Úgy kezdem a cikket, hogy mindenkinek tiszteletben tartom a hitét. Annak idején, amikor a Felház megalakult, egy publicisztikában védtem meg Orbán Gáspárékat, mivel a sajtó betámadta őket, csak azért, mert egy sajátos formáját választották hitük gyakorlásának. Semmi baj nincs azzal, ha valaki Istent remegő áhítattal, vagy éppen csendben a konyhában éli át, vagy ha nem Istent, akkor más asztrális lényt. A fő, hogy szerencsére ezt Magyarországon mindenki megteheti. (A formai részébe ne menjünk túlságosan bele, mert akkor ez az állítás az egyháztörvény miatt már el is bukik.) Néha az “angyalok nyelvén” is kommunikálnak a felházasok. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ismeretlen, halandzsa nyelven hadarnak valamit. Gáspárék énekelnek, extázisba esnek, fetrengnek, igazából mindegy is, azt csinálnak, amit akarnak, egészen addig, amíg át nem lépik azt a bizonyos határt. Orbán Viktor fia rákos betegeket hiteget A 24.hu közölt részletes interjút a Felházról, ahol többek között a...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ezen a NB I-es focista gyereken, aki apja bánatára csak összesen 18 percet játszott, azt is három meccsen az apjától rá hagyományozott őrűltség és szélhámosság egyaránt kitört!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
"A vallás kitűnő dolog a köznép csendben tartására.
A vallás az, ami visszatartja a szegényt, hogy megölje a gazdagot."
Bonaparte Napoleon
quadrocopter
Apja fia! Az apja is halandzsázik és hiteget, mesél eleget!
Aki Én
Ez már tudatos megtévesztés. Ugyan az a kategória, mint a termékbemutatók, ami ellen harcolt a kádejenpé.
Lehet, hogy nem szép dolog, de aki ennek bedől, azt már úgyis elvesztettük.
bencemacska
@division: tegnap, 20:26
És hányszor szabta már át a "papa" a gyógyszertárakat szabályozó törvényt?
A mostani jó?
Én a legutóbbinál elvesztettem a fonalat. Ott már nem értettem: Cui prodest???
cikicakk55
Ez a srác beteg dolgokat és meg kéne fékezni valakinek.Nem tudni,hogy tudatosan teszi,vagy az apjától örökölt gének miatt nála sokkal hamarabb jelentkeztek a "hatalmi" tünetek. A hit nagyon jó dolog,mind addig még jóra használják. Nem hittem el és ma sem hiszem,hogy a rákos betegeket csak imával meglehet gyógyítani. Én valamikor (kb 8 éve) elvégeztem az agykontroll tanfolyamot és annak az Ultra részét is,ami a gyógyítást is jelenti. Dr. Domján László volt a 4 napos alap és az Ultra előadója is.Ő mondta( Orvos professzor, reumatológusi diplomával),hogy az agykontroll segíti a gyógyulást,de nem helyettesíti az orvost. Az erős hit egy placebó,ami befolyásolja a gondolkodásunkat.A vallást is annak tartom,épp úgy mint az agykontrollt.Nem véletlen mondják,hogy minden fejben dől el.Nekem a mai napig sok sikert hoz az agykontroll,de azt a tudást amit ott szereztem soha nem próbáltam pénzre váltani.Ameddig magamon segítek vele,jó,de ahhoz kevés,hogy mást meggyógyítsak vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.