Úgy érezte, meg kell szólalnia a Fekete-Győr András kontra Juhász Péter vitában. Mint korábban megírtuk, Juhász Péter kiakadt a Momentumra, amiért Fekete-Győr Andrást a párt a budapesti első választókerületben indítja, ugyanott, ahol az Együtt politikusa is indul. Juhász Péter azt kérdezte Fekete-Győrtől, miért nem áll be mögé, és párbeszédet kezdeményezett. A Momentum elnöke reagált Juhász szavaira, azt mondta,ez az egész ügy csak műbalhé, és hat hónappal a választás előtt nagyon korai még arról beszélni, hogy ki milyen erős egy adott körzetben. Deutcsh Tamás Facebookon reagált a két politikus vitájára, az alábbi képet tette közzé „szexuális zaklatás” aláírással.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mondjuk a firkasznak nem nagyon sikerult dejcstompika nevet tobbszor sem leirni, dehat ez van a mai magyar mediakban, fogadjuk el.
Az a merhetetlen bunkosag azonban, amivel deutsch ehhez a kerdeshez probalna barmit is - akar viccesen is - hozzafuzni, az mind ot magat jellemzi, a legalso intelligencia szinten. Ennel meg egy egysejtuben is tobb empatia van.
Ha valaki, akkor ez a diszcigany eppen nem szolhatna a szexualitasrol , hiszen fel Europat vegigkefelte, mindenhol elpotyogtatva nehany gyereket.
Tenyleg, mikor hagyta el a nevebol a felesege lanykori nevet, a Furt?
Mert hogy nem tul sokaig tartott a hazassaga, de ot egy darabig Deutsch Fur Tamasnak hivtak... Aztan az aposa megtiltotta, hogy a lanya - es persze az o - csaladnevet viselje ez a pondro...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@csipetke: Csak megvisel a brüsszeli száműzetés, és mindenütt falakba, ütközik, és nincs kulcsa az átjáráshoz...
csipetke
@nezelodo: Nála a kulcs egy adag jóféle cucc,amitől elszáll az agya,és hülye posztokat ír a fészbukon.A szomorú,hogy ilyenek képviselnek bennünket Brüsszelben.
papa.49
Ez a ,,titkárnő döntögető,, mikor kerül ilyen ügyben eljárás alá, mert kötve hiszem nem követett el semmi ilyent !!!
nezelodo
@papa.49: Ha netán tett volna ilyent, nem jelentkezik senki, mert még azt is szégyenlenék, hogy ismerték...
papa.49
@nezelodo: Pedig volt ott bőven lőni való körülötte ))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.