Különös, de a késelős-lincselős jelenet taglalása közben mintha elsikkadna a klubvezetés szerepe. Különös, de a szombati Ferencváros–Debrecen mérkőzés szünetében lezajlott késelős-lincselős jelenet taglalása közben mintha elsikkadna a stadionban uralkodó állapotokért minden körülmények között felelősséget viselő, a belső biztonsági szolgálatot megbízó klubvezetés szerepe. Az eset után a klub képviseletében megszólalók mindössze elvárásokat fogalmaztak meg a rendőrséggel szemben, és együttműködésre szólították fel a szurkolói közösséget. És hárítottak, amikor lényegében kiszűrhetetlennek nevezték, hogy valaki kést (!) csempésszen be a mérkőzésre. Vénaszkenner tehát van, alapos motozás nincs. Ez persze eddig is tudható volt, hiszen az elvileg tiltott pirotechnikai eszközök bevitele a magyar stadionokba sohasem jelentett megoldhatatlan kihívást a drukkereknek.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hogy a dörzsölt-e a jó kifejezés azt nem tudom,

de azt igen, hogy ez a derék mostanság már mást Szerető valamit nagyon benézett

Az mno.hu mai vezércikkében „A dörzsölt Kubatov” hétvégi meccsélmény témáját járja körben, különös figyelemmel Kubatov Gábor szerepére. Pontosabban szerintem csak vélt szerepével, amivel nem az a gondom, hogy nem tartom reális felvetésnek – szemben a cikk számos megjegyzésével – hanem, hogy nehéz bizonyítani.
Azonban azt ki kell jelenteni, hogy a cikk legnagyobb tévedése az teljesen egyértelmű.
Így vélekedik „mintha elsikkadna a stadionban uralkodó állapotokért minden körülmények között felelősséget viselő, a belső biztonsági szolgálatot megbízó klubvezetés szerepe. ”. Nem, nem a finomkodó feltételes megfogalmazás, hanem annak felvetése, hogy akárcsak eszükbe (mármint ami van nekik ezen a címen) is rémlene valamiféle felelősségszerűség kérdése. Mert igazi hithű meggyőződéses Fideszes, akik az ilyen kérdésekben arcátlanabbak még az előző állampárti potentátoknál (azok ismerték az önkritika fogalmát, de ezek úgy vélik, hogy őket csak a dicsőítés és nem kritika illeti meg) is! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.