Cikksorozatunk második része a Felház nevű keresztény mozgalomról, ami arról lett híres, hogy Orbán Viktor fia az egyik vezetője. Milyen a viszonyuk a gyülekezetekkel? Miért gondolják őket egyesek eretneknek? Ki támogatja őket?

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
elnyomott
"Bizonyságot teszek pedig mindenkinek, a ki e könyv prófétálásának beszédeit hallja: Hogy ha valaki ezekhez hozzá tesz, e könyvben megírt csapásokat veti Isten arra;
És ha valaki elvesz e prófétálás könyvének beszédeiből, az Isten annak részét eltörli az élet könyvéből, és a szent városból, és azokból, a mik e könyvben megírattak. "
Aki Én
A tömegpszichózis nagy úr. Látható, hogy tömegeket képesek befolyásolni, miközben nem értenek ahhoz, amit csinálnak. Ez itt családi vonás.
Van egy olyan érzésem, hogy mióta a ,,nemhazudtaméletemben" térdre csuhások után felismerte, hasznosabb támogatni az egyházakat saját érdekeinek megvalósításában, a család is beszáll a bizniszbe.
Aki Én
,,A Felházban örömmel fogadják a keresztény tanok szerint bűnben élőket is – többen mondták, hogy például homoszexuálisok is látogatják az alkalmakat –,"
Bayer mit szól ehhez???
Fradigege
Szekta. Jó üzlet a vallás. Sőt, még orgiára is simán rá lehet venni a lányokat, hogy ezzel is az Úrt szolgálják.
picike1
amint belel olvastam a gyerekeknek játszó szoba de jó mert elfoglalják a semmittevésüket .legalább foglalkoznak valamivel kupálódjanak csak .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.