Azonnali hatállyal felmentette a munkavégzés alól Kerényi Miklós Gábort a Budapesti Operettszínház Igazgatósága.

Kerényi vasárnap – a pletykákat tagadva – kérte nyugdíjazását, azóta viszont fordulatot vett az ügy, mert hétfőn Maros Ákos színész az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elmondta, hogy Kerényi Miklós Gábor 1994-ben Szegeden egy kollégiumi teremben elfenekelte egy vállfával, majd kedd reggel Czapáry Veronika is megnevezte a színházi rendezőt szexuális zaklatás ügyében.

Kirúgták az Operettszínház igazgatóját, Kerényi Miklós Gábort

Kallós Bea (MTI)

A Budapesti Operettszínház közleményben hívta fel a figyelmet arra, hogy belső vizsgálat is indul a színházigazgató ügyében. 

"A Budapesti Operettszínház Igazgatósága kijelenti, hogy a Kerényi Miklós Gáborral kapcsolatban hétfőn este felmerült konkrét ügy kapcsán azt a döntést hozta, hogy a vasárnap nyugdíjazását kérő művészeti vezetőt azonnali hatállyal felmenti a munkavégzés alól, és belső vizsgálatot indít". 

Forrás: hvg.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Vajon hol borul ki a bili legközelebb?Mert attól tartok,ez csak a kezdet...
eszegfu
Most kirugták, egy másik cikk szerint felmondott, kérte a nyugdijazását... mi az igazság?
sokanvagyunk
A felmondást vajon átadják, vagy feldugják neki?
eszegfu
@dr. prédikátor: Értem! Akkor még sokat kell várnom, hogy megtudjam az igazságot... én hosszu életet tervezek!:))
cikicakk55
Ezt mi soha nem is fogjuk megtudni.Szerintem azért,hogy elüljön az ügy azt írják,hogy kirúgták,viszont csak simán nyugdíjazzák. Nem hinném,hogy ebből bírósági ügy lesz,épp úgy mint a Lilla ügyéből sem lett eddig semmi.Majd kapják a többszázezres nyugdíjukat az ismerősöknek azt mondják,hogy hazugság volt, a többi meg nem érdekli majd,hisz semmi gondja nem lesz.Esetleg ha megtudja tenni,akkor elköltözik valahova máshova. Itt Hódmezővásárhelyen biztos senki nem ismerné fel,mert a nevét sokat hallottam,de mivel nem színész,hanem rendező,így számunkra az arca ismeretlen marad.
wagabund
azért nagyon nem mindegy, milyen címen távozik...ugyanis ennek a pasinak van egy emberi környezete is..(nevezzük családnak, és baráti körnek)...de ide tartozik a fodrász, a közértes, a presszós, az unokák osztályfőnöke/tanárai, az orvosa, a gőzfürdőben a cimbik, és sokan a lakóhelyén...nos lesz aki átmegy a túloldalra, lesz aki nem köszön, és talán lesz olyan is, aki változatlanul néz a szemébe, amikor a fröccsöt isszák...

szóval kirúgták, vagy felmondott? teljesen mindegy...a pletyka terjed, mint a pestis...
...az biztos, hogy a faszinak reszeltek...és így megélni az öregséget, igencsak szarügy...
papa.49
Ez még csak a jéghegy leghegye, gondoljátok hogy másutt nem történtek, meg ilyen ehhez hasonló esetek, szerintem rengeteg ilyen eset volt !!!
A ,,helyi kiskirályok,, használták a ,,háremüket,, mindenesetre undorító dolog, miközben két téglával döngeti a mellét, hogy ő milyen faszagyerek, kiderül, hogy ő is csak egy szarházi szarjankó !!!
terlasz
Az idióta firkászok még egy cikkcímet is képtelenek pontosan leírni. Kerényi nem igazgatója , hanem művészeti vezetője volt a színháznak. Ha korábbi igazgatóról beszélnének, akkor stimmelne a dolog.
Csizmás Kond
..a vállfával való elfenekelés már szexuális bántalombak számít ?
wagabund
@Csizmás Kond: letolt gatyával hasrafektetve jól szemrevételezhető a reménybeli behatolás helye...

Az "agymanőkben" ahogy Scheldon elfenekeli a barátnőjét, az pont jól jelzi a versenyző(k) reakcióját...embere válogatja.
Csizmás Kond
@wagabund: ...ha már letolatta a gatyát akkor minek vállfa ?
Veleda
Minden esetre eléggé vitatható az a rendezői rendreutasítás, hogy 5 perc késésért seggreverés jár egy végzett /nagykorú színésznek. Elég lett volna egy szóbeli figyelmeztetés is.
Katalina62
@Veleda: igaz, de mondjuk a nagykorú színész, táncos, mégha fiatal felnőtt is, miért is tolja le a nadrágját?
wagabund
@Csizmás Kond: minek a vállfa? ...hát az csak ürügy volt...a nyelvével mégsem csinálhatta...sőt a farkincájával sem...azzal majd később...mert mindent nem tudunk...
Csizmás Kond
@Veleda: Gondolom neked is voltak főnökeid az életed során, akik rendet fegyelmet és pontosságot követeltek...hány próbálkozott nálad ilyen büntetéssel ?...mert szerintem azt ha érdemelni nem is de ki kell követelni.
Csizmás Kond
@wagabund: ...sokszor elszégyellem magam, hogy valaha színházbajáró, előadáslátogató voltam...
wagabund
@Csizmás Kond: hát ez az... én is tudnék mesélni..de nincs értelme.
havasigyopár
Miért hallgat a kormány? Nincs mondanivalójuk? Vagy természetesnek tartják a történteket. nekik kellene reagálni és tisztába tenni az egészet, törvényeket hozni, hogy ilyen dolog ne fordulhassanak elő többet. Vagy náluk is ez folyik? Ezért ez a nagy csend? Könyörgöm nyilatkozzon valaki!!!
havasigyopár
Ha "kirúgták", ők nagyon sokat tudnak. Beszéljetek, beszékjetek...
wagabund
Most mondta ez az ember a rádijóban, hogy nyolchavi fizetést kap nyugdíjbavonulása alkalmából.

taps.
Eladott Ország
nepszava.us/nyolchavi-fizetessel-rugta-ki-az-operettszinhaz-kerenyit/
Nyolchavi fizetéssel “rúgta ki” az Operettszínház Kerényit.Kerényi fizetése a vezetői és egyéb pótlékokkal együtt havonta minimum 800 ezer–1 millió forint, így könnyen kiszámolható, mennyivel távozik. Az Operettszínház fegyelmivel, azonnali hatállyal megszüntethette volna a volt művészeti igazgató munkaviszonyát, amennyiben valóban elítéli a magatartását. Így ő egy fillért sem kapna, viszont a színháznak munkaügyi eljárásba kellene kezdenie, hogy kiderüljön: Kerényi bűnös vagy ártatlan, ezt azonban nem vállalták.
Eladott Ország
@dr. prédikátor: Jól jelzi ezt a régi mondás is: „Meghalt Mátyás, oda az igazság!” ...
Veleda
@Csizmás Kond: Nekem életem során kizárólag női főnökeim voltak. Seggre verés nem volt, de szép emlékeim sincsenek róluk. A hatalom vágy és a rosszindulat vezérelte őket. Ez mennyivel jobb?
maci0427
Ne vicceljünk már ! A mai napig megy az, hogy ha dugsz akkor van állás - szerep és minden más beosztás a munkahelyeken...! Kedves női társaim ! Nézzenek magukba,hogy mit - miért -hogyan értek el , kivel - miért van volt kapcsolatuk ! Az igazság fáj ! Kivételek persze vannak,de az más tészta !
Csizmás Kond
@Veleda: ...Ilyen a sorsa aki nem lehet legnagyobb...
Nekem vegyesen voltak, vannak nők és férfiak, és igyekszek annyira megnehezíteni a helyzetüket amennyire ők nekem...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.