a Német Szilárd klónját,nem a földje,hanem a mivolta
tette paraszttá?...bunkó paraszttá? A két általa idézett könyvet a gondozója tette
az ágya alá a "lelencben",hogy ne billegjen? Szegény fogyatékos! ;--)
1magyar
Nincs ezen mit csodálkozni, a politika és a politikusok olyanok mint a napraforgó.
silber13
@durbincs: Ne erőlködjön vén buzi! Kergesse csak a fiatal fiúkat! Arra még jó, csak rndesen rúzsozza ki a mocsok pofáját maga anyahágó!:-)))
silber13
@durbincs: Na, mi a baj, maga szopornyicás vén homokos?
kokopelli
@durbincs: nem érteni mádzsár? he? Orbán basi scheggetskéjében,he?
Herélt farkacskája kilóg a fönöki püspökfalatból? he? Románul nemírni soha?he?
Matula eltárs,klónja a Csaucseßkunak?.he? Magyar tanulni! He?
Eladott Ország
Az van, hogy egy nagy francot. Már mindenkinek bőven elege van a lábszagú tahóságából, a
hazudozásaiból, a félázsiai óbégatásából és az összes diktátort a hátán az Unióba behurcolni
szándékozó, különösen Putyin céljait mindenben kiszolgáló bumburnyákságából. Orbán már
csak a saját országát tudja hülyíteni és rángatni, senki mást. Akkor sem, ha a rohadtul
megfizetett pártmédiája tokától bokáig azzal van teli, hogy mekkora nagy ember is ő és mennyire csodálja a fél világ. Nem csodálja senki, de a diplomácia nem úgy működik, ahogy mi itt megszoktuk – tehát Szijjártó kiáll toporzékolni -, hanem szépen csendesen szarják le a fejét annak, aki nem képes és nem is hajlandó megtanulni késsel-villával enni. Ez történik most. Na, innen nézve már sokkal érdekesebb, hogy kivel és miről tárgyal Macron. Lehet még egy darabig hazudozni Európa megmentőjéről és jövendőbeli uráról, de ezt már csak az érintett és a hívei hiszik el. Senki más. Meg esetleg Havasi Bertalan és az Origo. Ők is pont annyira fontos szereplői az Uniónak, mint a főnökük. Semennyire.
silber13
@Nessy: Ez a félnótás olvas egy címet,felkapja, mint a csirke a taknyot és azzal próbál hőzöngeni, nagyfiúskodni,okosnak látszani.Egyszer említettem ennek az agyi bicebócának az Egri csillalászlónál is, most kérdeztem tőle a Láthatatlan embert, de arra is lapítgok kezdő mondatát, naná, hogy gőze sem volt róla,félelmetesen buta, igv.azi primkó, sine nobilitate-nak is hülye! Ugyanígy elvérzett aaz Arany balladánál, Az V. Lászlónál. Most kérdeztem tőle a Láthatatlan embert nem a Gárdonyit, de ez a művelt véglényismét kussol!

az
Eladott Ország
Hát figyeljetek, két potenciális cellalakó!
Pontosan az ilyen gátlástalan büdös bunkók miatt tartunk itt. Éppen a hozzátok hasonló
élősködő, pofátlan tahók miatt kellene az Uniónak végre keményen az asztalra csapni. Sokkal
szigorúbb szabályozás kellene, a közösség érdekében. Azért, hogy az ilyen mértéket nem ismerő suttyók végre megtanulják, hol a helyük és ne szarhassanak a közös asztalra, aztán ne
döngethessék a mellüket röhögve. Ti nem csak a saját országotokat raboljátok szét, nem csak a tulajdon polgáraitokat fosztjátok meg attól, hogy valaha ebben az életben nyugodt, biztonságos életünk lehessen. Ti az egész közösséget szét akarjátok verni. Saját pitiáner céljaitok érdekében, senki és semmi nem számít. Bőgtök, mint két kivénhedt bika, mégpedig mindannyiunk nevében. Sem Orbán Viktor, sem Lázár János az én nevemben soha, semmiféle kijelentést nem tehet! Sehol! Ugassatok a magatok és a rátok szavazók nevében.
Eladott Ország
Nem csak az Unió, Magyarország érdeke is az, hogy ne egy csomó kis és nagy náci ország
kuporogjon egymás mellett sündisznótartásban, hanem az, hogy kinyíljanak a nemzetek, hogy
együtt, közösen haladjunk a meghatározott célok felé. Viktor, bazd meg! Senki nem akarja sehová szorítani a tagállamokat, pláne nem akarja senki elvenni a nemzeti fasztudjamit. Egyszerűen arról van szó, hogy egy közösség máshogy működik, mint egy egyszemélyi diktatúra. Tudom én, hogy arra fáj az odvas fogad, hogy te irányíthasd az Uniót, de akár az egész univerzumot is. Nyugodj meg, vedd be a gyógyszereidet, soha ebben az életben nem leszel több, mint egy kicsi ország mentálisan labilis kis zsarnoka. Csavard bele magad egy nemzetiszín zászlóba és kuss a sarokba. Majd Kövér Laca mesél neked valami nemzetit.
Lázár! A másik sutyerák. Ki a fasz kérte, hogy hálás legyél valamiért? Ki a tököm várja el, hogy a nemzeti érdekeinket feláldozzuk Brüsszel akaratának? Senki. Ezt te is pontosan tudod. Brüsszel ott szarik a mi nemzeti büszkeségünkre, ahol vagyunk. Brüsszel érdeke nem az, hogy egy maréknyi kimosakodott tahó – nem, nem az országra gondoltam, csak rátok, pár maffiatagra meg a főnökötökre – ugasson megállás nélkül, miközben minden zsebeteket pukkadásig tömtétek a közösből. Hogy nem sül le a bőr a pofájáról ennek a két, egy kottából vernyákoló simlisnek!
silber13
@durbincs: Ha valaki itt a tolvaj,az csak maga lehet, hülye migráns, betolakodó!
kokopelli
@Eladott Ország: Én követem a külföldi TV-k Talkshow-it,de már nem is
foglalkoznak vele!Nagyon néha megjelenik egy csahosa,de az is blamálja
magát a beß@rásig! A csutiász olyan,mint az öregedő díva!Ha beszélnek
róla,akkor nem tetszik neki,de ha nem akkor megsértődhet! Annyit számít
az EU-ban lassan,mint a naptáron a légyß@r! A megjelenéséről,a kézcsók-
jairól és az erőltetett "lezser" kiugatásairól a vörös szőnyegen,valamint a cso-
portképeknél a röhejes helyezkedéseit (EU,Paris néma menetelés,Trump) a
kamerák előtt,csak ellenszenvet ébreszt! Nincs aki megmondja (megsúgja)
neki a fehérvári csehó és a pol.parkett közötti különbséget? :--((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.