Farkasházy Tivadar - Még hogy te kergetted ki az oroszokat? Mi meg a Plútót a naprendszerből! Az örökös kommunistázásoddal elloptad az ifjúságunkat, hiszen még azt is a szemünkre hánytad, hogy éltünk előtted kibelezett Kékes tévéből készült hétvégi házunkban, háromévente látva Hegyeshalmot, Banska Bystricát, Zaporozseccel szántva a flasztert, morgó Szaratovval hűtve a különleges vagdalt húst, hogy legalább a pléhdoboz langyos legyen nyáron. A bajszos háborodottal, akinek belelógott a levesbe, amíg megint nem ti rabolhattatok. Persze, lehetne finomabban is, Őcsény után? Safarov, Pharaon, a Zsolti lovagkeresztje, a gázos vagyona, a nyugdíjunk ellopása után? Naponta harcolsz Mr. Hyde-dal, mi közünk hozzá? Kineveztél egy halászlékockát külügyminiszternek, egy hajtincset Goebbels doktornak, egy egyetemi tolvajt a törvényhozás motorjának, prédikálsz templomban, kocsmában, disznóvágáskor, szögleteknél azt kiabálod, hogy íveld be! Legalább az ingedet tűrjed be néha! Már minden...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Hihetetlen, hogy mindez mennyire így volt! Amit a mai politikusokról ír, az is igaz, meg szégyen!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Hihetetlen, hogy mindez mennyire így volt! Amit a mai politikusokról ír, az is igaz, meg szégyen!
Pálinkafőző Rézüst
Minden szava igaz! És ez nagy szégyen nem csak az országunkra, hanem ránk is...:((
namihami
Mit várhatunk egy olyan ""világmegváltótól"", aki családi hagyomány által a szocializmusban is a húsosfazék mellett ülhetett és a Soros pénze által ""rendszert válthatott"" és ""oroszokat zavarhatott ki""? Akkor és úgy alakítja a törvényeket, ahogy a család zsebe igényli.
3 évig ""család, Mészáros, csicskák"", aztán, véletlenül pont a választás előtt, Isten, Haza, Család. és persze nyugdíjas, minimálbéres és társaik.
A teljes államapparátus cselédsorba hajtásával minden mozdíthatatlanná vált és egy (esetleges) váltás esetén is kizárólag a beépített emberei által blokkolt ország maradhat utána.
kokopelli
@Manhattan: Igen jól összeszedve! Megértené,ha olvasná? ;--((
quadrocopter
Bizony mondom Néktek, nagyon jó írás (Ezékiel 14:23)
bencemacska
Nekem ez tetszik a legjobban:
Kineveztél egy halászlékockát külügyminiszternek, "
Equus1
nem semmi... nagyon tetszik.
Lényegre törő. Természetesen lehetne bővíteni min. 100 oldalra, de akkor a kutya sem olvasná végig.
.cgrt.,
Pálinkafőző Rézüst
@kokopelli: még a tizedét sem... Viszont 10 tekkes már megy Teddyért...
karma1
Sokan nem szeretik Teddyt, mert a tenyeket irja le, es hat az igazsag mindig faj...
Itt, 11 ezer kilometerre Budapest szivetol, ahol eltem, es Magyarorszagtol, az egyetlen igazan hiteles lap a Hocipo, ami most mar leginkabb csaladi vallalkozas, hogy a ket fia is oda ir, es hogy Mimi szerkeszti a lapot, de minden irojuk hiteles, es megprobalja a leggyilkosabb fegyvert, a humort hasznalni arra, hogy az emberek vegre felebredjenek...
Mindegy, hogy szemely szerint ki, de valakinek vallalnia kell vele a harcot, mert ha elete vegeig a ME szekben marad, akkor csak egy massziv diktatura epulhet ki, mint Azerbajdzsanban, Torokorszagban, vagy eppen Eszak-Koreaban...
Biztos, hogy nem ez kell a magyaroknak...
Mindenki menjen el szavazni, mindegy, hogy ki lesz az ellenzeki oldalon, csak szavazzanak az ellenzekire, hogy minel kisebb legyen orban lehetosege hatalomban maradni.
Ha elmentek szavazni, azt bele kell szamolni az ossz-resztvevok szamaba, amivel csokkentik orban szazalekos aranyat! Meg az ervenytelen szavazatok is szamitanak!
kokopelli
@Béla333: Az olyan egyszámjegyű IQ-nincstelennek mint akinek szól,annak
az a rész amit kissé megért az idegesítő,amit meg nem ért az meg egy tökön-
rúgásként hathat rá! ...majd a siserehad elmagyarázza neki! Lejobb,ha a fém
kupakos % Lala,és a Rezsó Szilárd villant!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.