A kiskorúakat „megrontó” férfi máig szabadlábon van. Forrásaink szerint valószínű, hogy el sem jut a ceglédi ügy a vádemelésig; éppúgy büntetlen marad, mint a legtöbb szexuális zaklatás.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A ceglédi kapitányságon az illetékesnek kívánom kerüljön ilyen helyzetbe !!!
Fülesbögre ez már tényleg nagyon felháborító, és te kotlasz a helyeden, csak az a baj hogy nem a Csillagban van a szobád !!!
micfild
@papa.49: A sok áldozathibáztató vajon felfogja miről is szól a cikk?
micfild
@papa.49: Az egész, ahogy ehhez hozzááll az emberek zöme több mint gyomorforgató.
nem véletlen hogy többször betettem a linként a beszeljrola.hu.t
vagy nem olvastak bele az áldozathibáztatók, vagy ők is tök normálisnak gondolják azt, ha kiskorú sérelmére követ el valaki abúzust
félek hogy az utobbiról van szó.
GeoCravker
"Amikor pedig van, mert például most is fut egy olyan ügy, ahol valamiféle anális behatolás történt a gyereknél, akkor az orvos rendszerint azt mondja, hogy keményebb széklet okozhatta a sérüléseket. "

Na ezt az orvost kell azonnal elhajtani kapálni. Ha a sérülés irányát és természetét nem képes megítélni... (Az egyik bentről megy ki, a másik meg fordítva) Egyébként az ilyet urológus szokta vizsgálni. Anno az ifjúságvédelmiseknek ezt oktatták is.
Szerintem nagyobb gond, ha gyermeknek nincs olyan felnőtt kapcsolata (tanár, szülő), akinek el merje mondani.

"Egy ifjúságvédelmi ügyekkel foglalkozó rendőrségi forrásunk szerint akár másfél-két évig is húzódhat a ceglédi ügy. A nyomozati szakot meghosszabbíthatják ügyészi engedéllyel, újra és újra behívhatják az áldozatokat. "
Valami nagyon megváltozhatott. nem olyan rég ('10-'11) még azt okították, hogy gyermekpszichológus jelenlétében, a szülő beleegyezésével (ha ő a gyanúsított, akkor a gyámügyével) két fedett kamerás felvétellel és hangrögzítéssel, de egyszer kell tudni megoldani a gyermekkorú sértett kihallgatását.
papa.49
@micfild: A gyermek esetében nem kéne variálnia a söndörségnek, egy percet se, de szerintem itt ma még azt is figyelembe veszik a söndörök, hogy ki volt az elkövető, mert ha ,,kebelbarát,, azt nem lehet az útszélén hagyni, akkor vesszen inkább az áldozat !!!
Ezért is kerülget a hányinger az ilyen tudósítások láttán !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.