Különös magyarázatot adott a miniszter a különös találkozójára. A Hvg.hu egy könyvbemutatón csípte el Lázár Jánost, akitől megkérdezték, miről beszélgetett Tiborcz Istvánnal, és ki intézte el, hogy az erről készült fotó nyilvánosságra kerüljön.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az igazi KÖZ-ös nevező

persze semmi KÖZ-e a KÖZ-beszédben teljesen félrement számtani fogalomhoz a KÖZ-ösnevezőhöz

Az az igazság, hogy egyre gyakrabban jut eszembe az egyik Aaron Sorkin film szellemes mondata (ami valahogy így fordítható): Elnök úr, az amerikai népnek megvan az a tulajdonsága, hogy szereti ő meghatározni, hogy mi tartozik rá! Azaz ő mondja meg, hogy mihez van KÖZ-e.
A napokban a mi jó Lázárunkat lefényképezték nyilvános helyen, mikor Őfenesége vejével „kávézik”. Az őt erről kérdező migráncs-simogató firkászt elsőbb kioktatta, hogy semmi KÖZ-e hozzá, majd lényegében Soros-ozott a fénykép miatt. majd kifejtette, hogy „azért sikeres az ország, mert vannak sikeres vállalkozók. ”, aztán, hogy „Tiborcz és családja már azelőtt is jó módúnak számított, hogy a Fidesz hatalomra került volna”. Amihez gozzá kell tennem, hogy Simicskáról is közismert volt, hogy szépen gazdagodott az előző kormányok alatt is. S egyébként is „hiszen a miniszterelnök veje nem KÖZ-szereplő”!
Amiben lássuk be van valami, hiszen ahogy az unortodox közgazdaság nagy varázslója, a derék Matolcsy már elmagyarázta, hogy az amit ők lenyúlnak az nem KÖZ-pénz. Ergo az eltapsolt EU-s pénzekből is csak az számít KÖZ-pénznek, amiről el lehet híresztelni, hogy a komcsik nyúlták le.
Ja és itt van a KÖZ-érdek is, aminek fontos eleme, hogy a derék adó és járulékcsaló celebeknek jutalmat kell osztogatni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.