Tarlós István előre figyelmeztette Földi Lászlót, hogy ha ismét nyilatkozik a az illegális bevándorlás témájában, akkor búcsúzhat a főpolgármesteri tanácsadó munkakörétől. Ez most bekövetkezett.

Földi László korábban az Echo TV-n beszélt háborús helyzetről a menekültválság kapcsán, ráadásul olyan összefüggésben, hogy a menekülteket segítő civileket ki is lehetne akár végezni, mert szerinte ilyenkor háborús törvények érvényesek.

Tarlós akkor azt mondta, hogy ha még egyszer menekült-témában nyilatkozik, akkor megválik tőle.

Tarlós nem tehetett mást: kirúgta Földi Lászlót, amiért nyilatkozott

(Fotó: YouTube/ATVzrt)

Földi megszegte a szabályt, a Magyar Idők készített vele anyagot, melyben hangsúlyozzák, hogy Földi annak tudatában nyilatkozik, hogy a városházi megbízatása végét fogja jelenteni.

Tarlós hétfő délután fél kettőkor ezt a közleményt adta ki:

"Földi Lászlót kiváló szakembernek tartom. A migráns problémát magam is igen súlyos kérdésnek tekintem, de nem erről van szó. Az "interjúban való felmondás" kifejezést nem tudom értelmezni. Földi László rossz időben használt egy rossz kifejezést. Ezért a munkáltatójától kapott egy jogszerű utasítást arról, hogy mely kérdésekben nem nyilatkozhat addig, amíg a Városházán dolgozik. Ezt nemcsak elfogadta, de ő maga is felajánlotta munkaidőn kívüli telefonhívása során.

Ezt a jogszerű utasítást Földi László 2017. november 6-án súlyosan megszegte a "Magyar Idők"-nek adott hosszú interjújával. A történtek után nem maradt választási lehetőségem. Földi Lászlóval megegyeztem, hogy 2017. november 30-ával munkaviszonya a Városházán megszűnik.

Tarlós István, főpolgármester"

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
Földi László december 1-től a miniszternök valóságos titkos tanácsadója lesz, egyúttal az MTA levelező tagja és a Máltai Lóvagrend magyarországi lóápolója.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus1
Kripton a habonyművek selejtes terméke
quadrocopter
Egy volt buta hírszerzőtiszt, buta nyilatkozata, buta elvárásoknak megfelelve!
kripton
Látom, nyelvgyökig körbelájkoljátok egymást. :-)
Sámannus
Néked is tirhulni kell te mocsok semmivel sem vagy különb.
Eladott Ország
@kripton: Cseréld már le magad led izzóra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.