Az egész világon végig söprő és Magyarországra is elérkezett szexuális zaklatási cunami minden valós áldozatával szolidárisnak kell lenni, ám a társadalom – megoldhatatlannak tűnő - felelőssége lenne kiszűrni azokat a történeteket és előadókat, akiket csak a feltűnési vágy, vagy a bosszú…

Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
PuPu a blogjában már a Marton László ügy kirobbanásakor megírta, hogy Eszenyi Enikő megbuktatására megy ki a játék.
Nessy
Előre elnézést kérek minden 15-20 évvel ezelőtt zaklatott művésztől, de azért lenne egy halk kérdésem.
Miért nem akkor és ott szóltak, vagy léptek valamerre?
Jelenleg úgy néz ki, hogy kishazánkban csak és kizárólag művészeket, egyetemistákat zaklattak. Igaz, Krapancsák Húgó művezetőröl nem érdemes írni.
RonaGyuri
a derék szerző bár maga is elismeri, hogy nagyon sok esetben szó sincs zaklatásról. Jobbik esetben csak magamutogatásról, de sokszor csak ócska bosszú. Azért ami biztos az biztos az igazgatók menesztést követeli! =))
Katalina62
@CsipkeRózsa: Szerintem is! Szó sincs itt igazi erkölcsi felháborodásról! Megtisztulás igényéről meg pláne nincs! Különben az Origo mért úgy tálalná az ügyeket, hogy kihangsúlyozza, hogy a balliberális oldal kedvencei?! A jelenség pártfüggetlen!
Klubtag
Na szóval! Ha egy intézmény vezetője ennyire nincs tisztában, hogy mi folyik az irányítása alatt álló szervezetben, az igenis alkalmatlan annak vezetésére. Ha tudott róla, viszont most hazudozik össze-vissza, akkor pláne nincs helye a frekventál művészeti objektumok élén.
Ez én, mint "fogyasztó" elvárom...
Rockxy
Na, ide is belinkelem. :)
Szex nélküli esetek is voltak, nem kevés:
www.facebook.com/Emberfia/posts/10210043525194452

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.