Egyikük azt állítja, marhaösztökével bántalmazta, majd megerőszakolta. Kovács GáborKOVÁCS GÁBOR2017. NOVEMBER 3., 17:55 Három nő azzal vádolja Howard Rubint, hogy brutálisan megerőszakolta és megverte őket – írja a New York Post egy brooklyni bíróságon indított per papírjaira hivatkozva. Rubin sikeres befektető, 2008 és 2015 között Soros György befektetési alapjainak portfoliómenedzsere volt. A három nő összesen 27 millió dollárt követel a férfitól. A három nő (közülük ketten playmate-ek voltak), azt állítja, Rubin alkalmanként 2-5 ezer dollárt fizetett nekik szexuális szolgáltatásaikért, azonban az együttlétek során túlment azon a határon, amibe a nők beleegyeztek. A nők szerint a Rubin manhattani lakása tele volt BDSM-eszközökkel, a férfi megkötözte, bántalmazta, és megerőszakolta őket. Egyikük azt állítja, Rubin olyan erősen megütötte a mellét, hogy elmozdult az implantátuma, a férfi 20 ezer dollárt fizetett neki. Másikuk szerint Rubin megkötözte, marhaösztökével...

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
orban meg a hajat tepi, hogy nem mondhatja el ezt Soros Gyorgyre kozvetlenul, mert a 87 eves penzugyi szakembernel ez aztan vegkepp ordas hazugsagnak szamitana...
Pedig de megvadolna ezzel Gyuri bacsit,...:o))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
orban meg a hajat tepi, hogy nem mondhatja el ezt Soros Gyorgyre kozvetlenul, mert a 87 eves penzugyi szakembernel ez aztan vegkepp ordas hazugsagnak szamitana...
Pedig de megvadolna ezzel Gyuri bacsit,...:o))))
olivetti
@karma1: A fidesznyik kondánál semmi nem számít, a következő plakátoláson már az Öreg dugott kajakra.
Ezek akkor is hazudnak, ha csak levegőt vesznek.
division
@karma1: Szerintem Soros már annak is örülne ha valami másra is tudná használni mint egy csecsemő:-))
karma1
@division: Aranyom, nem minden 87 eves teljesen ven trotty,...:o)))
karma1
@olivetti: Szamomra meg mindig az a legnagyobb titok, hogy hogyan van az, hogy Soros Gyorgy meg nem reagalt egy az egyben, "face to face" erre a sok mocsokra, bar sejtem, hogy azert, mert a sas nem kapkod legyek utan...:o))
Nessy
Csak ne tessenek aggódni. Még előkerülhetnek jó páran, akik vallják, hogy Soros 50 évvel ezelőtt zaklatta őket! És ők azóta is frusztráltak, frigidek meg még a jő ég tudja mi bajuk van.
Fideszéknél még a Vesta szüzekről is kiderítik, hogy kurtizánok voltak másodállásban.
csipetke
...és ehhez mi köze Sorosnak,hogy egy valamikor volt embere egy gané szemét ócska szarházi alak?Ebben az országban ha valami nem úgy sikerül,ahogy a fityisz eltervezte,az temészetesen a Soros miatt van...Még az is,ha a karácsonyfára való izzósor tönkremegy,mert az is soros-kapcsolású...
olivetti
@karma1: Valahol már reagált és hazugságnak minősítette a konda meséket. Magyarországon túl sok a vidéki egyszerű ( nem azért egyszerű, mert vidéki) aki aláfekszik a nyilvánvaló hazugságoknak is. Erre építenek, meg a göbbelszi állandó szajkózásra.
karma1
@csipetke: orban mar fele'r egy Morickaval...:o))) Tudod, Morickanak jut mindenrol az eszebe AZ (Moricka eseteben a szex, orban eseteben a migransok es Soros...:o))))
karma1
@olivetti: Koszi, en messzirol nezem csak az esemenyeket, akkor elkerulte a figyelmemet a reagalasa... Gyuri bacsinak a laba nyomaba sem lephetne egyetlen ilyen szarcsimbok sem, mint amilyen a Padre meg a sleppje...:o(((
karma1
@Qqberci: Behaltam,... (Tudod, nagyon vizualis vagyok...:o))))
karma1
Allitom, ha ma Magyarorszagon 10 varosi nonek megmutatnanak egy "marha osztoket", akkor a 10-bol egy sem ismerne fol! (17 evvel ezelott en sem ismertem volna fol, mint Budapest kozepen elo valaki. Ehhez videkre kellett koltoznom).
Tehat ezeket a vadakat valaki szepen belesulykolta a nokbe, mert szukseg van a negativitasra, es most eppen ez a meglovagolhato esemeny.
Valamint: MI A NEVUK EZEKNEK A HOLGYEKNEK??? ANNAKIDEJEN TETTEK-E FELJELENTEST EZ ELLEN A VADBAROM ELLEN???
Persze, mindegy, mit, csak valami rosszat emlitsunk Soros Gyorggyel TAVOLI kapcsolatban is...
Rockxy
Firkászduma, hatásvadászat, nulla alatti színvonal.
Foxley
Ezt dicséretnek gondoltàk? Biztos túl van becsülve.
division
@karma1: Ez igaz, az esetek 1% - a az ő javukra szól:-)
nevemnick
Ha valaki elmegy pénzért dugni, az ne csodálkozzon, hogy a pénzen kívül mást is kap.
Lehetséges, hogy nem volt elég mozgékony és ezért ösztökélni kellett.
kisrigó
@Nessy: Szerintem is csak idő kérdése, hogy megvádolják Sorost is. Most még csak a volt menedzsere, majd az inasa, következik pl., akit Soros biztatott fel. Ez a "videózás" engem is megnevettetett! Lehet, hogy ezt a kazettát árusította, ezzel is gyarapítva a vagyonát! Röhej!
namihami
Csak ámulok és bámulok. A Fidesz-(és haveri, elvtársi) fantázia újabb gyöngyszeme gurult a szemünk elé. Ez a ""marhaösztöke"", hát ez már kósai, de legalábbis rezsii magasságokban szárnyal. Előttem van a kép, ahogy közelít a nőhöz, ösztökével a kezében. Esküszöm, több, mint röhej, már maga a kép is. Vagy a csaj hülye vagy az újságíró. Vajon melyik?
Viszont a Gyurcsány álljon fel és kérje ki magának, hogy ebből a kanbuliból miért hagyták ki?
Ez az egész ""történet"" már tiszta Magyar Időket, de legalábbis Bayerzsocát sejtet.
Aki Én
@karma1: Az öreg bácsi bemegy a templomba, és a gyóntatószéken elmeséli a papnak, hogy miként huncutkodott két rendkívül csinos, fiatal lánnyal.
-Elölről, hátulról... aztán újra meg újra...
Mire a pap hüledezik és mondja neki, hogy jó keresztény ilyet nem tesz.
Erre az öreg mondja neki, hogy hát ő nem is keresztény.
Kérdi a pap, hogy akkor miért meséli el ezt neki?
Erre az öreg:
De hát ezt mindenkinek elmesélem!
Eriksson
@namihami: "Három nő azzal vádolja Howard Rubint, hogy brutálisan megerőszakolta és megverte őket – írja a New York Post egy brooklyni bíróságon indított per papírjaira hivatkozva."
Nem zavar, hogy ez a történet nem magyar történet?
CsipkeRózsa
@karma1: Orbán csapatából valaki megoldja ezt a feladatot is, mondjuk úgy, hogy Soros csak ilyen embereket alkalmazott munkája segítéséhez.
nezelodo
Hát ezek a szüzek meglepődtek, hogy mi történik velük. Úgy jártak mint az a bányász, akinek nem írták bele a munkaszerződésébe, hogy bányaomlás is történhet. Foglalkozási kockázat.
Forduljon mindenki munkavédelmi szakemberhez, abban a szakmában és készíttessen kockázatelemzést, hogy tudja mihez tartani magát, ha nem tetszik menjen apácának.
Szóval nemáhogy a kurvákat kelljen elsiratni, mert molesztálás áldozatai lettek?!
silber13
@durbincs: @durbincs: Elmebajos szöveg Matula!:-)))
namihami
@Eriksson: Azt hol olvastad, hogy én azt írtam volna, hogy a Magyar Idők írta? Ugorj neki az utolsó mondatnak mégegyszer. Ha kell, segítek értelmezni.
Nem érzel némi különbséget egy történet szintjét sejtetik vagy megírják? Bár, ha meggondolom, hogy ezt a zoom.hu tette...
Eriksson
@namihami: Végig a fideszről és a prominenseiről beszélsz név szerint, holott az eset az USA-ban esett meg.
namihami
@Eriksson: Fideszes-szintű ""újságírás"" szinvonaláről írtam. És arra tökéletesen illik is. Elég a jelzett papíráru vagy az annak az oldalnak dolgozó (névvel jeleztem) szinvonalát összehasonlítani a zoom.hu által idézett cikkel. Ezeknél kb. ugyanaz a szenzációhajhász szinvonal.
Eriksson
@namihami: Ez igaz, csak nem a témával kapcsolatos.
silber13
@durbincs: Ettől megjün a sosemvolt esze vén homokos! Hallgassa csak!www.youtube.com/watch?v=6clTa8_QYQE
namihami
@Eriksson: ""A Fidesz-(és haveri, elvtársi) fantázia újabb gyöngyszeme gurult a szemünk elé. Ez a ""marhaösztöke"", hát ez már kósai, de legalábbis rezsii magasságokban szárnyal. ""

Na, mégegyszer és utoljára: Fidesz-fantázia gyöngyszeme... Hol van ebben az, hogy NEM a NYP, hanem bármely honi skribler szellemi terméke lenne? És pont ezért kapcsolódik ide...
Eriksson
@namihami: Hosszú...Semmi köze a honi újságíráshoz, főleg a fidesz vezetőihez, hogy három nőt brutálisan megerőszakoltak Amerikában, melyről a New York Post adott hírt.

Az írás egyébként jó lenne, egy témába vágó cikk alatt.
silber13
@durbincs: -ez való magának, hűen tükröti a szerző a maga elmebaját és agyi ziláltságát, de azért halgassa csak!:-)))
www.youtube.com/watch?v=wpnE8ZOetaY
quadrocopter
@silber13: Ne üsd a fejét, mert csak idiótább lesz!
silber13
@quadrocopter: Dehogym dehogy! Csak a magasabb művészetet próbálnám beleplántálni csökött agyába, reménykedve, hátha! Monentán viszont az a hátha nkább hátse!
silber13
@durbincs: Valamiivel különb tenelez, mint a maga űltal kedvelt sekélyes 3 + 2 nevű zenei fertő. Nen csodálom, hogy bolondul azért a kultúr mocsokért! Ha egyyszer ahhoz van hozzászokva!:-))))
silber13
@durbincs: Mellesleg Stockhausen nem arról híres, hogy magának kedves, bárgyú nótácskákat írjon. Negint belepofázik olyan dolgokba, amikről fingja nincs! Met kő buta! És ne erőlködjön a klónokkal,mert lila góze nincs a témáról csak hallott egy szavacskát és azt ismételgeti, mint egy meggárgyult lemezjátszó! Na pá! Rúzsozza csak tovább magát, biztosan kelendő lesz az éjszakában!
simmering73
Na végre! Előkerült már ez a hülye. Szinte hiányzott a f@szsága.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.