7,35 milliárdra tette a BKK az egyes villamos Etele térig történő meghosszabbítását, bizonyos pesti oldali villamosfelújítási munkákkal együtt. Ma azonban az jött ki a Közbeszerzési Hatóság nyilvántartásában, hogy ennél majdnem 20 százalékkal drágábban, legalább 8,63 milliárdért fogják ezt kivitelezni. Hiába volt öt ajánlat is, így is csak jelentősen drágábban jön létre nagyjából 3,5 kilométernyi új vasúti pálya, 3 megálló, kapcsolódó munkák illetve jelzett felújítási munka. Az ajánlati elbírálások összegzésénél viszont csak három ajánlattevőt jeleztek, eszerint a Dömper Kft. konzorciuma majdnem pont 9 milliárdért vállalta volna az építkezést, a Swietelsky 9,06 milliárdért állt volna neki. Az Etele térig történő hosszabbítás építési engedélye legalább három éve megvan egyébként, csak idáig finoman szólva is akadozva haladt az építkezés tényleges elkezdése.

Forrás: index.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Közzé tettem, de nem értem mi ebben a hír. Ebben az országban ez természetes, semmilyen rendkívül nincs benne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@RonaGyuri: Nekem mondod! Ha a tízezer forintot a nyugdíjjal együtt utalnák, vagy hozná a póstás kb. 27 milliárd forint. Ez tavaly 45 milliárd lett a végére! Az idén sem lesz kevesebb,de azon sem lepődnék meg, ha közelítené az 50 milliárdot! Ezt a differenciát inkább adnák a kisnyugdíjasoknak. De hát kell a karácsonyi pénz a haveroknak, a posta meg megint fejre áll!
simmering73
Csak annyi történt, hogy ujraszámolták a rokonokat.
Nessy
@simmering73: Meg hogy ki hány "saját lábon áll"!
wagabund
Két héttel ezelőtt az volt a reggeli hír, hogy ezen a héten kezdődik az építkezés..

...nagyobb összegben fogadnék, hogy a végösszeg túl lesz a tizenöt-milliárdon is...
bakegya
@Nessy: már megint SIKERÜLTfején találnod a szöget,de hát tudod a Kende már megítrta a magyaroknak,hogy ez a főkutyagumi már a székesfehérvári gimiben is többet ült kint a folyosón mint a padban,Na a pénzt azt viszont már akkoriban is megtanulta számolatlanul zsbre vágni,annak alapján ahogy az apja zseb-pénzelte. Szerintem is sikerült egy marha drága fityiSS orbáni REKLÁMOT LŐNI SZt.ERZSÉBET nevében a nyögdíjasoknak .Igazad van,nagyon drágán,s megalázóan infantilis reklámok kíséretében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.