Mától rendezik Bécsben a világ talán legnagyobb korrupcióellenes rendezvényét. Ezen az ENSZ Korrupcióellenes Egyezményét aláíró államok képviselői vesznek részt, de ott lehetnek a korrupcióval foglalkozó civil szervezetek is. A bécsi rendezvényen ott szeretett volna lenni a magyarországi korrupcióval talán legkomolyabban foglalkozó hazai civil szervezet, a K-Monitor is. Még a nyáron jelentkeztek is megfigyelőnek, leginkább azokon a programokon szerettek volna részt venni, amik a korrupció során eltulajdonított javak visszaszerzésével foglalkoztak. A jelentkezés a K-Monitor szerint ilyen esekben puszta formalitás, ezért különösen meglepte őket, hogy az ENSZ bécsi civil irodája közölte velük, hogy a konferencián részvételük nem lehetséges, mert egy állami fél kifogást emelt ellene. A K-Monitor írt az illetékes magyar Belügyminisztériumnak, ahonnét azt a választ kapták, hogy „az Állandó Képviselettel, a Külgazdasági és Külügyminisztériummal és a Miniszterelnöki Kabinetirodával...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@lusta: Szerintem a huszi-tuszikkal együtt adták be az óvást.
nezelodo
Ez a K Monitor is valami gyalázatos kisebbségi nyelvtörvényt csinálhatott, hogy elgáncsolták a nemzetközi fórumon őket, mint azok az ukrán jó szomszédok, nem ? Ki a fene lehet ilyen bosszúálló? Na most aztán válogathatnak a hosszú sorból akinek már van tapasztalata velük, és tanácsot kérjenek.
karma1
Kozben meg az osztrakok rohognek a markukba... pedig ezzel a huzassal lehet, hogy sajat maguknak csinaltak a jovoben nehez helyzeteket...
Klubtag
Ilyen esetben azt kell kérdezni: NA MÉGIS KINEK AZ ÉRDEKE??? - a K-Monitor távoltartása, de akár bármelyik ilyen jellegű ügyeket felvállaló NEM orbáni szervezet kirekesztése.
Még majd kiderülne, hogy miket hazudoznak a hivatalos kormánymegbízottak ottan ezen a konferencián, sőt még akár korrektül be is számolnának idehaza az eseményekről.
nezelodo
A szervezők azért nem hülyék, értik ám ők azt, hogy ez a részvételt történt megfúrás felér egy beismeréssel, és valószínűleg nem a K Monitortól tudnák meg, mi folyik a szomszéd illiberálís homokozóban.
lusta
Valahogy a lakájmédia nem háborodik fel, hogy miket merészelnek, nem állítani, gondolni sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.