Azonnali hatállyal felmentette a munkavégzés alól Kerényi Miklós Gábort a Budapesti Operettszínház Igazgatósága.

Kerényi vasárnap – a pletykákat tagadva – kérte nyugdíjazását, azóta viszont fordulatot vett az ügy, mert hétfőn Maros Ákos színész az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elmondta, hogy Kerényi Miklós Gábor 1994-ben Szegeden egy kollégiumi teremben elfenekelte egy vállfával, majd kedd reggel Czapáry Veronika is megnevezte a színházi rendezőt szexuális zaklatás ügyében.

Kirúgták az Operettszínház igazgatóját, Kerényi Miklós Gábort

Kallós Bea (MTI)

A Budapesti Operettszínház közleményben hívta fel a figyelmet arra, hogy belső vizsgálat is indul a színházigazgató ügyében. 

"A Budapesti Operettszínház Igazgatósága kijelenti, hogy a Kerényi Miklós Gáborral kapcsolatban hétfőn este felmerült konkrét ügy kapcsán azt a döntést hozta, hogy a vasárnap nyugdíjazását kérő művészeti vezetőt azonnali hatállyal felmenti a munkavégzés alól, és belső vizsgálatot indít". 

Forrás: hvg.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
Most mondta ez az ember a rádijóban, hogy nyolchavi fizetést kap nyugdíjbavonulása alkalmából.

taps.
Eladott Ország
nepszava.us/nyolchavi-fizetessel-rugta-ki-az-operettszinhaz-kerenyit/
Nyolchavi fizetéssel “rúgta ki” az Operettszínház Kerényit.Kerényi fizetése a vezetői és egyéb pótlékokkal együtt havonta minimum 800 ezer–1 millió forint, így könnyen kiszámolható, mennyivel távozik. Az Operettszínház fegyelmivel, azonnali hatállyal megszüntethette volna a volt művészeti igazgató munkaviszonyát, amennyiben valóban elítéli a magatartását. Így ő egy fillért sem kapna, viszont a színháznak munkaügyi eljárásba kellene kezdenie, hogy kiderüljön: Kerényi bűnös vagy ártatlan, ezt azonban nem vállalták.
Eladott Ország
@dr. prédikátor: Jól jelzi ezt a régi mondás is: „Meghalt Mátyás, oda az igazság!” ...
Veleda
@Csizmás Kond: Nekem életem során kizárólag női főnökeim voltak. Seggre verés nem volt, de szép emlékeim sincsenek róluk. A hatalom vágy és a rosszindulat vezérelte őket. Ez mennyivel jobb?
maci0427
Ne vicceljünk már ! A mai napig megy az, hogy ha dugsz akkor van állás - szerep és minden más beosztás a munkahelyeken...! Kedves női társaim ! Nézzenek magukba,hogy mit - miért -hogyan értek el , kivel - miért van volt kapcsolatuk ! Az igazság fáj ! Kivételek persze vannak,de az más tészta !
Csizmás Kond
@Veleda: ...Ilyen a sorsa aki nem lehet legnagyobb...
Nekem vegyesen voltak, vannak nők és férfiak, és igyekszek annyira megnehezíteni a helyzetüket amennyire ők nekem...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.