Az Operettszínház elbocsátott igazgatója nyilatkozott a vállfás incidensről. 


Semmilyen típusú megalázás ebben nem volt 

- jelentette ki Kerényi Miklós Gábor. 

Kerényi Miklós Gábort az elmúlt napokban több fórumon is támadták visszaélésekkel. Az Operettszínház főigazgatója múlt vasárnap közölte, hogy lemond a vezetői tisztségéről, ezután viszont fordulatot vett az ügy, mert hétfőn Maros Ákos színész az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elmondta, hogy Kerényi Miklós Gábor 1994-ben Szegeden egy kollégiumi teremben elfenekelte egy vállfával, majd kedd reggel Czapáry Veronika is megnevezte a színházi rendezőt szexuális zaklatás ügyében.

Kerényi Miklós Gábor szerint a fenekelés teljesen hétköznapi dolog

Fotó: Zih Zsolt/MTI

Végül a Budapesti Operettszínház Igazgatósága azonnali hatállyal felmentette a munkavégzés alól Kerényit. 

A színházi berkekben csak KERO néven ismert művészeti vezető az interjúban arról is beszélt, hogy a vállfázás esetében nem a fájdalomokozás volt a lényeg, és maga Maros Ákos is elismerte, hogy nem történt szexuális zaklatás. Kitért arra is: az ő nemzedékének az, hogy „a fenekére kapott egyet a szüleitől, az edzőjétől vagy a tanártól az iskolában”, teljesen hétköznapi dolog volt.

A tánccsoportokban ma is létezik avatás.

- fogalmazott az elbocsátott igazgató.

Forrás: Magyar Nemzet, RTL Klub

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Teljesült a kívánsága, nem csak egy diszpécser, az egész ország ismeri már a teljes nevét - na de a hangja és a stílusa...
yellow.cafeblog.hu/2017/11/08/bizarr-hangfelvetel-szivargott-ki-kerenyirol/
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Valaki fenekelje már el az öreget a tv-ben! Annyira szeretném látni!
csipetke
Azt gondolom,a vetőkártya szerint se szerencsés egy javakorabeli férfinak egy 19-,vagy 20 éves növendéktől azt kérnie,hogy vegye le az alsógatyáját is,de hogy tényleg elfenekelte a felnőtt fiatalembert,számomra ez beteges,és perverz.
elnyomott
Ha kölcsönös a dolog, tényleg senkinek semmi köze hozzá.
Azonban ha nem, akkor bizony ez zaklatás.
Hihetetlen, hogy ezt felnőtt ember nem érti, vagy nem akarja érteni. Ideje már a köztudatba beleverni.
emerencia
Valaha a Magyar Néphadseregben üldözték az ilyesmit. Mármint, ha valaki vette a bátorságot és jelezte az illetékes elöljárónak a dolgot. (Nemcsak a szexuális abúzust, hanem azokat az erkölcstelen történéseket is amelyeket manapság természetesnek tartanak pl. nagyon sok munkahelyen.) A mai seregben mi a helyzet azt nem tudom, de pl. nagyobb vállalatoknál nincs kihez fordulni mert éppen azok követik el a kiszemelt beosztottal a zaklatást, akiknek ezen jelenségek ellen kötelezően fel kellene lépniük. Fejétől büdösödik... Ezért süllyed az ország egyre lejjebb. :-(
emerencia
@Horizont: Pedig de. Tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy bűnt követnek el. Hülyének néznek mindenkit mert az a fixa ideájuk, hogy még ezt is megtehetik.
1magyar
Sokan azt gondolják, ez a természetes, ha el akar érni valamit az ilyen aberrált alakoknak ki kell szolgáltatniuk magukat.
Régi dolgok ezek, de ideje lenne már változtatni ezen.Mindig is voltak ilyen csótányok.
sokanvagyunk
Teljesült a kívánsága, nem csak egy diszpécser, az egész ország ismeri már a teljes nevét - na de a hangja és a stílusa...
yellow.cafeblog.hu/2017/11/08/bizarr-hangfelvetel-szivargott-ki-kerenyirol/
eszegfu
Azért az számomra nagyon érdekes, hogy látszólag mindenféle "vizsgálat", bizonyitás hiányában mindenhonnan mennie kellett szinte 24 óra alatt. Egyébként a munkáltatónak az azonnali felmondást indokolnia kell, mégpedig ugy, hogy egy esetleges munkaügyi pernél csak ezt az indokot veszik figyelembe, ujakat a tárgyalás során nem adhat elő.
human
OK. Akkor ha összefutok vele az utcán csak úgy természetesen elverem.
Eladott Ország
A fenekelésen kívül más is lezajlott, ha ilyen hirtelen távozik - munkáltató felmond- és nyugdíjba vonul.
eszegfu
@Horizont: Én csak arra reagáltam, hogy "azonnali hatállyal felmentették", ami bármit is jelenthet, akár a nyugdij korhatár elérése miatt is megtehették és akkor tényleg jó sok pénz jár... sőt a nyugdijának megállapitását fél évre visszamenőleg is kérheti, mert már ő elmehetett volna nyugdijba 62 éves korában. Valószinüsitem, hogy ugy történt, ahogy irtad...nekem ez most meg sem fordult a fejemben!:(
Eladott Ország
nepszava.us/nyolchavi-fizetessel-rugta-ki-az-operettszinhaz-kerenyit/
Nyolchavi fizetéssel “rúgta ki” az Operettszínház Kerényit.Kerényi fizetése a vezetői és egyéb pótlékokkal együtt havonta minimum 800 ezer–1 millió forint, így könnyen kiszámolható, mennyivel távozik. Az Operettszínház fegyelmivel, azonnali hatállyal megszüntethette volna a volt művészeti igazgató munkaviszonyát, amennyiben valóban elítéli a magatartását. Így ő egy fillért sem kapna, viszont a színháznak munkaügyi eljárásba kellene kezdenie, hogy kiderüljön: Kerényi bűnös vagy ártatlan, ezt azonban nem vállalták.
eszegfu
@Horizont: Irásodat nem kérdésként, hanem tényként fogtam fel, mert jól gondoltad! A Munka törvénykönyve szerint jár végkielégités, ha 5 (10,15, stb.) időn tul van u.annál a munkáltatónál. Alapból jár neki 1 havi felmondási időre járó átlagkereset + u.csak az eltöltött évek számától függően plusz felmondási napokra is (most fejből nem emlékszem, de mintha ez 90 nap lenne a maximum). @Eladott Ország: pont ezt irta 10:38.
Eladott Ország
@Horizont: Nem fegyelmivel küldik el. Ma nekem, holnap neked... Valószínűleg együtt abuzáltak az igazgatóval.
eszegfu
@Eladott Ország: 13:22 Én nem merek ilyet állitani, amit az utolsó mondatodban irsz. Viszont tény, hogy "ma nekem, holnap neked".
Macskaszem
Aberrált barom, akinek természetes dolog, ha felnőtt fiatalemberek pucér alfelét vállfával hurkásra veri. De voltak ott cifrább dolgok, meg kiskorúak is. Állítólag.
42
És próbálja megmagyarázni a vérbüdös - NEM ISTVÁN ORSZÁGÁNAK SZELLEMISÉGÉBE TARTOZÓ - magyar paraszt (aki azt hiszi, hogy ha sokat tanul okosabb lesz, de nem, mert a magyar paraszt ugyanolyan hülye paraszt marad, ha sokat tanul is), hogy az elfenekelés természetes, és nem az aberrált állatok sajátja.
42
Találj fel valamit, te magyar paraszt.
És feltalált - valamit - a magyar paraszt.
Innentől kezdve azt hiszi, hogy ő nem magyar paraszt.

Van egy rossz hírem: De igen, egy buta magyar paraszt vagy, bármit is találtál fel :(
Én kérek elnézést!

Te azt hiszed, hogy viccelek, pedig, nem.
Ez egy NAGYON szomorú történet.
Eladott Ország
@eszegfu: Az igazgató azért nem tud semmiről semmi, nehogy azt mondják róla, hogy alkalmatlan a vezetésre csak 8 havi végkielégítést ad neki. Még az is lehet, hogy a pénzen osztozkodnak és telibeszarnak mindenki jót röhögve rajta négyszemközt.
havasigyopár
Lehet, hogy neki az "elfenekelés" mindennapi dolog. Otthon is ezt csinálja? Fenekelgeti vállfával a családját? Lehet, hiszen neki ez temészeten. De ő egy perverz állat.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.