Lélegeztetőgépre kapcsolva fekszik és élet-halál között lebeg még mindig az a két férfi, akik szombaton szenvedtek súlyos mérgezést pálinkának álcázott metil-alkoholtól Dámócon.

A férfiakat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban ápolják, csakúgy, mint a további hat beteget – írja a blikk.hu.

Halálos pálinka: két férfi életéért küzdenek az orvosok

Ismeretes: a hét végén egy helybeli férfi árult pálinkát a falubelieknek, a szeszről azonban kiderült, hogy metil-alkoholt tartalmazott. A gyilkos italból közel egy tucatnyian ittak, a helyi S. Tamás és Erika szervezete nem tudta leküzdeni a mérget, az asszony az otthonában, a gyermek pedig a kórházban halt meg, míg Tamás édesapjának, F. Tamásnak és nagybátyjának, S. Norbertnek az életéért még harcolnak.

Tiba Sándor, a kórház főigazgatója elmondta, hogy a két férfit lélegeztetőgépen tartják, és egyikükön sem látszanak a javulás jelei. Egy helyi férfi úgy tudja, hogy az életveszélyes állapotban lévő édesapát újra is kellett éleszteni. A család teljesen összetört, ugyanis egyre kevesebb reményt látnak arra, hogy a két férfi valaha hazatérjen a családi házba.

(blikk.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube, illusztráció

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.