A gyáván behódoló “ellenzéki” pártokat a saját szimpatizánsaik küldik el a francba – Itt vannak a legkeményebb kommentek! Ahogy arról beszámoltunk: a DK a napokban nagyszabású aláírásgyűjtést indított, hogy ne szavazhassanak a magyar választásokon olyan emberek, akik soha nem éltek Magyarországon, ennél fogva nem viselik a döntésük következményeit.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
elgondolkodtató... annál is inkább, mert nincs mindenkinek netje és nem minden netes hozzáférő írja meg a véleményét. A dolog viszont ott van a levegőben... Érdekes lesz a választás: győz-e a 30 % analfabéta vagy azok győznek, akik gondolkodni is tudnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus1
elgondolkodtató... annál is inkább, mert nincs mindenkinek netje és nem minden netes hozzáférő írja meg a véleményét. A dolog viszont ott van a levegőben... Érdekes lesz a választás: győz-e a 30 % analfabéta vagy azok győznek, akik gondolkodni is tudnak.
Nessy
@Equus1: Sajnos az analfabétáknak némi kis hízelgés, kis aprópénz, és "csak a fidesz"!
Béla333
Szerintem ezek a kommentek a DK-s fanatikusoktól vannak.
Ugyanis semmi bizonyíték nincs arra, hogy ezeket kik is írták!
Az ide is írogató DK-s fanatikusok képesek bármilyen aljasságra, akár még arra is, hogy más pártok híveinek adják ki magukat és így mondjanak súlyos ítéletet!
Az egészre a legfőbb bizonyíték, hogy az egészet a Nyugatifény blog adta le, ami Gréczi és Vágó fröcsögését tükrözi!
A DK-sok ugyanolyan manipulátorok, hazugok, veszélyesek, mint a Fideszesek!
Nessy
@Béla333: Tisztelem az LMP-hez való töretlen hűségedet, de ti sem igazán akartok kormányváltást! Ha igen, akkor vagy nagyon naívak vagytok a pár % szavazóval, vagy másokat tartotok annak. Remekül abszolváljátok ti is az "oszd " meg elvet!
Clavigo
@Béla333: Te Béla...Te kezdesz olyan lenni mint egy húgyagyú fitymasz-aktivista.Lazítsál ...mint a Széltyúk ,Tusványoson..,,a kenyéradó Gazdátokkal.
Clavigo
@Béla333: :) :)DDD :) :) Nyugi van apafej.. :)))))) csitoraaaaa...:)))DDDD ))))
Béla333
@Clavigo: 20.57
Teljesen nyugodtan, higgadtan mondom: Anyád!
JAJMÁR
Elkèpesztő mennyire lehet - ès a Gyurcsàny jól eltanulta - èrzelmekre hatva hülyíteni az embereket.
Hülyère vagytok vève, hàt nem làtjàtok? Ez csak ķampànyfogàs, ami szètzúzza a maradèk ellenzèket - egyre inkàbb azt gondolom ez a cèl -, azorbànnak külhoni szavazòkat hoz. No meg a gyurcsanyistàk hőzöngèsèt.
Új konfliktust generàl, ennyi az èrtelme. Nem több.
Béla333
@JAJMÁR: 20.59
Nem az a gond, hogy nem veszik észre, hogy hülyére vannak véve, hanem hogy még büszkék is erre, arrogánsan hirdetik is...
Clavigo
@Béla333: Van még lejjebb ,kicsi fitymasz-proletár ? :))
adrenalink
@Mirabilis: 20:34-re Félve kérdezem: miért most, a választások előtt fél évvel lett ez téma? 3és félévig miért nem volt fontos ez a probléma?
peterkelemen
Szerintem meg SENKI ne szavazhasson külföldről. Teljesen mindegy, hogy hol él és hol nem él. Kizárólag magyar állampolgár szavazhasson, aki állandó jelleggel Magyarországon él. Ez a külső kavarás csak még inkább csalászatokra ad okot és abszolút igazságtalan az összes anyaországbeli magyar állampolgárokkal szemben.
peterkelemen
Ha teszem azt külföldön él egy magyar, akkor vegye a fáradtságot és jöjjön haza szavazni, aki erre nem képes az valójában kurvára leszarja az egészet csak éppen beleakar kotyogni olyan dologba, amihez neki már elméletileg semmi köze sem lenne. Ha valakinek rendkívül fontos a szavazás, akkor igenis képes hazajönni és leadni a voksát. A kint levő határon túliak meg aztán pláne kussoljanak, mert nekik még annyi közük sincs az itteni dolgokhoz, mint egy kint dolgozó magyar állampolgárnak.
Béla333
@adrenalink: 21.08
Hülye az, aki azt gondolja, hogy a Fidesz megváltoztatja a választási törvényt pár hónappal a választások előtt! Ezt tudja Gyurcsány is!
Ez az egész csak az indulatok felszítására jó bel és külföldön, és arra jó, hogy az a kettős állampolgár, aki eddig gondolkodott, hogy elküldje-e a szavazatát Orbánék mellett, most majd biztosan el fogja küldeni!
Magyarán feltüzelte a szavazási kedvet a kettős állampolgárok körében, a Fidesz mellett!
Köszönjük Feri!
peterkelemen
Hogy meri venni a bátorságot például egy Erdélyben élő, de itt adót soha nem fizető aljadék, hogy belepofázzon a szavazatával az itteni dolgokba? Az ilyen nem magyar hanem egy gerinctelen aljas szemétláda. Ha én szavazati jogot kapnék arra, hogy például Erdélyben ki legyen az ottani vezetőjük eszembe se jutna, hogy átszavazzak. Az egy aljas dolog.
karma1
@JAJMÁR: Nem erzelmekre hat egyaltalan Gyurcsany, hanem ezek a kesz tenyek! SENKI ne szavazhasson kulfoldrol, aki nem Magyarorszagon fizet adot, TB-t, es nem "elvezi" majd a dontesenek az "elonyeit"... Konnyen pofazik barki messzebbrol: ha megfigyeled, mar Romania is elhuzott a magyarok mellol, mar ott is jobban elnek, mint jelenleg Magyarorszagon. Es ott a fo kerdeseket igenis nagyon komolyan veszik ; peldaul a korrupciot.
NE szavazhasson senki sem kulfoldrol! Raadasul ezeknek az "ujmagyaroknak" ugy van ma.o.-i lakcimuk, hogy amikor osztogattak nekik a kettos allampolgarsagot, azonnal kaptak "segitseget" a magyar allando lakcimhez. Vagyis hogyha valaki venne a faradsagot utananezni annak, hogy ezek a kettos allampolgarok milyen cimre vannak bejelentve, kiderulne, hogy letezik 8-10, esetleg 20 lakcim, amire Sesztak-modra vannak bejelentve a romaniai kettos allampolgarok. (O tudott bejelenteni 700-700 VALLALKOZAST 2 lakcimre Kisvardan, amibol egyetlen ceg sem volt valos, csak penzmosasra valo).
Tenyleg ilyen al-magyarok dontsenek arrol, hogy holnaptol mennyi legyen a kenyer ara, vagy meddig kelljen varni az orvosnal a sorodra? TENYLEG?
Aki magyar allampolgarkent akar elni, az koltozzon Magyarorszagra, jo sok lakast uritettek mar ki a devizahitelesek ingatlanaibol.
karma1
@Mirabilis: Azert ez a cikkecske egy szlovak weboldalrol bemasolva - nem semmi.
Viszont: NEM Gyurcsany Ferenc irta ki ezt a nepszavazast, a Madl Ferenc vezette orszaggyules 2004 szeptember 13-an dontott a december 5-i nepszavazasrol es annak temajarol, Gyurcsany viszont 2004. szeptember 29-tol, ket hettel kesobb lett csak miniszterelnok.
Gyurcsany mar akkor minden megnyilvanulasaban tamadta ezt a nepszavazasi kezdemenyezest, mert hiaba akart o is 15 millio magyar miniszterelnoke lenni, meg az utolso beszedeben is a felvetett kerdesre a NEM szavazatot tartotta helyesnek.
Pontosan Rolad nem gondoltam volna, hogy bedolsz egy ekkora csusztatasnak...
Te egy nagyon alapos ember vagy...orbanek mar akkor meglattak a lehetoseget a valasztasi csalasokra, ha a kulfoldrol jovo szavazatok osszeszamlalasat tekintjuk...
adrenalink
@Mirabilis: 21:27-re Most 2017 van! Mégegyszer kérdezem, bár úgy sem kapok rá magyarázatott: 3 és félévig miért nem volt ez téma? Miért most lett ilyen fontos?
Nessy
@adrenalink: Volt ez téma, csak nem a nagy politikában! Ha erről lett volna népszavazás, már egy - két éve érdekes eredmény született volna!
Csak nálunk manapság arról van népszavazás, amiről Orbán óhajtja, és aminek semmi értelme! Illetve az eredmény nem lényeges, mert a vereség is győzelem náluk!
adrenalink
@Nessy: Én most nem Gyurcsány ellenes vagyok. Ugyanúgy a Gulyás Márton agóráját sem értettem, de biztos az én készülékemben van a hiba:-)
JAJMÁR
@karma1: A tèny az, hogy szavazhatnak a külhoni magyarok, ha regisztràlnak, mert ez a törvèny. Ezekutàn pedig inkàbb regisztràlnak, mert sajàt èrdeküķkè is vált, hogy Mo. -n az Orbàn kormàny maradjon. Ezt sikerül elèrni.

Az is tèny, hogy sokak nem èrtenek egyet ezzel a törvènnyel, de esèlýe sincs a megvàltoztatàra fèl èv alatt. Kèső!
Viszont hoz egy kis nèpszerűsègemelkedèst a Gyurcsànynak. Meg hasznot a fidesnek.
A többi sajnos csak óhajtàs, az èrzelmekhez - főleg indulatokhoz - több köze van, mint a realitàshoz.
quadrocopter
Az ostoba Mszp-nek valaki bemesélte, hogy ásson jó mély gödröt az aranyért! Ez a gödör jó lesz a sírjának is!
karma1
@JAJMÁR: Igen, de regisztralni csak az regisztralhat, akinek van otthon bejelentett lakcime. Szerinted annak a majdnem 1 millio kettos allampolgarnak jogosan van Magyarorszagon bejelentett lakcime?
Na, mert ebben ketelkedem... Amikor kampanyszeruen csinaltak az allampolgarsag-osztast, akkor egy ember egy informacios asztalnal maris tajekoztatta az ujdonsult kettos allampolgarokat, hogy van nekik segitseg, ha nem lenne magyar rokonuk, akihez bejelentkezhetnenek...Ott adtak nekik kamu bejelentolapot, ami akkor is magyarokka tette oket a szavazas szempontjabol jogosan, hogyha soha a budos eletben sem voltak Magyarorszagon.
Es mi van azokkal, akik mar reg elhunytak, es megis kapjak folyamatosan a szavazo csomagokat?
karma1
@JAJMÁR: @quadrocopter: Egyebkent ilyen szavazasi lehetosegrol soha sehol mashol nem hallottam. Mert ahol nagyobbszamu kisebbseg el, akkor azok jogosan szavaznak es persze arra, akire ok akarnak, de egyik orszag polgara sem szavazhat at a masik orszag vezetoire, ha nem el ott.
Klubtag
@karma1: ...ráadásul ennek a megoldásnak a társadalompolitikai anomáliájával a fidesz-kdnp is tisztában volt és van, hiszen eleinte azt bizonygatták, hogy a kettős állampolgársággal szavazati jog nem jár. Aztán valamelyik agyament kitalálta, hogy nem létezhet "kétféle állampolgárság".
Mintha nem tudnának rengeteg területről és helyzetről, ahol az állampolgárok megkülönböztetése éppen a regnáló kormány jóvoltából és hathatós gyakorlatától rendszeresen megvalósul.
karma1
@Klubtag: orbanek nyugodtan jatszhattak volna ezzel a lehetoseggel (ketfele allampolgarsag - vagyis lehetne egy olyan allampolgarsag a romanoknak, akiknek eleg lehetne az is, hogy magyarnak ismerjek el oket, az erzelmi kotodes szempontjabol. Olyan ez, mintha valaki egy tiszteletbeli polgarra fogad egy kulfoldi illetot, elismerve annak munkassagat...
Pálinkás Pál
@Béla333: Megint itt osztod az észt fidesz troll??? másik cikk alatt linkeltem egy videót neked,láttad???nagyasszonyod kupaklalával együtt sorosozik posványoson!!!ugyanolyan hányás az LMP,mint anyapártja a narancsbagázs!!!
Klubtag
@karma1: Igen, én is így látom. Sőt! Még azt is érzékelni lehet, hogy erre az állampolgárságra és szavazati jogra hivatkozva rengeteg pénz lehet ellenőrizetlenül kilapátolni. Azt, hogy ezeket az összegeket mire költik a kintiek, ezek ellenőrzése már igencsak lagymatag és ad hoc jellegű. Érdekes, hogy milyen hiszti folyik akkor, ha magyar szervezetek kapnak külföldről pénzeket olyan egyetemes, emberi vagy humanitárius célok támogatására, melyeket az Orbán-kormány éppen legyalulni készül, illetve már meg tette.
Béla333
@Mirabilis: 19.37
A magyar választást, a választási törvényt és így a kettős állampolgárok szavazati jogának a helyzetét egyáltalán nem módosítja a DK ezen akciója.
Miért nem állt be a DK az LMP korábbi akciója mellé, miszerint azok a magyar állampolgárok, akik külföldön dolgoznak, ugyanolyan feltételekkel szavazhassanak, mint a kettős állampolgárok: ők is szavazhassanak levélben, ne kelljen esetenként sokszáz/ezer kilométert utazni egy magyar nagykövetségre, ha élni akar a szavazási jogával?!
Ennek sokkal több értelme lenne és ez valóban befolyásolhatja a választási eredményeket!
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: tévedel Bélám! A Dk ebbe a kezdeményezésbe nagyon is beleállt!! Ugyanakkor miért is kéne beleszólnia egy itt soha nem adózó ,nem itt élő bárkinek a belügyeinkbe,,, ??? A következményeket természetesen nem viselve...baksisért...hányás az egész...
kokopelli
@Pálinkás Pál: ...már az elején,amikor a haver családja 2010-ben elmagyarázta
hogy az LMP, a"Lehet Más Politika"-t jelenti,betegre röhögtem magam!Mindhárman
(a jr. lelkedésére) LMP-t választották! A kérdésem csak annyi volt,hogy miért nem
LEGYEN Más Politika..! "Te azt nemértheted...!"-volt a válasz! Máig sem értem!
Nem akarták magukat elkötelezni? Más ország "zöldjei" is "elqrvultak" idővel,mert
a "balra indekszelni,de jobbra fordulni" szerint éltek,elfelejtve a kezdetet! Szomorú!
papa.49
Akkor most figyuzzatok az utcánkban egy üresen álló családi házikót kb. 3 hónappal ezelőtt megvették, olyanok akik nem is akarnak beszélni az itt lakókkal, vagy nem tudnak, ezt nem tudom ... De azt igen hogy rendszeresen áll egy román rendszámú kocsi a porta előtt, mivel van lehetőségem, megérdeklődtem az illetékesnél kik ők, hát ,,bocskorosok,, törik a magyart ...De már 8 an vannak bejelentkezve abba a 52 m2 házikóba, mellesleg én csak egy pacákot, meg egy spinét szoktam látni ott ...
Kíváncsi vagyok hogy áprilisra hányan lesznek bejelentkezve, gondolom vagy 200 an !!!
Pont mint 4 éve mikor egy pestimrei házba 1400 bejelentett lakó volt, és érdekes módon mind a ,,napocskás,, kamionnál dolgoztak, mint sofőrök !!!
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 20.11
De nem erről szól most a kérdés, hogy szavazzon-e vagy sem a kettős állampolgár, hiszen ezt a választási törvényt már nem fogja a Fideszes többség megváltoztatni a 2018-as választásokig!
Az egész csak a DK-nak a szokásos pótcselekvése, cirkusza!
Ha hasznos dolgot akart volna a DK tenni, akkor támogatta volna az LMP kezdeményezését, a külföldön dolgozó magyar állampolgárok szavazásának a megkönnyítésével kapcsolatban.
Nem tették!
Persze a külföldre vándorolt magyar állampolgárok zöme a Fidesszel együtt az MSZP-t/Gyurcsányékat is elutasítja, őket is felelősnek tartva azért, hogy idáig jutott az ország, hogy miattuk kellett külföldre menniük. Erre több felmérés is készült.
Így egyszerűbb és a Fidesznek is hasznosabb, ha csak a cirkuszt csinálja a DK ezzel a sehová nem vezető aláírás gyűjtéssel, a kettős állampolgárok Fidesz melletti elkötelezettségét erősítve ezzel.
kokopelli
@papa.49: A volt zuglói "aranyklotyós" PM-nek is volt valami párszáz bejelentett "tartaléka"
egy vidéki fogadóban?!...ha jól tévedek...
papa.49
@kokopelli: Jól tévedtél, igaz ))))))))))))
Gyuri Géderről
A Momentum és az LMP lehet, hogy a fidesznek játszik, de az MSzP egyszerűen bal f..sz.
Így hármasba jó eséllyel megnyerik a választást a fidesznek.
Remélem mind három párt szimpatizánsai okosabbak.
Ha tényleg igaz, hogy a jobbikos és a balabbikos szavazók szívesen összefognának, mit nem adnék egy Gyurcsány - Vona koalíciónak.
Biz Isten, ha ez megvalósulhatna, - és ez a farizeus söpredék felelősségre vonás után eltakarodna az ország életéből - ennek érdekébe ha csak ezen múlna, baloldali ként Vonára voksolnék.
Béla333
@Mirabilis: 20.52
Akkor másképpen kérdezem: szerinted ez az Gyurcsány féle aláírás gyűjtés a megoldás arra, amit írsz?:
"De addig amig a mi pénzünkön lébecoltok romániába addig K U S S!!! "
Nem lehet, hogy csak az indulatokat szítja, teljesen feleslegesen?

Volt egy főnököm, az ő mondása volt: "Szart sem ér az indulat, hatalom nélkül!"
Béla333
@Gyuri Géderről: 20.56
Csakhogy a magyarok nem ennyire gumi gerincűek, amilyen te vagy!
Tolvajokkal, bűnözőkkel nem fognak össze! Inkább elzargatnák a teljes maffia szövetséget!
Én is!
Béla333
@desiro: 21.08
Bunkókám és téged mi hozott ide? A csürheszellem?
kokopelli
Murva jó brigád az LMP! Becsületről dumálnak,mert még nem jutottak a húsosfazék
közelébe! Úgy csinálnak mint az impotens kamasz,aki azzal játsza az erkölcsöst,hogy
ő nem erőszakolna meg egy lányt sem! Alkalom szüli a tolvajt! ...ők is szeretnének már
egy pár alkalmat! ;--)
Béla333
@kokopelli: 21.18
A saját mocskos erkölcsi szintedből indulsz ki? Mert ugye mennyivel jobb az, akiről már tudhatjuk, hogy lenyúlja a közpénzt, hogy olyan pártot, csapatot vezet, amelyik ellopja a közpénzt és hogy ne legyen ebből botrány, ezért a lopott szajrét szétosztja az ellenzéki párttal?
Ezek már "bizonyítottak", így ezek a megfelelőek neked?
Egyébként meg az LMP-nek olyan programja is van, ami meggátolja hogy a politikusok lenyúlják a közpénzt. Csak éppen be kellene vezetni!
karma1
@Mirabilis: Nem a 19.37-es kommentedre gondoltam, Kedves...:o)) Egy ezt megelozore, meg az elejen. Most nincs idom, kesobb visszajovok. Nincs semmi gond...:o))
desiro
@Béla333: Be nyalhatsz a berninek ő biztos megengedi.
Gyuri Géderről
@Béla333: Kedves Bála!
A híreket hallgatván, a jobbikos szavazók fele, és a baloldali szavazók egyharmada a te felfogásod szerint gumigerincű?
Azért, mert egy cél érdekébe ami az ország javát szolgálja Vonára szavaznék, attól én még baloldali maradok.
De a kommentjeidet olvasva, te továbbra is hülye maradsz.
Clavigo
@desiro: :) :)))))DDDDD :) :) Ez jó.. :) :) :)
Clavigo
@Béla333: Ha már egyszer csak te születtél helikopternek,,,,inkább berreghetnél,,vazzzzze.
karma1
@Mirabilis: Nyertel Dragam, en neztelek be, nem Neked akartam irni,...:o))
Elnezest kerek...:o)
papa.49
@Clavigo: Ez jóóóóóóó )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pöpec
Bélának abban igaza van, hogy a DK jelen kezdeményezésére a fidesz nem változtatja meg a választási törvényt. Gyurcsány sem kerget ilyen illúziókat. A választás közeledtével viszont felhívja a figyelmet a megvett külhoni szavazatokra, azok politikai motivációjára. Igazságtalan és hazug ez a kettős választójog, teher a hazai magyaroknak, korrupciós és választási csalás-"gyanús" húzás orbánéktól.
Bélából némi irigységet érzek ki a DK kampánya láttán, lám ők azért keresik és találnak fogást orbánékon.
Remélem, a külhoniak elgondolkodnak a DK érvein, miért nem fair ez a kettős választójog. Mivel ők is tudják, hogy orbánék meghagyják a választójogukat - és eddigi támogatásaikat - ezért lesznek közöttük többen, akik nem szavaznak akár lustaságból, akár azért, mert a DK érvei fognak rajtuk. (Persze attól még orbánék behúzhatják az X-et a nevükben, mert övék a választási honlap.)
Pöpec
orbánék folytatják a külhoni magyarok szavazatvásárlását:
"egyszeri, 64 125 forint"
felvidek.ma/2017/04/2018-tol-a-hataron-tuli-magyarok-is-megkaphatjak-a-magyarorszagi-anyasagi-tamogatast/
De itt egy átfogóbb írás a külhonba tolt forrásokról, szerintem félelmetesen beágyazódott már náluk a fidesz (a grafikonokat érdemes megtekinteni):
erdely.atlatszo.hu/2017/03/20/hataron-tuli-tamogatasok-2-az-allando-tetelek-es-a-legjobb-baratok/
kokopelli
@Béla333: Bunkókám a hatodikon!Nem szólítottalak meg és nem is hozzád
írtam,mert a szintedre nam akartam lemászni! Szédülős vagyok,és 20 eme-
letnél nem nézek le!Megvívod a Don Quijote harcodat,de nem kerülsz bele csak
a "töri" szemétdombjába!Ha ezerrel "krallózol,talán nem fulladsz meg az LMP-s
ß@rban! Vagy a Fidesz foschban?Egyik 19 a másik egy híján 20! ;--) Adios!
Béla333
@kokopelli: 10.08
Kibukott belőled a gondolkodásra képtelen, csak a mocskolódásban vitézkedő tapló paraszt!
A történelem szemétdombjára az országot a miniszterelnöksége alatt (is) szétlopó szeretett vezetőd - Gyurcsány fog kerülni, de remélem előtte még visszaadja azokat a milliárdokat, amiket szétosztottak a Fidesszel!
Eddig sem hiányzott a veled való párbeszéd (hiszen ami kiömlik belőled, az csak a sz@r, a fröcsögés), ez után is elleszek e nélkül!
kokopelli
@desiro: (21:08)
..nem mindegy? Áporodott ß@rszaga van!...vagy csak akkor ha kinyitja a pofáját!
("reggel Odol,este Odol,soha meg nem kopaszodol!") ;--))
kokopelli
@Béla333: te szólítopttál meg (21:25) te szellemi szegénylegény!Vagdalkozol
mert a kommentek telibe találnak! Olvasd vissza! Mennyit kaszálsz a kommente-
idért,ha duplán aratsz! (LMP+Fidesz!) Gerinctelen patkány! :--)))))
Jozefina
Talán felébreszti az "alvó" szavazókat az, hogy ne a romániai "magyarok" döntsenek a mi sorsunkról és veszik a fáradtságot és elmennek szavazni. Minél többen!!!
Béla333
@kokopelli: 10.27
Ha hazudsz, ez után is leírom!
Talán ne hazudozz! Bár ez neked nem hiszem, hogy menne!
kokopelli
@Béla333: Akkor figyu baromarc!Én nem megyek "szavazni",mert csak
Pesten élek (is),és nem kell nekem kettős állampolgárság sem! Elég ne-
kem egy is!Ez azt jelenti,hogy megengedhetem magam azt a luxust,hogy
azt utáljak,akit akarok! Én más valutában "tengődöm",ami nem kötelez e-
gyik irányban sem! A magyar kormányok annyira foglalkozhatnak velem,
mit azt UNO többi tagállamának hasonló intézményei! Vetted bunkó?
Meséld már el csórikám,hogy mit hazudtam! Neked életformád az félolda-
las nyalás,ami a te bajod,vagy betegséged(?),úgy hogy felejts el bérkom-
mentelő! ("Ende der Durchsage!"): --))
Béla333
Pl ebben hazudtál tuskó paraszt:
"Alkalom szüli a tolvajt! ...ők is szeretnének már
egy pár alkalmat! ;--)"
Az is a bajod már, hogy az LMP még nem lopott? Vagy honnan veszed ezt a rosszindulatot, hogy ők is csak lopni szeretnének? Magadból indulsz ki?
Szokták mondani: ha nem írsz, nem válaszolok!
Aztán ne hazudozz!
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: 2010-ben miért vitte be a parlamentbe a lömöpöt a fidesz??? Na erre válaszolj!!! Merthogy a fidesz vitte be,...
Csizmás Kond
...ilyen bunkó identitástudattal szégyen az unió tagjának lenni.
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 12.02
Bizonyítsd amit állítasz! Vagy ne hazudj!
Pálinkafőző Rézüst
@Csizmás Kond: téged (és tsaid.) nézve ez valóban igaz! Végre egyszer igazat nyávogtál romulán... :)))))
Csizmás Kond
@Pálinkafőző Rézüst: ez neked szólt alkesz !
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 12.12
Soha senki nem bizonyította! Hátha majd te!
picike1
megveszik a szavazatokat ? mint a bértrolnokokat ? akkor mit erlködjek szavazni ? alszom inkább lusta vagyok
az lesz a fönök akit választanak sluszi punk tum @Csizmás Kond: @Béla333: @Pálinkafőző Rézüst:
Csizmás Kond
@picike1: ez is egy megoldás...csak ne legyen nyögés a vége...:)
picike1
@Csizmás Kond: k nem fognak csak a kicsiknek lesz a nyögte mátyás bushadát
peterkelemen
A határon túliak leszerepeltek egyszer és mindenkorra. Ráadásul még a bölcsesség is hiányzik belőlük ugyanis ezt a mocskosságot nagyon megfogják szívni, mert Orbán hatalma is véges. Őseink forognak a sírjaikban a sok gerinctelen, aljadék láttán.
Pálinkafőző Rézüst
@peterkelemen: így igaz! Pénzért megvehető senkik... Tisztelet a kevés kivételnek!
picike1
@Pálinkafőző Rézüst: és neked mi a bajod azt mondok irok amit akarok akár hazudhatok is tanulékony vagyok nagyon
Desischado
Szavazzanak ezek a férgek ott, ahol élnek! Igaza van ebben Gyurcsánynak!
kokopelli
@Desischado: Mindegy ki mondja,de úgy igaz ahogy írod!
Ahol élek ott szavazok,mert az érint engem! Erkölcs kérdé-
se!A kettős állampolgárságot sem értem az EU-n belül,de mindegy! ;--)
Pálinkafőző Rézüst
@picike1: látom, és tapasztalom...Csak így tovább...:))
Veleda
Kíváncsi vagyok, ha a jobbik, vagy a DK kampányolna az Erdélyi szavazatokért, akkor a Fidesznek is ennyire fontos lenne?
Pálinkafőző Rézüst
@Veleda: jó kérdés...Akkor az mindjárt hazaárulás, belügyeinkbe beavatkozás lenne...
Veleda
@Pálinkafőző Rézüst: A hazaárulást meg a semmijen zsolti emlegeti...XD
Béla333
@Mirabilis: 20.04
Akkor miért nem indít népszavazási kezdeményezést a Gyurcsány?
Én személyesen leírtam már: nekem sem tetszik, hogy szavaznak a kettős állampolgárok, de ennek a választásnak 2018-ban már így kell neki menni!
Ennél a csak az indulatokat felszító akciónál sokkal fontosabb lett volna szerintem, ha a DK csatlakozik az LMP vagy egy-két éve tartó küzdelméhez: hogy a külföldön dolgozó magyar állampolgárok is tudjanak úgy szavazni, ahogy a kettős állampolgárok: tehát levélben!
Hogy ne kelljen nekik esetleg sokszáz kilométert utazni, amíg egy magyar nagykövetséghez eljut, ha szavazni akar!
Ez miért nem volt annyira fontos a DK-nak, hogy ebben az LMP mellé álljon?
Vagy ha ez derogál nekik, akkor önállóan küzdjenek ezért!?
Csak a cirkuszhoz ért a DK/Gyurcsány!
Béla333
@Mirabilis: 20.47
Másodlagos neked az, ha sokszázezer külföldön dolgozó magyar állampolgár nem tud élni a szavazási jogával? Te elmennél mondjuk vagy 500 km-re saját költségen csak azért hogy szavazzál?
Gondold már át ezt, mielőtt így ledegradálod ezt a problémát!
bakegya
Orbán a rákfenéje EURÓPÁNAK.Amíg ez a cigány banda hatalmon lehet,béke nem lesz Magyarországon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.