Azt sejtjük, hogy a 2018-as választásokat nagyrészt a nyugdíjasok fogják eldönteni, ezért van az, hogy a kormány most nap mint nap próbál kedveskedni az idősebbeknek. Megjelentek a Magyar Közlönyben a nyugdíjkiegészítésről, illetve a nyugdíjprémiumról szóló kormányrendeletek – írta az Adózóna. Mivel a nyugdíjas fogyasztói kosár cikkeinek áremelkedése – vagyis az infláció nyugdíjasokra átszámított része – 2,4 százalékos, januárban pedig csak 1,6 százalékkal emelték a nyugdíjakat, a különbséget novemberben, egy összegben fizetik ki. A szabály az, hogy ha a különbség 1 százalékpontnál kisebb, egyösszegű nyugdíjkiegészítés jár. Így minden nyugdíjas a novemberi ellátásának 9,6 százalékát megkapja pluszban – közölte a HVG. Nos ez nagyon jól hangzik, az év végén érkezik valamennyi pénz az idősekhez, arról azonban mélyen hallgatnak, mely ágazatok drágultak mindeközben, amelyek erősen érintik a nyugdíjasok pénztárcáját. 2018 Választás Nyugdíjas Erős és büszke: Brutálisan emelkedtek az...

Forrás: top8.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ezt nem fogja fel a sok fityeSSes , nem elég ha tengődünk 40-45 év munka után. Járna tisztességes élet nekünk is! Ígértek 13.-14. havi nyujdíjt, ezzel szemben minden idők legalacsonyabb nyugdíj emelését adták. Pofátlan tolvajok !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Ezt nem fogja fel a sok fityeSSes , nem elég ha tengődünk 40-45 év munka után. Járna tisztességes élet nekünk is! Ígértek 13.-14. havi nyujdíjt, ezzel szemben minden idők legalacsonyabb nyugdíj emelését adták. Pofátlan tolvajok !
justhpeter
Csak a szokásos négyévenkénti választási szemfényvesztésről van szó. Aztán három évig úgyis le leszünk szarva.
Hellcat
Az a nagyobb baj, hogy a barom fideszes nyugger nem fog elkezdeni gondolkodni, hanem örül a plusznak mint majom a farkának és ezekre a tetvekre szavaz megint.

"Végül is a Julikának szép halála volt...nem a migránsok ölték meg amitől annyira rettegett, hanem belehalt egy egyszerű kórházi fertőzésbe"
Magyarország 2017
RonaGyuri
buta tudatlan és tájékozatlan irkodmány; a szerző nincs tisztában alapvető összefüggésekkel és törvényekkel: "a nyugdíjas fogyasztói kosár cikkeinek áremelkedése – vagyis az infláció nyugdíjasokra átszámított része" ???
Qqberci
Nem kedveskedni kell, hanem kiadni azt, ami jár!
Nessy
@RonaGyuri: Egy francnyavalyát 2,4 %!! Tudom, olcsóbb lett a toronydaru, meg a LED tv. Kiváncsi lennék a jogalkotók, és egyéb kormányzati, kormány közeli léhűtők képére 2,4 % béremelés, és 12000 forint év végi prémium esetén!
Nessy
@Qqberci: Tudod mit mondott a primás a pikulásnak az elszámolásnál? Járni, jár, csak nem jut!
RonaGyuri
@Nessy: bocs nem vitatva igazadat, magam is okadatolom számos estben, de én hic & nunc nem ezt kifogásoltam meg, hanem a nyugdíjas kosárra utaló szöveget: egyfelől nincs ilyen vizsgálat és ha lenne sem átszámítással kellene képezni! =))
papa.49
Na gyerekek a tojás ára már elindult felfelé a Lindl ben kedden már 1400 Ft. volt 1 tálca tojás, a múlt héten meg 900 Ft. volt !!!
A sok okos kormánygecit kérdem ez HÁNY SZÁZALÉKOS DRÁGULÁS SZERINTETEK TETVEK ???
papa.49
Megbolondult az oldal, vagy valakinek nem tetszik az igazság, mert mint a bakkecske ugrál le fel!!
Annyit akartam még hozzátenni a HATALMAS EMELÉS AMI NINCS 1 % sem, MEG A PRÉMIUM az én esetemben 14 ezer Ft.. ér !!!
Ezzel éppen kitörölhetem a seggem !!!
Qqberci
@Nessy: Miért is nem lettem gázszerelő...
Jozefina
A sok szerencsétlen nyugdíjasnak csak az számít, hogy pár foronttal többet kap, de hogy többe lkerül a megélhetése az már nem!!!
Nessy
@Qqberci: Ezt mondtam a fiamnak is! :-))
Csak akkor Felcsútra kellett volna költöznöd Orbán mellé! De köthettél volna Orbánnal "kötél barátságot" , az is jól jövedelmez Garancsinak!
Qqberci
@Nessy: A kötélbarátság azért többféleképp is értelmezhető :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.