Jordániába indult a köztársasági elnök a budapesti Liszt Ferenc repülőtérről, de a gép műszaki hiba miatt nem kapott felszállási engedélyt.

Magyar idő szerint vasárnap fél kettőkor szállt volna fel a köztársasági elnököt, feleségét és a magyar delegációt szállító repülőgép. Egy ideig az is kérdéses volt, egyáltalán vasárnap fel tud-e szállni a járat, végül, a tervezett időponthoz képest 10 órával később, fél 11-kor indult el a gép a fővárosból. Áder János és kísérete így csupán jordániai idő szerint hétfőn hajnalban érkezett meg Ammanba.

A magyar államfő és II. Abdalláh a jordán hásimita királyság uralkodójának négyszemközti megbeszélését követően a jordán uralkodó örömét fejezte ki, hogy Áder János viszonozta 10 évvel ezelőtti, magyarországi látogatását. Majd arról beszélt, hogy

az elmúlt évtizedben minden eddiginél gyümölcsözőbbé váltak a jordán-magyar kapcsolatok, főleg a mezőgazdaság, a tudomány és az oktatás területén.

Nem engedték felszállni Áder Jordániába tartó gépét

(Fotó: Bruzák Noémi/MTI)

Áder János kifejezte nagyrabecsülését Jordánia iránt a közel-keleti menekültek befogadásáért. Emlékeztetett:

Jordánia, példátlan módon, másfél millió szír bevándorlót fogadott be az elmúlt hat évben. Emiatt 14 százalékkal nőtt az ország lakossága. Az államfő leszögezte: éppen ezért az uniónak nem csak teljesítenie, hanem növelnie is kell a Jordániának nyújtott menekültügyi támogatást. – írja a híradó.hu.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Műszaki hiba: (bajszos) szar került az utastérbe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
elnyomott
Majd kiderül ott is valami korrupciós szemétség.
namihami
Már megint mások (most a jordániaiak) jártak jól.
papa.49
@quadrocopter: Hát igen ez elég nagy baj !!!
Eladott Ország
Ádernek ápolni kell a magyar-jordán maffiózó kapcsolatokat.
Jobb helyeken órák leforgása alatt bukna bele az egész büdös, korrupt kóceráj egy ilyen ügybe, konkrétan már az ujjlenyomattalan Pharaonba bele kellett volna. Itt viszont Budai Gyula kenegeti a tejfölt a gazdag arab terroristaszerű, Orbán családdal bizniszelő aranycsempész lángosára és kiröhögik az egész országot. Najó, 2012-ben még ők sem gondolták, hogy 2017-ben politikai üzletet csinálnak a terrorizmusból. Sikerült.
Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára tejfölt keneget Zaid Naffa tiszteletbeli jordán konzul és terroristagyanús alak lángosára 2012-ben.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/10/budainaffa.jpeg
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/10/naffa.jpg
Tiborcz István, miniszterelnöki vő balra, Zaid Naffa aranycsempész középen, háttal meg a körözött Ghaith Pharaon jordán ügyvédje egy tavalyi fotón, amint elkávézgatnak a Greshem-palota teraszán.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/10/naffaorban-1024x538.jpg
Mintha csak ma lett volna: Orbán Viktor és Zaid Naffa Jordánia magyarországi tiszteletbeli konzulja kezet fog a BuddhaBar Hotel Klotild Palace megnyitó ünnepségén 2012. június 14-én.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.