Megvenné a kormány a Dunaferrt, de nem eladó. Nem az ő dolga, hogy az MVM kit támogat. A fejlesztési minisztert a gazdasági bizottság hallgatta meg. A minisztereknek rendszeresen be kell számolniuk az éves munkájukról a parlamenti bizottságokban, kedd délelőtt Seszták Miklós fejlesztési miniszter például a gazdasági bizottság rendelkezésére állt. Összesen két ellenzéki képviselő - Szakács László (MSZP) és Volner János (Jobbik) - volt rá kíváncsi, ők óvatosan piszkálódtak, néha pedig együttérzően szurkoltak a kormányzati sikerekért. A kormánypártiak örültek az eddigi eredményeknek és további sikereket reméltek, főleg a saját választókörzeteik útfelújításait illetően.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Állítólag, a Duna Arénát használhatja mindenki, ha van rá pénze, és hozzá kapcsolata! Ja, ezt nem így mondta Seszták?
RonaGyuri
@karma1: nos ezt ebben az esetben nem lehet elmondani, mármit hogy "Csodaszep munkat vegzett a holland-francia epitesz". S nem csak az a gond, hogy Ferencz Marcell sem nem holland, sem nem francia! =))
karma1
@RonaGyuri: En ugy tudtam, hogy egy holland-francia tarsasag nyerte el anno a Ferencvaros ujratervezeset, felujitasat... Hogy Te miket tucc!?...:o))))
Nagyon szep munkat vegeztek, dehat nem tehetnek rola, hogy a tobb mint 100 eves hazaknak kellett modernizalast adni...:o))))
RonaGyuri
@karma1: bocs félre vagyok értve, vagy nem fogalmaztam egyértelműen. Ferencvárost jól tudtad, de én a Duna Arénáról beszélek! =))
karma1
@RonaGyuri: Oh, bocsika,... dehat mar megszokhattad volna, hogy mindig Neked van igazad, nem???...;o))))) (Azt meg en nem tudtam, hogy ki tervezte... Igy mar vilagos...:o))))
RonaGyuri
ja és egy apróság arról nem tudok, hogy Bernard holland is lenne. Legjobb tudomásom szerint Bretagne -i

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.