Al-Valídnak 2014 júliusában Orbán Viktor adta át a Magyar Érdemrend középkeresztjét a Parlamentben. A miniszterelnök akkor elmondta, hogy a kitüntetést azért adja a magyar állam, mert nagyra tartja azt a tevékenységet, amellyel a herceg túllép az üzlet hagyományos keretein.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Csak azt kell nézni, hogy milyen külföldi állampolgárok kaptak a magyar államtól kitüntetést és máris megvannak a milliárdok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
Nem is olyan rég az egyik családtagot ki is végezték. Nem véletlen persze az eset. A dinasztiaalapító megtapasztalta korábban, mit is jelent a széthúzás, acsarkodás és a büntetlenség. A szaúdi csalaádban is szigorú rend uralkodik és ezt még Abd al-Aziz ibn Abd ar-Rahman ibn Fajsal ibn Turki ibn Abd Allah ibn Muhammad Al Su’ud alapozta meg.
Nem baj, majd menedéket kér a sorosbérenc föld-trafik tolvaj qurmányunktól.
SystemError
@karma1: 12:02 Ilyen egyezések már vannak Tiborczra, de semmi!
Sajnos az Orbán rendszer egyik alappillére a szándékos tolerancia határ feszegetés. Nem azért nem csinálják ezeket titokban, mert annyira nagymenők. Ezt a képet akarják csak láttatni a baloldali médiával. Habony ezt szándékosan csinálja, hogy olyan ügyeket csepegtet, amit Polt még elsikál, de közben tolja ki vele a társadalmi apátiát plusz eltereli vele az aktuális lopásról a figyelmet. Két légy egycsapásra!

Ebben az országban "ma" nem lenne semmi, ha Orbánról ez kiderülne, mint ahogy már derült is ki ilyen.. Jogilag és ami a legszomorúbb társadalmilag sem lenne semmi. Ami a legszomorúbb, hogy úgy építették ezt fel, hogy mást meg egy apróságért lekaraktergyilkolnak.
Szóval azt is megcsinálták, hogy Orbánnak mindent lehet másnak semmit és ez is átment és tudatosult a társadalomban...
SystemError
@karma1: 12:06 Az a baj, hogy az ellenségei is akik viszont ki tudták volna csinálni a terveit, azokat is meghaltak. Felcsúti Juhásszal nem lett volna "Mészáros terv". Weisz ügyeibe pedig a politikai elit fele megsemmisült volna. De hát azóta halottak ők is.
lusta
A szaúdi példa lesz számukra a figyelmeztető. A család tagjait is le lehet sittelni, ki lehet végezni, ha súlyosan vétenek a törvények ellen. Itt már csak az a kérdés, mit is jelent súlyosan véteni, meddig megy el Polt Petya az elsíkásálban. Eddig ugye a végtelenségig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.