Kertészeti munkát végeznek november 5-én, vasárnap a Ferihegyi úton a Kaszáló és a Rétsár utcák közt, ezért reggel 8 és este 6 órák között lezárják az utat. Két buszjárat útvonala is módosul.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint a 98-as és a 198-as autóbusz november 5-én (vasárnap) várhatóan 8:45 és 18:00 között módosított útvonalon halad, mert a XVII. kerületi Ferihegyi úton a Kaszáló utca és a Rétsár utca között kertészeti munkákat végeznek. A munkálatok ideje a Ferihegyi utat a Pesti út és a Vasút sor között lezárják.

A 98-as busz változásai

- A 98-as autóbusz Rákoscsaba vasútállomás felé a Ferihegyi úton a Pesti útig menetrend szerinti, majd a Pesti út–Cinkotai út–Liget sor–Ferihegyi út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Városközpont (Ferihegyi út) és a Rákosliget vasútállomás megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 46-os autóbusz Rákoskeresztúr városközpont, Szent kereszt tér, Bakancsos utca és Liget sor, valamint a 276E autóbusz Liszt Ferenc utca és Rákosliget vasútállomás megállójában állnak meg.

- A 98-as autóbusz Kőbánya-Kispest M felé a Ferihegyi úton a Liget sorig a menetrend szerinti, majd a Liget sor–Cinkotai út–Pesti út–Ferihegyi út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Városközpont (Ferihegyi út) megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 46-os autóbusz Bakancsos utca és Szent kereszt tér megállójában állnak meg.

Lezárják a Ferihegyi út egy részét vasárnap, két buszjárat útvonala is módosul

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Kemenymate

A 198-as autóbusz változásai

- A 198-as autóbusz a Dél-pesti autóbuszgarázs felé a Ferihegyi úton a Liget sorig a menetrend szerinti, majd a Liget sor–Cinkotai út–Pesti út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Városközpont (Ferihegyi út), a Rákoskeresztúr városközpont, a Szent kereszt tér és a Bakancsos utca megállót. Rákoskeresztúr, városközpont környékét az ellenkező irányú 97E, 169E, 161-es, 162-es és 202E autóbuszra a Kis utcánál átszállva lehet elérni.

- A 198-as autóbusz Rákoskeresztúr, városközpont felé a Pesti úton a Cinkotai útig a menetrend szerinti, majd a Cinkotai út–Liget sor–Ferihegyi út módosított útvonalon halad, és nem érinti, a Bakancsos utca, a Szent kereszt tér, a Városközpont (Ferihegyi út) és a Rákosliget vasútállomás megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 46-os autóbusz Liget sor, valamint a 276E autóbusz Liszt Ferenc utca és Rákosliget vasútállomás megállójában állnak meg.

(Címlapi kép: wikipedia CC BY-SA 4.0/Kemenymate)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.