Sajtóértesülések szerint verekedés és késelés volt a Fradi szurkolói között, a most visszatért keménymag és a lelátókon kitartó ultrák estek egymásnak. Három ember sérült meg.

Verekedés és késelés volt a Fradi szurkolótáborában a Ferencváros-Debrecen meccs alatt – értesült az Index

A lap információi szerint a most visszatért régi szurkolók ("A Tábor") és a lelátókon a vénaszkenner ellenére kitartó ultrák csoportjai különböztek össze.

Verekedés és késelés volt a Fradi-Debrecen meccsen, többen megsérültek

 Verekedés és késelés volt a Fradi-Debrecen meccsen, többen megsérültek

Fotók: MTI/Szigetváry Zsolt

"A nézőktől kapott információk szerint a B-lelátónál lévő büfénél történt az összetűzés, egy informátor azt is tudni vélte, hogy az egyik "kubatovista" csoport vezetője késsel támadt az egyik visszatérő csoport két tagjára, akiket meg is sebesített. Ezt követően viszont a támadót nagyon megverték a megtámadott szurkolók társai. Mindhárom sérültet a mentők látták el, volt akit kórházba szállítottak.

A hazai szurkolói csoportok egyik vezető alakjától azt az információt kaptuk, hogy a "Halhatatlanok" nevű csoport vezetője vett elő egy kést, de aztán leütötték és borzasztóan elverték.

Volt olyan néző is, aki sok vérről és kevés rendőrről, rendezőről számolt be, hozzátéve, hogy a rendfentartók csak a meccs végére lettek sokan" – olvasható a cikkben

Az Index megkereste a rendőrséget is, a BRFK-tól a következő választ kapták:

A "jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. november 4-én 16 óra 20 perc körül Budapesten a IX., Üllői úton található stadionban, egy labdarúgó mérkőzés szünetében a szurkolók között eddig tisztázatlan okból verekedés tört ki. A verekedés során az elsődleges információk szerint egy ember könnyebben, kettő pedig súlyosan megsérült. Az eset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja."

(Címlapi kép: MTI/Szigetváry Zsolt)

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@peterkelemen: ahogy mondod, Orbán "békésen sétálgató" barátai! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Orbán és sleppje. Ezekkel szokták elintéztetni a piszkos munkákat.
RonaGyuri
@peterkelemen: ahogy mondod, Orbán "békésen sétálgató" barátai! =))
cikicakk55
Ezért kell annyit belefeccölni a Magyar fociba és a stadionokba,hogy ilyen vége legyen a meccseknek. Remélem a 3-4 sérültnek is 8-10 órát kell majd várakozniuk a sürgősségin,mint egy vakbélgyanús gyereknek.
Sámannus
A nagy gambájú orbán behódolt a csürhéjének.
Nessy
@RonaGyuri: Természetesen itt is takarták fényességes orcájukat!
Ezek csak a balhé kedvéért mentek a meccsre! Megérdemli Kubatov. Most vagy ennyire naiv volt, vagy ez volt a feladat a "beengedéssel" kapcsolatban!
nyanya001
Kíváncsi leszek a csuti terminátor véleményére.
lampa laz
Végre életet lehelnek a lelátókra, mert a foci miatt nem érdemes jegyet váltani...
kisrigó
@cikicakk55: Sajnos, mivel valószinűleg véresek voltak meg nagyhangúak, megelőzve a már régebben ott várakozókat, ők előbb bejutottak. Lehet, hogy demagóg vagyok, de nem elég, hogy rengeteg pénzt elbazilikáznak a stadionokra, még az egészségügyet is terhelik. Én az ilyen garázdával megfizettetném az ellátást akár utólag is.
bakegya
Az "ORBÁN BÜROKRATÁK" NEMZETI BÜSZKESÉGEI-lássák el egymást ilyen sűrűséggel és alapossággal!-Hajrá magyarok,csakkk a fideSS ORBÁN TERVE!!!
Clavigo
Remélem,,,ilyenkor teli is trágyázzák a lelátókat,,,,,a 2006-os "" nemzethyy hagyományok" alapján. .
nezelodo
Na előkerültek Orbán 2006-os utcai harcosai, a választások közeledtével? Ez amolyan főpróba, vagy sima kiképzőgyakorlat volt?
1magyar
Ezek a fociszurkolók nagy része pszichésen beteg, arrogáns. Itt élik ki az arrogáns ösztöneiket.
szaboria1
@nyanya001: Erről ne is álmodjál. Erre nem írnak neki mantrát.
Csizmás Kond
...ha nincs legalább tíz halott szart sem ér ...
Equus1
erdősiné úrasszony nem volt ott, h rendet teremtsen?
justhpeter
Ezeket várta vissza Kubatov. Már csak a 2006-os TV-székház emlékei miatt is.
lampa laz
Szilárdkőbunkó hamarosan bejelenti, h Soros fizette le az ultrákat, h pvokálják kubatov szerény kopaszgárdáját, akik csak a békésen tüntetőkkel szemben erős, faß gyerekek.
nyanya001
@szaboria1: Én írnék neki ... ha felolvasná :)
Apatszerek
Most akkor ez az a szurkolói gárda amely él hal a csapatért, annak játékáért v , a pesti buliért?
A buli az éltető eleme a celebeknek a pesti semmitevőknek, drogosoknak, majd ezt követi a szurkolói gárda, amely nem lát labdajátékot amely leköti figyelmét a rendbontástó:, és élvezi a játékos küzdelmet., amely a labdarúgás lényege lenne, ha lenne labdarúgás helyett játék a labdával. De csak a bolsi véres szórakozás van jelen.
Köb Jani
DK-s véres szurkolói késes támadása a Kubatov Fradi bulisai között.
Köb Jani
@desiro: Az lehet de te:, még nálam is nagyobb vagy.
cikicakk55
@kisrigó: Teljesen igazad van. Én egészségügyben dolgoztam és majd felrobbantam mérgemben,mikor a részegeket és a verekedőket előbbre kellett venni mint egy betört fejü kisgyereket, vagy egy infarktus gyanus embert. Régebben volt is egy olyan határozat,hogy a részegeknek ki kell fizetni a mentők és a korház költségeit,de ha 24 óránál többet tartózkodtak kórházban akkor nem. Már pedig a detoxikálásuk is min.annyi volt,bár még akkor is remegtek mint a kocsonya,de egy percnél nem voltak hajlandók több időt kórházba tölteni. Nem is egy volt amelyiket még az nap vissza is hoztàk. A mentősök meg sík idegek voltak,mert a kevés kocsijukból 2 biztos ezeket szállítgatta,az infarktusosok meg ha túl is élték maradandó károsodást szenvedtek a késett beszállítás miatt.
szaboria1
@nyanya001: Ezzel egyet értek. Képzeld ha 1989-ben már lett volna okos telefon most lehetne egy csomó dologgal is szembesíteni. Tuti már egy csomó dologra azt mondaná nem emlékszik rá.
F_Viktor
@cikicakk55: Írod:
"Ezért kell annyit belefeccölni a Magyar fociba és a stadionokba,hogy ilyen vége legyen a meccseknek"

Szerintem zért kell milliárdokat szórni a fociba, hogy ezek a kopaszok orbán tenyeréből egyenek, bevetésre készen legyenek, gondolkodás nélkül teljesítsék a labdarúgó szakosztályok elnöki székébe emelt fityeszes pártkatonák parancsait, utasításait.
F_Viktor
@kulabombaafityiszre: Igen, az orbáni médiák, mint a pestisracok, origo, megfeledkeztek erről a hírről tájékoztatni a fityeszes birkáikat.
kisrigó
@F_Viktor: Elkeserítő, hogy az "objektív" tájékoztatás ezeknél a médiáknál ezt jelenti! Persze, csak teljesítik az "elvárásokat". Meg van a hátszél, következmény semmi, pedig az urak is érzik, hogy nincs ez jól!
Lepényleső
Ez nem meccs volt,csak edzés a választásokra?
nezelodo
@Apatszerek: Nem lesz abból bajod, hogy lebolsiztad a kubatov legényeit? Lehetnél óvatosabb ebben Soros fenyegette világban...
F_Viktor
@kisrigó: Nem tudom mit ereznek ezek az "urak", de az teny, hogy ezek az orban mediakat a Zemberek tartjak el, evente 100 milliardos kozpenzek vandorolnak hozzajuk, magan zsebekbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.