Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője Bayer Zsolt műsorában mondta el, hogy Magyarországon nem lesz mecset.

Nem lesz mecset Magyarországon, ezt Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője mondta el Bayer Zsolt Mélymagyar című műsorában, amely az Echo TV-n fut. 

Van ilyen kezdeményezés, egész egyszerűen világosan azt ki kell mondani, hogy a jelenlegi helyzetben mi úgy gondoljuk, hogy ez a saját biztonságunk szempontjából negatívumokkal járna. Sajnáljuk azt, aki ennek vesztese, de nem tudunk változtatni ezen az állásponton, mert ez nem csupán vallásszabadság kérdése, hanem egy ország biztonságának a kérdése is

- mondta el a műsorban Gulyás, Bayer pedig megnyugtatta, hogy örömmel hallotta mindezt.

A Fidesz eldöntötte: Magyarországon nem lesz mecset

Fotó: MTI/Kovács Attila

A Magyar Narancs megkereste a Fidesz sajtóosztályát, hogy mennyire kell komolyan venni Gulyás bejelentését, illetve hogy a tilalom az új mecsetek építésére terjed ki, vagy a már működőket is be kell zárni.

A válasz mindössze ennyi volt a párttól:

Amit Gulyás Gergely frakcióvezető pénteken az Echo TV Mélymagyar c. műsorában elmondott, az magáért beszél, törvényhozási feladattal nem jár.

A lap megkereste a Magyarországi Muszlimok Egyházának elnökét, Sulok Zoltánt is, aki tőlük hallott először az ötletről, és nem örült neki.

Sulok szerint "ugyan nehéz reagálnia a konkrétumok ismerete nélkül, de szerinte már az is alkotmányossági aggályokat vetne fel, ha az új mecsetek építését akarnák betiltani, hiszen ezzel is korlátoznák egy közösség vallásgyakorlásához való szabad jogát. Ugyanakkor hozzátette, a választások előtti mesterséges hangulatkeltésről van szó, hiszen valójában tiltani sem kell, új mecsetek nem igazán épülnek Magyarországon, a jelenlegiek is úgy jöttek létre, hogy egy meglévő épületet vagy épületrészt alakítottak át a közösségek."

Az egyházvezető még megjegyezte, ezzel a lépéssel is a mintegy 30-40 ezres magyarországi muszlim közösség ellen hangolják a lakosságot, és ha ez így folytatódik, hamar elfajulhatnak a dolgok, és a felszított indulatok tettlegességig fajulhatnak.

(Címlapi kép: MTI/Kovács Attila)

Forrás: Magyar Narancs

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
A hét hülyéje címért már hárman versenyeznek, gulyás, bolondi meg a zsírdisznó.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Magyarországon minimum 50 000 muszlim él és van egy halom mecset országszerte, de ne zavarja Orbánékat, akik ismételten hazudoznak össze-vissza.
hemami
Már csak az hiányozna nekünk, hogy egy olyan" vallásnak", amely valójában egy hódító ideológia, amely egy percig sem titkolja, hogy a legfőbb céljuk az egész világ iszlamizálása , mert ők azok, akik semmilyen más vallást nem tolerálnak a sajátjukon kívül, azaz ők az igazi rasszisták-_még nagyobb teret engedjünk, amit ellenünk használnak ki . Az iszlám és a kereszténység soha az életben nem fog tudni összeférni egymással . Belehalnék, ha naponta ötször el kellene viselnem egy müezzin üvöltözését, mint ahogy az már sok modern nagyvárosban a nyugati és északi országokban megtörténik. Csak sajnálni tudom a szerencsétlen utódainkat, akiknek, ha nem történik mélyreható változás a politikában, amire nagyon kicsi az esély, számítaniuk kell. Meghalni sem tudok nyugodtan mindennek tudatában.
volvós
Tangabugyis frakcióvezető ...Voltál már NŐ-vel ??
Próbáld ki a ministráns fiuk után...ég és föld !!!
cikicakk55
@Mirabilis: Nahát! Itt megmerem írni,mert nem szoktatok lehülyézni akkor sem ha baromságokat írok csupán tudatlanságból,de én azt hittem,hogy a mecsetek az a nagyon magas vékony toronyszerű tetőben végző tornyok vagy mi? Meg sem fordult a fejemben,hogy egy pincében is lehet mecset. Az viszont ijesztő,hogy 40.000 muszlim képes harcot indítani egy majd 10 milliós országban,ahol inkább örülniük kéne,hogy egyáltalán lehet mecsetük,mivel a vallásuk pont szembe megy a befogadó országéval.Ha ennyire fontos számukra a vallásuk nyugodt gyakorlása,akkor talán haza kéne menniük. Én nem vagyok vallásos,de a Muszlimok már nem egyszer hangot adtak arról,hogy mit tesznek velünk hitetlenekkel.
JAJMÁR
Muszàj fokozni a hangulatot, hergelni kell az embereket. Bàr a kutya se akar új mecsetet èpìteni. De akkkorse!
Itt osztàn... csak stadiont!
(Bàr abban is lehet mecsetet jàtszani szerintem. Vagy meccseket lehetne, ha tudnànk?)
namihami
Belehúzott a fiú. Mocskosul tart attól, hogy a Kósa nagyon leelőzi. De azért egy-egy ilyen szösszenettel mindig sikerül kicsit közelebb kerülni a nagy ideáljához.
desiro
A hét hülyéje címért már hárman versenyeznek, gulyás, bolondi meg a zsírdisznó.
vladimir putin
inkább azzal kéne foglalkozni, hogy már sima ecset sincs, nemhogy mecset.
micfild
@hemami: erről a dumáról eszembe jutott...
hogy
-150 év alatt sem lettünk törökké-

mellesleg iszlám ország sem lettünk attól hogy egy csomó városban épült mecset és üvöltött a müezzin... sőt.. nagy valószinűség szerint még vegyes házasságok is születtek.
aztán mégis itt vagyunk kirekesztő keresztényként európa közepén
micfild
@cikicakk55: Hm.. amugy nem zavar téged hogy a magyarországi muszlimok legnagyobb része itthon van??
azon egyszerű oknál fogva, hogy magyar.
cikicakk55
@vladimir putin: Ami van az meg nagyon drága. Unokám most ment elsőbe és már a 4. ecsetet használja,mert a többinek két rajzóra után kihullt a szőre.
cikicakk55
@micfild: Tudod én képtelen vagyok megkülönböztetni a cigányt a muszlimtól,ha nem szólal meg. Amit írtam,azt arra írtam,hogy:
"ezzel a lépéssel is a mintegy 30-40 ezres magyarországi muszlim közösség ellen hangolják a lakosságot, és ha ez így folytatódik, hamar elfajulhatnak a dolgok, és a felszított indulatok tettlegességig fajulhatnak."
Erre írtam,hogy ha nem jó így ahogy van.Kijavítom magam,mert ugye nem tudtam,hogy itt születtek.Akkor úgy írom,hogy ha nem jó így ahogy van és a vallásuk miatt képesek lennének az aránylag " békés" környezetükben, a hazájukban megtorlást szítani,akkor talán költözzenek olyan országba,ahol több a muszlim mint a keresztény.
Eladott Ország
A kormánypárt persze kitermeli a maga kontraszelektált hátországát a Fidelitas és hasonló
műhelyekben, ahonnan aztán a tehetségesebbek felkerülnek a nagyszínpadra. Ilyen például
Gulyás Gergely, aki 34 évesen ifjú titánnak számít a fiatal demokraták között, vagy Szijjártó
Péter, aki viszont ügyesen teremfocizik. Most aktuálisan Gulyás viszi a szót, nyilatkozik, interjút
ad, általában rendkívül okos és hihetetlen rálátása van a valóságra, az átlag-közmunkást
érintő/nyomasztó napi gondokra. Ez már csak így szokott lenni, ha valaki világ életében a
politikából élt. Látja a valóságot, mint vak komondor Terikét.
kokopelli
@vladimir putin: ...meg azzal,hogy ráfizetünk az élelmiszereknél!
Pl.: vegyük csak a burgonyát (krumplit)!
Anno a török hódoltság idején a burgonyák a földalatti mozgalomba kénysze-
rültek,pontosabban Gül baba idején! Írjam tovább? A "Rózsa" meg az "Ella"
stb. követték,és a termesztésük természetesen drágább lett! Külföldön is be-
xartak a "Kartoffelek" meg az "Erdäpfelek" a török veszély miatt,oszt maradtak
illegalitásban! Előre érezték a mostani veszélyt is! A krumpli is csak ember!
Eladott Ország
Remélem ne csak mecset nem lesz, hanem fideszkeltető és polgári háznak nevezett politikai prostituáltképzés sem lesz. Mentek a süllyesztőbe, a szemétdombra, ahová valók vagytok.
Sámannus
Ha ezzel lophatnak akkor ez a kijelentés is megváltozik. nem szabad elfelejteni, hogy itt mindent pénzért adnak. ők pedig vannak olyan hazaárulók, hogy ezt meg is teszik.
Pálinkás Pál
@micfild: no igen,de azért nem lettünk iszlám ország,mert kizavartuk a muszlimokat...ha most is ezt tennénk,nem lenne egy rossz szavam sem!!!
micfild
@Pálinkás Pál: Kizavartuk?
végül is.. csak 150 évig voltak itt.
Pálinkás Pál
@micfild: miután megszálltak minket...vajon a sok liberális barom most is ezt akarja...a 150 év jól mutatja hogy nehéz tőlük megszabadulni,és békésen nem is lehet...meg kéne előzni a bajt!!
nemfideszes
@Pálinkás Pál: Palika, a baj csak az, hogy az iszlámot nem mi magyarok zavartuk ki, hanem a labancok, akik aztán ugyan úgy itt "ragadtak", mint a törökök...
Equus1
@Pálinkás Pál: 14.54 Kizavartuk? Kizavarták a Habsburgok és a török helyett lettek ők. Ha a töröknek megfizették a harácsot, leszarta, h mit csinálsz. A németnél nem volt határ, ahogy most a volt Magyar Köztársaságban siincs.
Pálinkás Pál
@nemfideszes: Hát arany barátom...ha választhatok inkább egy labanc legyen a szomszédom,és ne egy muszlim!!!és sehol nem írtam hogy mi zavartuk ki...a többesszámot az európai keresztényekre értettem,és azt hiszem ennek a kitételnek az Osztrák császárság is megfelelt..És csak úgy halkan megjegyzem...Mátyás halála után az Osztrák-Magyar monarchia alatt volt a legélhetőbb az ország!!
nemfideszes
@Pálinkás Pál: Akkor ezek szerint a Rákóczi és a 48-as szabadságharc felesleges volt, annak minden véráldozatával egyetemben...
Pálinkás Pál
@nemfideszes: A történelmet nem én írom,és mint tudjuk csak a 20. században lettünk függetlenek Ausztriától,igaz rögtön el is vesztettük az ország kétharmadát!!
kokopelli
@hemami: a keresztény vallás nem volt ugyanolyan,mint az a vallás
amit említettél sok-sok évszázadon keresztül? Közelkelet,Afrika,Dél-és
Középamerika, Európa...? Egyik kutya a másik eb! Fuss neki mégegyszer!
nevemnick
,,Nem lesz mecset Magyarországon"
Akkor a pécsi, esztergomi, siklósi, egri dzsámi minaretjeit is visszabontják olyanra mint a szigetvári csonka minaretett, amit egy villámcsapás tett tönkre?
Szép lesz...
namihami
Helyes. Bár a gránitszilárdságúban mintha valami ""vallásszabadság"" címszóról lehetne olvasni. Ahhoz pedig a megfelelő helyek is szükségesek lennének. Sebaj, jön a kalapács-véső és a gránit sokadik átalakítása. Nehogy már ne úgy legyen, ahogy A Nagy Eszmei Irányítónk elképzeli.
nevemnick
@namihami: ,,Sebaj, jön a kalapács-véső..." nem sarlót akartál írni? Mert az is jöhet, a putyorb nagyon errefelé húz... :D
hemami
@kokopelli: Nem, nem volt olyan, a keresztesháború csak válasz és védekezés volt az akkor is meglévő iszlám hódításra. Amitől egyszer már megszabadultunk, nem kellene önként és dalolva újfent a hurokba dugni a fejünket. Ha valaki egy csöppet is olvasott, hallott a Koránról és a többi iszlám tanokról, az nem akarhatja, hogy a szerencsétlen utódai ennek a sok szörnyűségnek legyenek kitéve .Én biztosan nem akarom és azt hiszem nem vagyok egyedül ezen a téren. A továbbiakban eltekintek a vitától, mert nyilvánvaló, hogy ennyire eltérő álláspontok talán még a végtelenben sem találkoznak .Ettől függetlenül mindenki megoszthatja a véleményét, még én is. Itt még midig nagyobb sajtó-és véleményszabadság van, mint a legtöbb nyugati és északi államban, ahol már cenzúra van és atrocitások érhetik azokat , akik más véleményt fogalmaznak meg, mint a hivatalos. Ezt minden politikai párttól függetlenül vallom.
lusta
@hemami: ,
Valóban lehet azon vitatkozni, hogy a Koránban, vagy a Bibliában van több szörnyűség leírva. Gondolom, most nem ez a cél.
nezelodo
Azt is bejelenthetnék már, hogy nem lesz többé fidesz, az lenne az igazi. De mi lenne a randalírozó nyanyákkal, kit szolgálnának?
namihami
@nevemnick: A kalapács-vésővel a gránitszilárdságú újraformálására céloztam.
A sarló-kalapácsot a Putyinkája fogja a markába nyomni, Paks II, majd Paks III átadásakor.
kokopelli
@hemami: ..én sem akarom,de a keresztények világrészekre kiterjedő
hittérítéséről senki sem beszél! Miért vette fel a magyar nép anno a keresz-
ténységet? A túlélés miatt! Eléggé tele voltam az kath. egyházzal is,meg a
KISZ-el és hasonló baromságokkal is!Az "ópium" nem volt az én esetem soha!
quadrocopter
Bruhahahah...hihihihihih...

Magyarországi Muszlimok Egyháza
Ima ideje Országonként és városonként:www.islamicfinder.org
Cím:1119 Budapest Fehérvári út 41. / Budapest mecset /
Telefon:+36 1 208 40 40
Mobil:+36 20 204 58 52
E-mail: mmehungary@gmail.com
Honlap:
www.iszlamweb.hu
Pénteki szentbeszéd nyelve:Arab
Nur iskola/hétvégeken/:Korán-arab nyelv-iszlám tanítása gyerekeknek.
Cím:1080 Budapest Dobozi u.21. / Al - Huda mecset /
Mobil:+36 20 204 58 52
E-mail:[email protected]
Pénteki szentbeszéd nyelve:Arab
Gondolkodás Háza Kultúrális Alapítvány
Cím:2310 Szigetszentmiklós Szentmiklósi út 18/C II/6.
Telefon:+36 24 440 801
E-mail:agondolkodashaza@iszlamnet.net
Cím:
6722 Szeged Gogol u.23. / Mekka mecset /
Mobil:+36 20 925 78 16
E-mail: nacer164@gmail.com
Nyitva:
PÉNTEK 13.00. órától
Pénteki szentbeszéd nyelve:Arab
Cím: 7623 Pécs Rákóczi u.2. / Jakováli Hasszán dzsámi /
Mobil:+70 317 87 50
E-mail:iszlam@hotmail.com
Nyitva:
PÉNTEK 13.30. órától
Honlap:www.iszlamegyhaz.net
Pénteki szentbeszéd nyelve: Arab
Dar Al Salam mecset
Cím:1115 Budapest Bartók Béla út 29. földszint 5.
Telefon:+36 1 365 15 02
Pénteki szentbeszéd nyelve:Arab
Hanif Kultúrális Alapítvány
Cím: Budapest
Telefon:+36 70 311 27 21
Honlap:www.hanif.h
Magyar Iszlám Közösség

Cím: 1139 Budapest Róbert Károly körút 104. / Isa Omar mecset /

Telefon:+30 272 98 65

E-mail: postmaster@magyariszlam.hu

Honlap:
www.magyariszlam.hu

Pénteki szent beszéd nyelve:Arab, Magyar

Cím: Győr Hunyadi u.6.

Cím: Gödöllő Szent István Egyetem kollégium B épület

Cím: Miskolc Huba u.30.

Pénteki szent beszéd nyelve:Arab,magyar

Dialógus patform

Cím: 1062 Budapest Andrássy út 16. II.emelet

Telefon:+36 1 332 06 35

Honlap: dialogusplatform.hu

Gül baba Alapítvány

Cím: 1105 Budapest Mályva u.35. Földszint 21.

Telefon:+36 1 363 64 70

E-mail:info@gulbaba.org

Honlap:
www.gulbaba.org

Magyar Iszlám Kultúrális Egyesület

Cím:...
quadrocopter
Magyar Iszlám Kultúrális Egyesület

Cím: Budapest X. Makk u.6/a / mecset/

Telefon:+36

Honlap:

Pénteki szentbeszéd nyelve:Török

Omar /Afgán/ mecset

Cím: Budapest VIII. Ganz telep

Pénteki szentbeszéd nyelve:Arab

Tanítás nyelve:Perzsa,Pastu

Élő Anatólia Alapítvány

Cím: Budapest VIII. Ganz telep bejárat a Golgota tér felöl

Pénteki szentbeszéd nyelve:Török

Star Kebab

Cím: Budapest Teréz körút 62.

Pénteki szent beszéd nyelve: Török

Anszar Al ul-Bayt Kárpát - medencei Sia Iszlám Közösség

Cím:

Telefon:

E-mail:ahmadhasanov@yandex.ru

Honlap:
sia.eoldal.hu

Aluakf Alapítvány

Cím:3526 Miskolc Huba u.30.

Telefon:+36 70 521 58 78

E-mail:abdulrahman@iszlam.net

Honlap:
www.iszlam.net

Magyar Iszlám Humanitárius Alapítvány

Cím:3554 Bükkaranyos Ifjúság u.43.földszint 2.

Honlap:www.helyicivil.hu/r/magyar-iszlam-humanitarius-alapitvany-bukkaranyos

Malkocs Bej dzsámi

Cím: Siklós Kossuth tér 15. a Városháza mögött

Pénteki szent beszéd nyelve: Bosnyák

Debreceni mecset

Cím:Debreceni Egyetem Aguszta kosárlabda terme

Pénteki szent beszéd nyelve:Arab,Angol

Kecskeméti mecset

Cím: Kecskemét török kamion parkoló a Lajosmizse felé vezető úton.

Pénteki szent beszéd nyelve:Török

Szántódi imahely

Cím:Szántód Siófoki út hsz. 883.

A hernyótalpas anyátoknak hazudozzatok - tetvek!
Read more: torokvilag.hupont.hu/22/mecsetek-es-iszlam-szervezetek-magyarorszagon#ixzz4xlm81prY

Read more: torokvilag.hupont.hu/22/mecsetek-es-iszlam-szervezetek-magyarorszagon#ixzz4xlm0AHQG

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.