Egy 65 éves, egyébként vak művésszel hajmeresztő dolog történt: állítólag „megtépték” nyugdíjas Fidesz-szimpatizáns hölgyek, mert kidobta a nemzeti konzultációs kérdőíveket.

A történet a LMP-hez köthető Reflektor blogon jelent meg hétfőn. A bejegyzésben külön kiemelik, hogy ellenőrizték a sztorit, amelyet a sértett lánya írt le nekik, de később a férfi is megerősítette a részleteket.

A történet állítólag úgy kezdődött, hogy a napokban a III. kerületben élő Weszely Ernőhöz becsöngetett két nyugdíjas hölgy, akik közölték vele, hogy hoztak egy tájékoztató anyagot Soros Györggyel kapcsolatban, majd megkérdezték az egyébként vak férfitól, hogy kitöltötte-e már a nemzeti konzultációt. A zongora- és harmonikaművész erre közölte, hogy nem küldte vissza, inkább kidobta a kukába. A férfi lánya által leírt történet ekkor furcsa fordulatot vett:

„a nők elkezdték tépni a haját és a bal fülét, rikácsoltak, hogy milyen hálátlan, migránsoztak, kerítéseztek, Soros-bérenceztek."

Végül a szomszéd vetett véget a helyzetnek, ezután a nénik "úgy spuriztak le a lépcsőn a kijárat felé, mint a nyulak."

A fideszes házalók megtépték a vak művészt, mert kidobta a sorosos kérdőíveket

(Illusztráció: Wikipédia)

„Rossz belegondolni, mi lett volna akkor, ha a nénik tudják: apám többször is eljátszotta Soros Györgynek a kedvenc dalát kb. 30 évvel ezelőtt a Waldorf Astoriában, ráadásul még borravalót is kapott érte” – áll a levélben.

(Magyar Narancs)

119 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A fidesz Nyugdíjas Tagozatától Budapest, Lendvay utca 28.-tól lehettek. Dupla Bözsi utalványt kaphattak érte. A párttal a néppel egy az utunk...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Csatában a Banya-kommandó.
A plakát türelmesebb volt, az nem állt ellen.
simmering73
Mi azokkal gyujtottunk be a kályhába. Egyúttal a kormot is kihúzta a kéményből, így idén már nem kellenek a kéményseprők.
Aki Én
Mondanám, hogy rémhír, de március 15-én, vagy október 23-án láthattuk mire képesek a fidesz nyugdíjasai. És akkor még a savazós bácsiról nem is beszéltem.
Equus1
már csak egy lépés erdősiné nemzetesasszony kopaszai felé, akik majd keresztes karszalagot húznak és indulhat a buli
csipetke
Jujjj!Akkor hozzám is jönnek Nyanyilovnáék? A konzultációs kérdőívből számomra csak a boríték volt használható,arra írtam a lottószámokat.A többit én is kidobtam olvasatlanul.Pedig mielőtt megkaptam,elhatároztam,hogy a kérdőívre ráírom,hogy nem szégyenlitek magatokat,az adófizetők pénzét már megint ekkora f@szságra költöttétek?!De aztán meggondoltam magam,még én másszak el a postára?Megírom nekik itt,hátha olvas itt is valami kóbor fityiszes...
Eladott Ország
A fidesz Nyugdíjas Tagozatától Budapest, Lendvay utca 28.-tól lehettek. Dupla Bözsi utalványt kaphattak érte. A párttal a néppel egy az utunk...
Tollascsőr
Csak el kéne már gondolkodni azon a kényszer eutanázián...
Tollascsőr
@simmering73: "Mi azokkal gyujtottunk be a kályhába"
Én eddig mindegyiket elraktam bontatlanul. Egyszer majd sokat érnek valakinek. Vagy egy köcsög fideszbuzi fizet érte tízezreket, vagy egy orbáncgeci gyűlölő. Nekem mindegy kié lesz, csak majd perkáljanak rendesen... :)
division
@Shikari: Megszokhattad már, minden hírt attól tesznek függővé a baloldalon hogy ki írta. Ha baloldali lap írja igaz, ha inkább jobboldali akkor hazugság. Csak azt hiszik el amit el akarnak hinni, ebben az esetben még az állítólagot is.
division
@Aki Én: Mondanád, de nem mondod, fordított esetben persze biztos lennél benne hogy hazugság:-)
Aki Én
@division: @Shikari: jobboldal, baloldal... bla bla bla.
Mondjuk egy magyar idők, origo, pesti srácok mitől jobboldali? Hogy az ex-szocikkal teli, kommunista módszerekkel működő, kisz-titkárokkal és mszmpt párttitkárokkal teli Soros-alapítványos fidesz propagandista szócsövei?
Ugyan már fiúk, ennyire ne nyeljétek le a csalit, mert már könnyebb kiszarni, mint kiköpni.
division
@Aki Én: Akkor olvasd a HVG - T meg nézd az ATV - t.
Nessy
Ami azt illeti már a "Jehova tanúi" idős térítő hölgyeinek az erőszakosságán is túltesz egyik másik párt hívő.
Az aranyos, amikor először elmeséli a párt szöveget, aztán elkezd lázongani, hogy már két órája vár a rendelőben, pedig időpontja van.
Ilyenkor elég annyit mondani: Kedvesem, erre szavazott, akkor most élvezze! Szerencse hogy édesanyám már nem él!
Nessy
Annyi korrekció, hogy nem festőművész, hanem harmonika és zongoraművész! Sok szép estét szerzett már nekem is!
Aki Én
@division: ...nézem. Mindegyiket nézem, így alakul ki a véleményem.
division
@durbincs: Az én kedvenc műsorom pont az ATV - n van, tudod ahol "értelmiségiek" telefonálnak be a műsorba:-) Annyit nem lehet röhögni semmin mint azokon az embereken. Legutóbb az egyik azt mondta hogy Orbánt már régen le kellett volna csukni a libás ügye miatt:-)))))))))))))
division
@Aki Én: Helyes. A fenti neked is szól csak nem nyomtam rá a válasz gombra.
papa.49
Eszkalálódik a helyzet itthon, a budifülkeforradalmárok már tettlegességre is vetemednek, azanyját, remélem a szomszéd jól pofán verte őket, mert ugyan nőt verni szégyen de ezek nem is nők )))))))))))))))))))
division
@durbincs: Egy ideig valóban megmosolyogtató, de azután az ember rádöbben arra mekkora sötétség van a fejekben, és ezek mennek majd szavazni a szemét libás Orbán ellen, holott még arról sem volt fogalma az illetőnek hogy mi is volt az a libás ügy csak hallott róla...
Eladott Ország
@Shikari: ma 13:35# Akkor nézzük meg mit is jelent az illiberális szó, a liberális szó inverze, úgy svédasztalostól.
www.facebook.com/168ora/photos/a.10150349770587048.372811.308921667047/10152871265502048/?type=3
Az "illiberális" szó jelentése az angol-magyar szótár szerint
1. szabad emberhez nem méltó, szolgai, szervilis
2. közönséges, műveletlen, ordenáré
3. szűk látókörű, korlátolt, nem szabadelvű, antiliberális
4. szűkmarkú, kicsinyes, fukar
Valószínűleg túl hízelgő, ha illiberálisnak nevezzük őket, hiszen egyszerűen csak lopni szeretnének. Nem azért fejlesztik ki az illiberalizmust, mert ebben hisznek, hanem azért, hogy birtokolják az államhatalmat. Hiába van több párt is egy kleptokráciában, ha végül csak egy tud nyerni. Itt a modern autoriter vezetők kora Közép-Európában.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--c612zfDF--/w_1160/70ez99fQSAnM1R6xss.jpeg
papa.49
@Eladott Ország: Szép kompánia mindet főbe lőni rögtön !!!
Nessy
@Eladott Ország: Pár ezer év alatt semmi nem változott! hasonló jelzőket írtam ki a régi latin szótárból. :-))
Rózsika Hatházi
Megkérem a Tisztelt Propellert, ugyan csináljon már egy másik oldalt is. Egy olyat, amelyiken durbincs (nem durbintok) sógor és division el tudnának társalogni egymással. A cikk lehetne akár, a "Hótehénke és a hét pörsenés", úgysem ahhoz szólnak hozzá.
Eladott Ország
@Shikari: Mi neked a bizonyítók te fideszes tahó. Majd eljön az ideje a bírósági számonkérésnek is, ne szarj be.
nemfideszes
@Shikari: Ismerve a többször pert vesztett fidesz média valóság tartalmát elég nevetségesen hangzik egy fidióta szájából, hogy "BIZONYÍTÉK"...
Eladott Ország
@Shikari: Nem csak a közpénz, de a szar is ki lesz rázva belőletek. Azt hiszed ezt az arcátlan pofátlanságot, lopást , végtelenségig lehet csinálni!
eszegfu
@Rózsika Hatházi: Teljesen igazad van! Csatlakozom! Egyébként nem az a baj, hogy Durbincs és Division a beszélgetésük során teljesen elkanyarodnak a témától, mert ez is, az is az ember eszébe juthat... velem is előfordult már. Az a baj, hogy "Durbincs sógor" egyáltalán nem képes a témát értelmezni, össze-vissza hablatyol és @division: -- aki értelmesebb ember -- "melléteszi" magát.
nemfideszes
@division: Nézz már utána légyszíves, hogy melyik "oldal" médiája is bukott több helyreigazítási pert az elmúlt években. A Magyar Időknek már az indulásuk első hetében sikerült egy ilyen pert összehoznia...
24.hu/belfold/2017/09/29/betyarosan-kaszal-a-jobbik-a-fidesz-media-elleni-pereken/
alfahir.hu/2017/02/14/habony_muvek_sajtoper_birosag
nepszava.hu/cikk/1110688-juhasz-pert-nyert-a-magyar-idok-ellen
hvg.hu/itthon/20140613_Rekordot_donthet_a_helyreigazitasi_perek
division
@eszegfu: Tudod amikor egy ellenzékivel kezdenék társalogni (olvasd el Eladott ország szösszeneteit, megérnének egy misét), akkor azt kapom hogy a jó kurva anyámat, stb. Na látod nekem ettől ment el a kedvem, és inkább Durbincs kollégával értek egyet és válaszolgatok is neki olykor. Veled pl. lehet normálisan társalogni, mert nem az a fő érved hogy rohadjon meg mert Fideszes, de tudod milyen kevés van itt belőled?
quadrocopter
Nahát, a vén, rozsdás szopógépek mire nem vetemednek egy kis kemény falloszért!
division
@nemfideszes: Tisztában vagyok vele, csak az ilyen "állítólag" jelzésű cikkek nem győznek meg amíg bizonyítást nem nyernek. Onnantól viszont ha igaznak bizonyulnak természetesen nem védem tovább a történteket.
nemfideszes
@Shikari: "És mindenki, aki nem ért velük egyet, az fideszbuzi!
Van itt vitakultúra, műveltség, jó modor, belátás és tolerancia! Igazi liberális svédasztal! :-)"

És mindenki, aki nem ért egyet a csutival és a maffia rendszerével az liberális!
... köszönjük "Emese", leülhet...
division
@eszegfu: Egyik fő barom épp most írt megint, ezekkel szerinted van értelme társalogni? A másik neveivel is próbálkozott kicsit cizelláltabb formát felvenni, de nem bírta sokáig, mert egy retardált barom aki erre született:-)
Tollascsőr
@division: Jól egymásra találtatok fideszbarmok. Este megy a seg..bepacsi a shikari haveroddal a troll központban? Nem gáz hogy szarszagúakat böfögtök? Élvezitek, vagy fizetnek érte hogy fideszbuzik legyetek?
"Van itt vitakultúra, műveltség, jó modor, belátás és tolerancia! " Fideszbarmokkal NEM vitatkozok. Egyszerűen rámutatok hogy mik, és aztán bekaphatják. Egyébként meg ez csak a szokásos fideszes kormánykommunikáció civil módra. Tehát ha valami nem tetszik benne, ELŐSZÖR ott ugass!
Na pá kiscsillag, menj és gabajodj össze a haveroddal valami sötét sarokban...
division
@Tollascsőr: Újabb quadro klón, mennyi neved van még te szerencsétlen annyitisér szarjankó?
nemfideszes
@division: Szerinted, hogy lehetne ezt bizonyítani amikor nincs szemtanú, és a sértett még vak is.
Mivel számtalan hasonló esetről tudok hiteles forrásból (amik még csak be sem kerültek a médiába), ráadásul nem egy videó felvétel bizonyítja a hívek elborult elméjét, személy szerint inkább elhiszem, mint nem. Amúgy amikor kidobtam a család 4db konzultációs levelét én is elgondolkodtam azon, hogy elrejtsem-e a szemét aljára, nehogy egy hívő meglátva bevágja az ablakomat egy féltéglával. Szívem szerint a postaládámra is kiírnám, hogy fideszes kormánypropagandával ne mocskolják össze a postaládámat, de az asszony az előbb említett okok miatt nem engedte... sajnos idáig süllyedt ez az ország...
division
@nemfideszes: Tudod amikor én leírom hogy hiteles forrásból tudok ezt-azt de a médiákban nem jelent meg akkor egyből azt követelik bizonyítsam vagy ne hazudjak. Miért kéne ennek másként lennie fordított esetben? Mondjuk amikor te állítasz valamit amire nincs bizonyíték. Nekem a migráns kérdés kapcsán vannak olyan hiteles forrásból lévő értesüléseim amelyek szintén nem láttak még napvilágot, így a ma megérkezett konzultációs levelek vissza is lesznek küldve kitöltve (egyet kivéve, a nejem utálja a Fideszt, de szerintem csak azért hogy valamiben ellent mondjon nekem:-))) ). Az ő keresete mint pedagógus 2010 óta emelkedett fel közel nettó 250 ezerre a 120 - ról.
cikicakk55
@eszegfu: Sok igazság van abban amit írsz.Eleinte én is ledöbbentem durbincs és division és quadrocopter társalgásán.Főleg durbincs kérdőjelei zavartak meg.Aztán észre vettem,hogy division ki lóg a sorból,mert Ő durbincson kívül mindenkivel normálisan beszél.Sőt,néha durbinccsal is.Aztán egy idő után észre vettem,hogy durbincs a kérdőjeleitől független elég sokszor ír normális dolgokat is. Quadrocopter is mindenkivel tud rendesen beszélni.Valamiért ők hárman néha már viccet csinálnak az egészből,de lehet érezni,hogy nem is haragszanak igazán egymásra. Lassan egy éve ide szoktam a propira és kiismertem az ide írók nagy részét.Az összes online híroldal közül itt a legjobb lenni.Pedig én is szörfölgetek és írogatok elég sok helyre,főleg ha felkapom a cukrot a durva válaszok miatt.
Rockxy
A vak festőművész és a néma énekes.
Ettől lesz rend és harmónia, jólét és egyetértés.
Jól mondom?
nemfideszes
@division: Ami meg az ATV-be betelefonáló "értelmiségieket" illeti. Tény, hogy a fidesz az idősek és az alul iskolázottak körében a legnépszerűbb. Tény, hogy a "győzikén", és a hasonló színvonalú ponyvaregényeken, hakni műsorokon, Izaura TV-n stb. szocializálódott vidéki réteg a fidesz legfőbb támasza. Szóval Te, mint fidesz szavazó, a fidesz maffiával egyetemben, csak hálával tartozok ezen "értelmiségieknek" akik szavazataikkal biztosítják a fidesz hatalmát...
hvg.hu/itthon/20170804_partok_nepszerusege_vs_iskolazottsag
division
@nemfideszes: Kétlem hogy aki azt mondja hogy Orbánt le kell csukni a liba ügy miatt az a Fidesz tábort erősítené. Egyébként meg erősen sértő amit állítasz, de nem baj, nem is vártam mást.
1magyar
Az öreg vak meg soros bérenc a zenéjével.
nemfideszes
@division: Azért azt lássuk be Te, mint fidesz szavazó, és mint akinek a megélhetése nem függ a hatalomtól, könnyebben, pontosabban következmények nélkül írhatsz le "tényeket" bizonyításként (talán még ki is tüntetnek érte), mint az aki a saját vagy családtagjai megélhetését teszi kockára ha tényszerű infókat tesz közzé a fidesz emberinek mocskos kis dolgairól. A francnak sincs kedve bíróságra járni, és egy megnyert per sem adná vissza az ember munkáját, egzisztenciáját.
Ja, és a konzultáció alapjában véve a Soros-tervről szól. Ugye nem azt akarod mondani, hogy Te vagy az egyetlen aki már látta az amúgy nem létező Soros-tervet?!
Ami meg az "asszony" tanári fizetését illeti:
eduline.hu/kozoktatas/2017/10/11/Nahalka_Istvan_pedagogus_fizetesek_C7OOI8
eduline.hu/kozoktatas/2017/10/27/pedagogus_beremeles_Klebelsberg_Kozpont_XB5ODJ
www.origo.hu/itthon/20160219-tanar-tiltakozas-fizetes-kozalkalmazott-bertabla-eletpalyamodell.html
Amúgy (természetesen nem kell válaszolni rá) 2002-ben a szocik alatt, mennyivel emelkedett a pedagógusi fizetése az 50%-os emeléskor?
Szintén nem kell válaszolni rá... kapott-e az asszony korábban nyelv vagy más pótlékot, cafetériát stb.? Mennyivel lett több a kötelező óraszáma 2010 óta?
Szóval lehet, hogy a Te feleséged szerencsés helyzetben van, de a tanárhiány és a pályát elhagyók száma nem azt bizonyítja, hogy ez lenne az általános.
nemfideszes
@Shikari: Mondd csak öreg, hány éves vagy?Mert ez az "uncsi vagy" szöveg bizony elég óvodásra sikeredett.
division
@nemfideszes: Nem láttam semmiféle Soros tervet, de éppen migráns fronton vannak olyan értesüléseim amelyeket le sem írok ide mert csak az anyázást kapnám, és mivel a szüleim már nem élnek kezdeném rossz néven venni. Tisztában vagyok a 2002 - es béremeléssel, nyelv pótlék most is van plusz vezetői, a cafetériát viszont valóban elvették, de ezt kompenzálja a többi. Mivel óvónő, az óraszám sem jelent problémát, annyit van benn mint eddig bármikor, ráadásul mivel egyházi ovi így a támogatásokkal sincsen probléma. Tényleg ne haragudj azért mert a saját életünkből indulok ki, végtére is magunk irányítjuk elsősorban, másod ízben pedig a kormány.
Rockxy
@nemfideszes: "Tény, hogy a fidesz az idősek és az alul iskolázottak körében a legnépszerűbb. "
Nem tény, ez a te véleményed.
Mifelénk másként van.
nemfideszes
@division: Láttam már fidesz hívőt annyira "elborulni", hogy zavarában egy másik fidesz hívőnek esett neki. De azt sem állítottam, hogy az ellenzéki oldalon csak és kizárólag értelmiségieket találni.
Bocs, de pontosan kire nézve is sértő? Pusztán a statisztikával is igazolt tényeket közöltem, ha ez nem tetszik arról már nem én tehetek...
tudode
Nem kell csodálkozni azon, hogy az országban sokan, v mindannyian mekkora MENTÁLIS DEFICITBEN, félelemben, imádatban élnek újabb felolvasgatás szerint a KÁLVINISTA, élő Isten, v mi CSALÁDJA "IS"! Hiszen ebben a családban
.
- az Édesanya az Ökonomikus szövetség, v miben VÉGEZ KARITATÍV munkát,
.
- az apa a szegényekről ORSZÁGOS HATÁSKÖRBEN gondoskodik arról, hogy legyen dolga a nejének a SZEGÉNYEKET istápolni,
.
- első szülött lányuk MÉLY GAZDAGSÁGBAN, saját lábunkon áll,
.
- az egy szem fiúk hátat fordított a FÖLDI JAVAKNAK feltételezhetően, és a Felházban keresi, v már meg is találta Istent
.

---- Ha dj-knek van joguk az Akváriumban lenni, Jézus Krisztusnak hogy ne lenne?
24.hu/belfold/2017/11/06/ha-dj-knek-van-joguk-az-akvariumban-lenni-jezus-krisztusnak-hogy-ne-lenne/

""""Nagyot szólt a hír, hogy Orbán Viktor fia a Felház nevű keresztény mozgalom vezetője lett, miután derékba tört focistakarrierje. Azonban a nagy érdeklődés ellenére kevesen vannak tisztában azzal, hogy mi az a Felház – azon túl, hogy Orbán Gáspár benne van. Közel másfél hónapon át látogattam a rendezvényeiket, lelkészekkel, teológusokkal, felházasokkal, felházasok szüleivel beszélgettem, hogy sikerüljön közelebb kerülni az igazsághoz. Végül a három vezető, Orbán Gáspár, Prekopa Donát és Ember Illés több órás interjúban beszélt a Felházról – először nem a keresztény sajtónak. A cikksorozat első része a Felház történetén túl arról szól, hogyan történhetnek „bibliai csodák” a Belvárosban, valamint kiderül, beszél-e Isten az emberekhez. A holnap megjelenő második rész a Felház és más gyülekezetek viszonyát elemzi, ami annyira feszült, hogy felvetődött velük szemben már az eretnekség vádja és az egyházi átok kimondása is. Választ adunk arra is, hogy mennyi pénzt ér meg az evangélium terjesztése. Majd közöljük a három vezetővel készült interjút.""" (...)
.
Nem nehéz rejtvény, hogy vajon MELYIK CSALÁD éli életét úgy, hogy
.
- az egyik félelemben, szegénységben tartja NYÁJÁNAK...
tudode
@tudode: .
Befejezés lemaradt:
.
Nem nehéz rejtvényfejtés, hogy vajon MELYIK CSALÁD éli életét úgy, hogy
.
- az egyik félelemben, szegénységben tartja NYÁJÁNAK jórészét, valamilyen megfontolásból,,
- a másik SEGÍTI a gödörből kievickélni a RÁ SZORULÓKAT,
- a harmadik SAJÁT LÁBUNKON ÁLL,
- a negyedik megtért Istenéhez, akihez bármi módon lehet a templomon kívül fohászkodni, akár valami akváriumban is.
.
Qva ország pokol, v menny ország lett!!!
nemfideszes
@division: Ja, hogy egyházi óvoda! Az azért egészen más, figyelembe véve a milliárdokkal kitömött, propagandának használt egyházakat... amúgy a gyerekeim egyházi iskolába jártak szóval erről is van közvetlen információm...
Miért haragudnék, én is alapvetően a saját életemből indulok ki. Elvették és elköltötték a MANYUP pénzemet, évi 600 ezerrel nőtt a hitelem törlesztőrészlete minek után szándékosan gyengítették a forintot, amin aztán ők milliárdokat kerestek, fizethetem a gyerekem több száz ezres "nem tandíját" (ami ugye nem 2000!), fizethetem a megemelt EVA-t, fizethetem a bankadók miatt 3x-ra nőtt kezelési és egyéb bankköltségeket, fizethetem a 27%-os ÁFÁ-t és többi kb. 30 új adót, a rezsiharcnak köszönhetően elmaradó beruházásoknak, fejlesztéseknek köszönhetően csökkent a bevételem, miközben a CÖF-öt pénzelő MVM és a kötélbarát milliárdokat kaszált az olcsón vett és a fogyasztóknak jóval drágábban tovább adott gázon, olajon, villamos energián... szóval Te se haragudj ha saját tapasztalataimból indulok ki.
nemfideszes
@Shikari: Ha a tények untatnak, akkor javaslom "repülj át" valamelyik fidesz médiára.
nemfideszes
@division: Látom ez a "migráns" dolog nálad is bement csont mögé rendesen.
Akkor egy kis olvasgatni való a témában:
kolozsvaros.com/2017/11/06/ezert-erdemes-adot-fizetni-es-a-tisztessegesen-elvegzett-munka-becsuleteben-bizni/
kolozsvaros.com/2017/11/03/eluldoztek-migransokka-lettunk/

Remélem nem gyászolókat néztél Te is migránsnak...
babp1982
Na most az a helyzet,hogy én is kidobták de apró darabokra tépték,hogy még véletlenül se kukázák ki,vajon ehhez mit szólnának a vén piták? Azért szeretném látni ,hogy megpróbálnak megtépi,olyan lángost kapnának,hogy méreteket repülnének a vén kurvák aztán visítozhatnának meg sorosbérencezhetnének legfeljebb még a csájukat is felrúgnám a torkukba rohadt fideSS bérencek!
Qqberci
Muszáj kidobni, mert WC-papírnak túl sprőd...
division
@nemfideszes: A nem egyházi óvodákban dolgozó óvónők is megkapják ugyanezt a fizetést, legfeljebb le kell vonni belőle a vezetői meg a nyelvi pótlékot, de az alap ugyanannyi. Én nem haragszom rád, miért is tenném, annak én is örülök azért hogy nem volt soha hitelem, nem egy életbiztosítás milliókat felvenni 25 évre. Migráns téren volt határőr barátaim tudnának mesélni, de ebbe nem akarok belemenni, mert megint bizonyítanom kellene:-)
eszegfu
@division: 16:20 Tudod a harag, az agresszió további haragot, agressziót szül. Én elvártam Tőled a "példamutatást", vagyis azt, hogy a sértésekre kulturáltan válaszolsz, vagy egyszerüen nem "tárgyalsz" velünk. Engem leginkább az bánt, hogy @durbincs: megjegyzéseid pl. felém is teljesen hidegen hagy! Mond már meg nekem: mi köze bármilyen közérdekü dologhoz annak, hogy az én fotóm egy nyári ruhában készült és "ideje lenne valami melegebb ruhára" cserélnem, vagy éppen miért vagyok én "ecetes"?! És ha nem vetted volna észre -- de hát Te sem vagy "hülye"!! -- @durbincs: hsz-i csak a másik cikizésében merül ki, pedig én hidd el igyekeztem emberhez méltóan "beszélgetni" vele is. Végső soron az az érzésem, hogy bosszantásnak szánod Durbincshoz való "csatlakozásod", hiszen csak igy tehettél szert itt "támogatóra"...amit talán meg is értenék, ha nem szinvonal alatti lénnyel tennéd. Gondold át... nem akarom elhinni, hogy csak ennyi telik Tőled...
terlasz
Ilyen trágyaszagú sosem volt ez az ország, mint most uszító, rabló Orbán uralma alatt!
mackoka46
Hát pufajkás ávós leszármazottak ezek a szégyenben megvénült ócska mocskos fidesz rajok.
Mit is várhatnánk tőlük...
Gyuri Géderről
Ezekről az aljasokról beszélt Vona.
Egyet értek vele, bár én nem jobbikos, hanem balabbikos vagyok. Ja, és nyugger.
division
@eszegfu: Valamiért nincs itt nagyon olyan aki Fidesz párti és értelmesen meg lehetne beszélni velük a dolgokat, Verőce is csak ritkán lép fel újabban. Régebben voltunk itt többen is, de megunták valószínűleg a rengeteg anyázást, aljaskodást, ahogy azt most éppen egy bakcsubakka nevű senkiházi tette éppen két kommentben is. Az ilyen emberek hada lepte mára el a propit, ezek az egytől egyig semmit érő szarháziak. Az hogy milyen vagy nem pártfüggőnek kellene lenni, nem kellene anyázni, ítélkezni olyan ember felett akit nem is ismerünk, főleg úgy nem hogy értelmesen, művelt emberhez méltóan ír. Ehhez képest mi is van itt? Fideszes vagy? Akkor dögölj meg, hülye vagy, a kurva anyádat, stb. Tudom, nem kellene ezekkel a parasztokkal foglalkozni, hiszen itt élik ki magukat miután hazamentek fűkaszálás után, de az embert akkor is bosszantja.
lópicigáspár
@division: Sok igazság van a mondandódban, viszont sejtésem szerint ezek az anyázós válaszok Pavlovi-reflexből adódnak, mivel nagyon sok olyan jobboldali kommentelő is megfordult itt még a kezdetek kezdetén - és még néha most is - akik kizárólag azzal foglalkoztak, mit ír a másik és félretéve az aktuális témát, csak a más vélemény miatt alpári válaszok születtek. Sajnos ezek a beidegződések megmaradtak és szerintem maradni is fognak. Mivel magyarok vagyunk, sajnos sosem lesz közös nevező, amiből remekül profitál az éppen aktuális vezeték. Azt viszont nem lehet tagadni, hogy ezt a bizonyos "Divide et impera!" Római Birodalmi politikai irányzatot a fidesz fejlesztette tökélyre! És addig, amíg barátságok, családok szakadnak szét politikai nézetkülönbségek miatt, nem lesz itt rend és előrelépés!
division
@lópicigáspár: Tisztán látsz mint ahogy régen is:-)
RonaGyuri
Nagy úr a megszokás

Lassan már a kopaszokra sincs szüksége az anyókáknak, elintézik a dolgot maguk is

A minap még kopaszokra volt szükség, hogy a lelkes Fidesz-ügyes anyóka elől eltávolítsák a mocskos komcsikat az NVI-nél. Mára már fejlődtek. Igaz, hogy csak egy szegény vak bácsit, de ketten lenyomták. Hiába no biztosan a vörös-hajnal őrsben szocializálódtak, tudod akik a szegény vak-nénit rángatták át a másik oldalra! =))
Nos rángatásról itt is volt szó, de csak „A nők elkezdték tépni a haját és a bal fülét, rikácsoltak, hogy milyen hálátlan, migránsoztak, kerítéseztek, sorosbérenceztek”, mert a vak-bácsi, aki ismert zongoraművész bevallotta, hogy kidobta a konzultációs levelet.
Az igazi móka, hogy a Fidesz közleményben reagált az esetre, kifejtvén, hogy „hazugság, mert valójában békés beszélgetés zajlott Weszely Ernő ajtaja előtt, és az önkéntesek határozottan cáfolják, hogy erőszakoskodtak volna a vak művésszel”. Persze emellet mindennek elmondták a hírvivőket „A Fidesz szerint a történet álhír, amellyel az LMP által foglalkoztatott Ron Werber gyűlöletgyára támadja a nemzeti konzultációt. A közlemény szerint a történetet a művész lánya, Weszely Zsuzsa találta ki, aki az LMP kommunikációs tanácsadójaként dolgozik. Az LMP társelnöke és miniszterelnök-jelöltje, Szél Bernadett pedig egyenesen Soros katonája a Fidesz szerint.”.
Nos a dologban semmi különös. Az utóbbi részét nap, mint nap tapasztalhatjuk, ami pedig a békés beszélgetést illeti azt 2006-os békésen sétálok óta ismerhetjük! =))
Eladott Ország
@division: Írod:"Akkor dögölj meg, hülye vagy, a kurva anyádat, stb." Veletek sajnos már csak így lehet tárgyalni, mert a pofátlan lopásotok már határtalan. Ha kérdezünk nem válaszoltok, menekültök ( békés adventet kívántok) és cinikusan beleröhögtök a képünkbe. Mi van nem tetszik? Hát kurvára nem és akkor lesz rend, ha a főkolompos főzsiványok lámpán foknak bokázni, mert sajnos másképp már nem megy. Demokratikus úton sehogy. Azért nem , mert a hatalmi ágakat már megvettétetek, szétb*sztátok.
RonaGyuri
Az origo.hu olvasatában

Lenyűgöző ajánló a portál mai főoldaláról

„A kormánypárti szavazókat, a Fideszt és a nyugdíjasokat egyszerre gyalázták. Összeért a Jobbik és az LMP kampánya.” – zekkel a szavakkal ajánlja olvasónak a hiteles (külön ki kell emeljem, hogy szó sincs légből-kapottságról, hisz a Pesti Srácoktól vették át), korrekt és megbízható portál a „Így hazudik Simicska Indexének segítségével Ron Werber LMP-je” című irkodmányát!
justhpeter
Engem is felkereshetnének igazán ezek a derék Orbán-matrónák. Szívesen elbeszélgetnék velük. Nyilván nincs a rokonságukban olyan fiatalember, akinek a nyugdíj megtakarítását a bálványuk lenyúlta, nyilván nincs a közelükben olyan szerencsétlen ember, akit a rokkantságát nem kímélve az Orbán-pribékek kifosztottak. Mert ha lenne csak hasonló sorsú ember a környezetükben nem ugrálnának fel minden nap az Alzheimerben töltött békés életükből csak azért, hogy a gyáva féreg gazdaállatukat megvédhessék a "liberálbolsi" ármánytól
eszegfu
@division: tegnap 21:19 Egyetértek @lópicigáspárral! Csak annyival egészitem ki, hogy előbb mindenki saját magában keresse a hibát... talán igy lehet egy "közös nevező".
Aki Én
@division: @durbincs: 14:22 Gratulálok, jó műsort választottatok magatoknak. Ti aztán érzitek mi az, amivel fejlődni lehet. Mondjuk nem volt kérdés, hogy ez a ti szintetek. Azért vagytok olyan buták és tájékozatlanok, mert ezeket nézitek, ezekből szerzitek az információkat. Gondolom másik kedvencetek az M1 híradó, ahol nincs szó korrupcióról, questorról, Mészárosról, letelepedési kötvényről...
Ezért van, hogy a fideszes szavazó a legtájékozatlanabb, legkevésbé művelt. Hiszen máskülönben nem lenne fidesz szavazó :)
Szép napot Nektek!
eszegfu
@bakcsubakka: tegnap 20:48 Attól, hogy Divisionnak vannak "meredekebb" gondolatai, mondatai és Fidesz támogató, még nem hülye ... ő is ember...és hol van ő Durbincstól?! Aki csupán egy lény?! Az helyes, hogy nem állsz szóba velük -- már meg ne sértődj! --, mert Te nagyon indulatos tudsz lenni...lesöpörsz mindent, mint egy hurrikán!:)
Aki Én
@Shikari: 08:47 Ok.
,,...gondolj, gondolj, gondolj..."
nemfideszes
@Shikari: "Mellébeszélés"? ... akkor hol a tényszerű cáfolat? Ugyanis ha valaki "mellébeszél" azt igen könnyű cáfolni... szóval nosza rajta...
nemfideszes
@Shikari: www.origo.hu/kultura/20171026-helyreigazit.html

Ennyit arról, hogy melyik média is hazudik...

Azt állítod, hogy a "liberális média" hazudik, de mivel cáfolni nem tudod, ezért eljátszod, hogy nem is akarod... mondtam öreg, nőj fel!
Sámannus
Emelt szintű konzultáció. Tesvérek ezt kűggyétek be vitykának, rögtön rájön a rángatózás. Mehet a gráci csodaklinikára marékra zabálni a nyugi tablettát, amitől úgy csattog a nyelve, mint egy lefetyelő macskának.
dr. prédikátor
Fogadni merek hogy ezek a vén kurvák a durbincs klónjai voltak!!!
division
@Eladott Ország: Honnan veszed az ilyen baromságokat hogy én loptam valaha is? Ez csak a te agyszüleményed. A Fidesz tény hogy lopott, ahogy minden kormány lopott eddig is, de megkérhetnélek hogy rám ne vetítsd ki a vádaskodásaidat? Köszönöm.
division
@Aki Én: Az én szintemtől te nagyon lejjebb vagy, csak nem tudod. Kíváncsi lennék mekkora tapasztalataid vannak egy cég vezetésében, termelésben, piacszerzésben, fejlesztésekben, stb. Nyomod ezt a süket propaganda dumát amit olvasol és hallasz és azt gondolod ettől okos vagy. Pont mint egy közgazdász.
Kádár János
@Eladott Ország: Ésszel és szívvel, szóval és tettel egyaránt kell szolgálni a hazát!
Equilibrium
@dr. prédikátor: Látom a feleségedről beszélsz...
X-ray
@dr. prédikátor: te vén köcsög, már itt szórakozol az interneten? menj inkább intézd el a nődet, mert éhes...
dr. prédikátor
@X-ray: Te meg a kecskéidet meg anyádat intézd el dugd meg mind!!!
X-ray
@dr. prédikátor: Ideje lenne véget vetni a gyalázkodásaidnak itt a Propelleren, mert AZ INTERNET NEM FEJELT... Minden szó, amit leírtál politikusokról az itt megmarad... Csinálj inkább valami értelmes dolgot!
X-ray
@dr. prédikátor: Annyi, mint eszed...
Aki Én
@division: 15:44 Nem tudom feltűnt-e, hogy ez egy leginkább politikai témával foglalkozó fórum.
Ha termelésről, cégvezetésről, fejlesztésről szeretnél eszmét cserélni, akkor rossz helyen jársz.
Én megpróbálom helyén kezelni a dolgokat, ezért itt nem a korábbi cégtulajdonosi vagy cégvezetői, illetve piacszerzési tapasztalataimról beszélek, mert az itt a kutyát sem érdekli.
Egyébként ha olyan nagyon magas szinten állsz, akkor tudhatnád, hogy az intelligencia szint nem a szakmai tapasztalatokon múlik. Attól függetlenül lehetsz jó vezető, kolléga, hogy a napi politikát félinformációk alapján ítéled meg.
Volt olyan szakmunkás kollégám, akinél tisztábban kevesen látták a mai Magyarországot.
Aztán itt vagy te, aki dicsekszik magánéleti sikereivel, ugyanakkor láthatóan keveset ért a hétköznapokból.
Nessy
Amennyiben az illető "hölgyek" Óbudaiak voltak, nem sok közük lehet a kultúrához, még érintőlegesen se. Nagyon sokszor lép fel a művész úr a Társaskörben, különösen nyáron a kertben. Igaz, elsősorban komoly zenét játszik.
eszegfu
Sehogy sem fér a fejembe -- és ez most független a párt szimpátiától -- hogy miért is lett ilyen "harcias" ez a 2 hölgy?! Ezt olvastam az időskori demencia "kisérő jeleinél" " ...akkor lesznek agresszívek, ha frusztráltak, azaz ha megélik, hogy valamit nem tudnak, elfelejtenek, huszadszor is megkérdezik és megint elfelejtik..." Ha most ez valóban igy van, akkor talán nem szabadna engedi a családtagoknak, hogy az ilyen emberek "aktivistaként" házaljanak.
Jozefina
Talán Mariska volt a keresztnevük??? És tán partizán is volt??!! Szégyelhetik magukat!!!
division
@bakcsubakka: Ebben igazad van, az ember tehetetlen az olyan sötét, alpáriaskodó emberekkel szemben itt a neten mint amilyen te is vagy még néhány "értelmiségi" haveroddal. Isten óvja az ilyenektől meg ezt az országot.
division
@Aki Én: Akkor szerinted mégis mit kellene tennem? Agyament módjára szitkozódni, anyázni, lámpavasakról beszélni? Nehéz azt elfogadni hogy szerintem jó ez az irány amerre haladunk? Nem lehetek elégedett a saját és a családom életével csak mert másnak semmi nem jó? Tudod marhára unom már azt hogy mindig mindenért a kormányok a hibásak egy demokráciában, ugye ezt nem véletlenül hangsúlyozom ki, létezik pl. egy Észak-Korea is, oda is el lehet menni szerencsét próbálni, érdekes videók vannak fenn a youtube - on is pl. a munkatáboraikról. Itt minden ember dolgozhat aki akar, megvalósíthatja önmagát amennyiben képes rá. Vajon miért mindig azok trágárkodnak, anyáznak folyton akik soha semmire nem jutottak az életben? Költői a kérdés.
Aki Én
@division: Jó az irány?
index.hu/gazdasag/2017/11/08/kozep-europa_gazdasagi_adatok_osszehasonlitas/

Nem inkább az van, hogy tájékozatlan vagy, aki nem a szemének, hanem a hatalomnak hisz? Ez nem egyes családokról szól, hanem az összegészről. Vannak rendkívül gazdag és sikeres ismerőseim, akik attól még reálisak maradtak, hogy nekik jól megy.
Szerinted miért a tanulatlanabbak a fideszesek?
division
@Aki Én: Ezt azoktól kérdezd meg akik tanulatlanok. Szoktam néha beszélgetni közmunkásokkal is (bármily hihetetlen), mind utálja a Fideszt pedig a legtöbbnek a 8 elemije sincs meg. Szóval ez így nem helytálló kijelentés. Ami még érdekes hogy pont a szememnek hiszek, mert látom ahogy az emberek vásárolnak, költekeznek, új és drága autók tömkelege az utakon, épülnek a gyönyörű új családi házak...Annak sincs szeme aki ezeket nem látja. Tudom, ilyenkor az jön hogy ott van a sok szegény ember is. Igen, tényleg, de java részük mindig is az volt.
Aki Én
@division: Senki nem mondta, hogy minden tanulatlan ember fideszes. Viszont a fideszesek java része tanulatlan. Arról nem beszélve, hogy a közmunkások között rengeteg a tanult, művelt, vagy akár diplomás ember.
Nézd meg milyen paloták vannak mondjuk Indiában, vagy akár a román aszfalt nélküli falvakban. Akkor ott is minden ok?
Tanuld meg egészében látni és értékelni. Nehogy már azon mérjük le egy kormány ténykedését, megy egy gazdaság működését, hogy mekkora sor van a Tescoban.
division
@Aki Én: Nem azon mérem le, hanem összességében. Én tudom milyen volt élni a Kádár rendszerben és tudom milyen azóta. Tudom milyen az amikor az ember maga éri el azt a bizonyos szintet, ahogy azt is látom mennyien csak a segítséget várják a tenni akarás helyett, azaz oldja meg más helyettük a bajaikat. Nehéz két olyan embernek közös nevezőre jutni akik teljesen máshogy látják a világot. Azt azért hozzátenném hogy egyike vagy itt azoknak akikkel személyesen is szívesen társalognék, nem hiszem hogy ölre mennénk:-)
Aki Én
@division: A Kádár-rendszerben senki nem lett 1-2 év alatt milliárdos közpénzből, és jobban működött az élni és élni hagyni elv. Szerintem eleve hibás összehasonlítani.
De ha igen, akkor azt se felejtsük el, hogy azt a rendszert ezek, illetve ezek felmenői működtették. Nézd meg kik ülnek a fideszben.
Valószínűleg élve, de felbosszantva hagynánk el a helyiséget :)
Eladott Ország
@Shikari:cdn.poll-maker.com/17-719249/bencsik-andras.jpg?sz=285-00000006211000007500
Szintén épületes újságírói teljesítményre és ideológiai tisztánlátásra vall Bencsik részéről a Zinaide Mihajlovna Kruglovával, a Szovjetunió Kommunista Pártja Központi Bizottsága tagjával a Népszabadság, 1990. november 20. számában megjelent interjú. Az interjút Bencsik a következő, Kruglova elvtársnő szájába adott körmondattal zárja: „A Szovjetunió és a Magyar Népköztársaság megbonthatatlan szövetsége erősítésének döntő tényezője és záloga a Szovjet Kommunista Párt és a Magyar Szocialista Munkáspárt együttműködése, rendíthetetlen hűségük és marxizmus-leninizmushoz és a szocialista internacionalizmushoz”. Érzelmi kötődés a címe annak az érzelgős jegyzetnek, amelyben Bencsik András egykori szeretett orosztanárnője példás pedagógiai módszerének fölmagasztalása után a következő következtetésre jut: „Ha nem is az ő személyes példája, de a hozzá hasonló jó, s a vele pörölő rossz tapasztalatai indították talán egyebek között a Magyar-Szovjet Baráti Társaságot, hogy új utakat, lehetőségeket keressen, s találjon a magyar ifjúság internacionalista nevelésére, a Szovjetunióhoz fűződő viszonyuk, világlátásuk tisztázására”.
(Népszabadság, 1986. október. 17.)
Nemzeti kaméleonunk, a 61 éves bajkeverő, a Békemenet egyik szervezője szinte minden pártnak felajánlkozott már, az MSZMP-től a Jobbikig.
huppa.hu/wp-content/uploads/2016/03/munk%C3%A1s%C5%91r.jpg
Bencsik András, aki beteheti a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét a vitrinjébe, rögtön a Kiváló Munkásőr mellé.
dr. prédikátor
@durbincs: Kuss legyen te kis buzi korcs köcsög ,érted e. pöcegödör lakó!!!
Pálinkafőző Rézüst
@dr. prédikátor: haggyad mán az olajos halat! Nem ér egy szálkát sem... :))))))
division
@bakcsubakka: Én nem haragszom rád, neked is felesleges rám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.