Hol DK-snak, hol LMP-snek adva ki magát aljaskodik egy névtelen kormánypárti aktivista. November 15-ére Nagykőrösre hívtak egy beszélgetős estre, a Jobb Nagykőrösért Egyesülethez. Mint megtudtam, eredetileg Vágó István lett volna a vendég, de lemondta a fellépést. Én viszont szívesen vállaltam, hiszen olyan barátom ajánlotta ezt a kört, egy nyitott gondolkodású, párthoz magát soha nem elkötelező, kecskeméti férfiú, akivel évtizedek óta ismerjük egymást. (Tudta, hogy előtte napon a városban leszek, délben a helyi hajléktalanok vendégeként, este pedig föllépek egy értelmiségi, kormánybarátnak nem mondható társaság szervezésében.) Tegnap e-mailt kaptam egy álnév mögé rejtőző valakitől, s miután elolvastam, fölhívtam a kecskeméti barátomat, mert biztos voltam benne, hogy a levélben írtak alaptalanok. A barátom döbbenten mesélte, hogy Vágó István egy hasonló levél miatt visszakozott. A két e-mail lényegében azonos, a különbsé

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erre, ennyire es igy kepes ma a fide$$, akiknek EZ a kampanya...
Szanalmas vezetokkel, piti tagokkal, ketsegbeesett akciokkal...
Meg szerencse, hogy Bandot nem ejtettek a fejere...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Erre, ennyire es igy kepes ma a fide$$, akiknek EZ a kampanya...
Szanalmas vezetokkel, piti tagokkal, ketsegbeesett akciokkal...
Meg szerencse, hogy Bandot nem ejtettek a fejere...
olivetti
Ez a fideszes nagyin egyszerű, beteg lélek annyira buta, hogy még a levelek tartalmán sem változtatott. Ilyen az egész brancs.
karma1
@olivetti: Igen, de ez sajnos az egyszeru emberek tudataig mar nem nagyon jut el... Meg a nagyon okos Vago Istvant is sikerult megtevesztenie, pedig O azert nem semmi. Bando mar egy kicsit gyanakvobb, es persze ott volt neki a Vagonak irt e-mail, osszehasonlitaskent...
Sajnos, az egesz kampany ilyen es ehhez hasonlo kisebb-nagyobb hazugsagokra epul, es eleg lesz a fidessnek, ha csak a valasztasok UTAN borul az egesz hamis valasztasi rendszer...:o((
Szomoru jovo var a magyarokra, ha ez igy marad, markans ellenzeki fellepese es baloldali osszefogas nelkul...
olivetti
@karma1: Azon meglepődtem, hogy egy Vágó István egy ilyen szarsággal visszalépésre lehet késztetni.
karma1
@olivetti: Azert megteveszto volt a szoveg, ketsegtelenul... Ezen en is csodalkozom, de azt hiszem, a DK es Gyurcsany tul becsuletes ahhoz, hogy meglassa ezeket az aljas trukkoket.
A legjobban ket csibesz tudna elbanni egymassal, mert mindketten a csalasokban latnak a megoldast...
Nem baj, majd jon ron werber, es mindent elintez...:o)) 15 evvel ezelott kerdes volt a fidesz szamara, hogy finkelstein vagy werber. Mara mar csak ez utobbi maradt, es o bizony ketfele fog tanacsokat adni: LMP es fidesz..."o(((
division
@karma1: Vágót nagyon tiszteltem amíg nem adta oda magát a DK - nak, egy olyan embernek mint ő el kellett volna határolódni a politikától (hozzáteszem: a Fideszbe se). Bandó is remek humorista volt, de most ő is belépett a politika medrébe ahelyett hogy humorizálna. Azért nem lesz itt semmilyen szomorúság ha nyer a Fidesz, legfeljebb acsarkodnak tovább azok akiknek ez az életük:-) Hozzáteszem ugyanez lesz ha nem a Fidesz nyerne, az örök ellenzék ebben az országban legalább olyan hagyomány mint az adócsalás:-)))))
Béla333
Egyszerűen szavam sincs már ahhoz az aljassághoz, ahogy karma nick nevű komment társunk a DK- fanatikusok egyik szarkeverője Nagy Bandó András Fideszt leleplező írására képes úgy reagálni, hogy már rögtön az LMP-t mocskolja!
Elképesztő az az aljasság, hogy egy ilyen egyértelműen a Fidesz mocskosságáról szóló cikket képes az eredeti értelméből kiforgatni és még ezzel is képes az általa (a jelek szerint) valami rejtett ok miatt gyűlölt LMP ellen fordítani!
Ez a beteg ember aki saját bevallása szerint sem szándékozik választani 2018-ban, valahonnan a világ másik feléről fröcsögi, gyűlölködi tele itt a fórumot.
Ráadásul már olyan régen elhagyta az országot, hogy a jelek szerint még az általános iskola alsó tagozatát is elfelejtette: a személy neveket nagy betűvel írjuk!
Ha utáljuk az illetőt, ha mélyen megvetjük, akkor is!
Mert bunkóság ha valaki ilyen mélyre képes lesüllyedni, hogy még erre a minimális tiszteletre sem képes!
karma1
@division: Lehet, hogy Vagonak valoban nem kellett volna politikusnak allnia, de szerintem ma minden ertelmiseginek felelosseget kell vallalnia azert, hogy mi folyik az orszagban es nem hatarolodhat el a politikatol.
Nagy-Bando nem ma kezdte a politizalast, Orfu polgarmesterenek lenni - meg ha mikro-falurol is beszelunk -, mar egyfajta politikai hozzaallast, valamilyen iranyban valo elkotelezettseget jelentett, mar sok-sok evvel ezelott is.
Bando nem forgatja a koponyeget, nem adja oda az eszmeit egytlen partnak sem, mert o szeretne megorizni a partatlan fuggetlenseget, amivel mindig az aktualis rosszat probalja meg kritizalni.
Nincs ezzel semmi baj, ellene volt o annakidejen Kadarnak is, ha eppen hulye rendelkezest hozott az MSZMP (meg a Nem Iszom Pe, by Hofi)...
karma1
Bejla nevezeto kedves kommentelotarsunk viszont azt az egyszeru tenyt felejti el, hogy orbanek, amikor ellenzekben voltak tizenvalahany evvel ezelott, akkor valasztas elott alltak, hogy kit valasszanak kampanymenedzseruknek, finkelsteint, vagy werbert? Erre meltoztattam utalni, mert ez is egy megtortent eset volt, es hat ez a cikk pedig kijelenti, hogy mit is tesz az LMP es ron werber hamarosan.

444.hu/2017/09/05/ron-werber-segitheti-az-lmp-t-a-valasztasi-kampanyban

Ezt a cikket nem en irtam, nem en "frocsogtem" bele ebbe az oldalba, hanem a jelenlegi magyar media.
Mivel az altalanos iskolaban megtanultam, hogy a szemelyneveket nagybetuvel irjuk, ezt a mai napig betartom, viszont a szamomra NEM szemely sem orban, sem meszaros lolo, avagy habony, es egyeb maffiozok. Ok maximum egy sejthalmaz szamomra.
Akit tisztelek es szeretek, - sot, akit NEM tisztelek es NEM is szeretek, de embernek ismerek, mint pl. Belankat - az o nevuket mindig nagybetuvel fogom irni...
Egyebkent pedig nem en vagyok az egyetlen, aki ugyanigy kisbetuvel irja egy tolvajbanda keteshiru nevet...
Belam draga, rajtad kezd az elmebaj eluralkodni, most mar minden kontrollodat elvesztetted, pedig nem ilyen voltal. Ha meg emlekszel ra, mikor azt irtad, hogy mesz tuntetni, mert ugy erzed, menned kell a jo ugy erdekeben, en azt irtam Neked, hogy "vigyazz nagyon magadra, Bela, nehogy bajod legyen"
En most is ezt gondolom Rolad is es a tobbi hasonlo, mas partot preferalo kommentelonek, mert a polgarhaborunal nincs igazsagtalanabb es szomorubb dolog.
Hat, Belam, jovore, Veled, ugyanitt...
A mocskolodasaid pedig csak TEGED minositenek...
Rockxy
Nagy vihar a biliben.
Amíg itt politikával akarja bárki megjavítani a helyzetet, nem fog neki sikerülni.
Nem pártokat, kormányokat kell leváltani.
A kapitalizmust kell leváltani.
De ahhoz kevés az egó fröcsögése, még ha Bandónak hívják a tulajdonosát, akkor is.

Megengedem, hogy félremagyarázd az ötletemet de ettől jobb tervet kell hogy felvázolj. :)
division
@karma1: Nem mondtam hogy Bandó nem nagy koponya, csak nálam mindig visszáságot vált ki ha egy művész ember beáll a sorba.
division
@karma1: Bevezethetnék már itt is a szerkesztés funkciót: "visszásságot"
Foxley
@division: Ha nem hívod fel rà a figyelmet észre sem veszik.
division
@Foxley: Szeretek helyesen írni, nem tehetek róla. Az ember véletlenül rosszul nyomja le a billentyűt vagy melléüt és kész is a hiba. Tudod kaptam már itt olyan baromtól reagálást hogy ilyesmiért hogy a másikat a fal adta (tudod, Fideszes, ezért még írni sem tud).
division
@Foxley: Na, most is kétszer írtam le azt hogy "hogy" :-))
karma1
@division: igazad van, de veletlenul maradt le a masodik s... :o)) Neha viszont 3-at is irok, hihihi,...:o))) Kulonben valoban jo lenne, ha ugy lehetne utolag korrigalni, mint a Facebook-on...:o)))
division
@karma1: Vagy ahogy még más oldalakon is, mint nagy PC játék őrült ott is szoktunk társalogni, és van ahol a szerkesztésre van 5 perced.
karma1
@division: Te tenyleg nem szoktal rosszul helyesirni...:o))))) A fe'szen en is ki szoktam javitani a hibakat,... A klavim geppuska-gyorsasagu, mert allitolag ez a gep jo jatszani is,...:o))) Hat nem nekem,...:o)))Nekem csak "do'dozni" jo...:o)))
division
@karma1: A játékra alkalmas gépeknek sok összetevőjük van, de nem megyek bele ha úgysem játszol:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.