Egyikük azt állítja, marhaösztökével bántalmazta, majd megerőszakolta. Kovács GáborKOVÁCS GÁBOR2017. NOVEMBER 3., 17:55 Három nő azzal vádolja Howard Rubint, hogy brutálisan megerőszakolta és megverte őket – írja a New York Post egy brooklyni bíróságon indított per papírjaira hivatkozva. Rubin sikeres befektető, 2008 és 2015 között Soros György befektetési alapjainak portfoliómenedzsere volt. A három nő összesen 27 millió dollárt követel a férfitól. A három nő (közülük ketten playmate-ek voltak), azt állítja, Rubin alkalmanként 2-5 ezer dollárt fizetett nekik szexuális szolgáltatásaikért, azonban az együttlétek során túlment azon a határon, amibe a nők beleegyeztek. A nők szerint a Rubin manhattani lakása tele volt BDSM-eszközökkel, a férfi megkötözte, bántalmazta, és megerőszakolta őket. Egyikük azt állítja, Rubin olyan erősen megütötte a mellét, hogy elmozdult az implantátuma, a férfi 20 ezer dollárt fizetett neki. Másikuk szerint Rubin megkötözte, marhaösztökével...

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
orban meg a hajat tepi, hogy nem mondhatja el ezt Soros Gyorgyre kozvetlenul, mert a 87 eves penzugyi szakembernel ez aztan vegkepp ordas hazugsagnak szamitana...
Pedig de megvadolna ezzel Gyuri bacsit,...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@durbincs: -ez való magának, hűen tükröti a szerző a maga elmebaját és agyi ziláltságát, de azért halgassa csak!:-)))
www.youtube.com/watch?v=wpnE8ZOetaY
quadrocopter
@silber13: Ne üsd a fejét, mert csak idiótább lesz!
silber13
@quadrocopter: Dehogym dehogy! Csak a magasabb művészetet próbálnám beleplántálni csökött agyába, reménykedve, hátha! Monentán viszont az a hátha nkább hátse!
silber13
@durbincs: Valamiivel különb tenelez, mint a maga űltal kedvelt sekélyes 3 + 2 nevű zenei fertő. Nen csodálom, hogy bolondul azért a kultúr mocsokért! Ha egyyszer ahhoz van hozzászokva!:-))))
silber13
@durbincs: Mellesleg Stockhausen nem arról híres, hogy magának kedves, bárgyú nótácskákat írjon. Negint belepofázik olyan dolgokba, amikről fingja nincs! Met kő buta! És ne erőlködjön a klónokkal,mert lila góze nincs a témáról csak hallott egy szavacskát és azt ismételgeti, mint egy meggárgyult lemezjátszó! Na pá! Rúzsozza csak tovább magát, biztosan kelendő lesz az éjszakában!
simmering73
Na végre! Előkerült már ez a hülye. Szinte hiányzott a f@szsága.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.