Az elismerés és a tisztelet jelének tartja a Magyarországgal szembeni nemzetközi támadásokat Orbán Viktor miniszterelnök.

Orbán: "Magyarország a saját lábára állt"
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

A kormányfő csütörtökön a Magyar Diaszpóra Tanács VII. plenáris ülésén, Budapesten úgy fogalmazott: csak azokat támadják, akik valami olyasmit képviselnek, ami észrevehető és amihez érdemes viszonyulni.

Az új ukrán oktatási törvényre kitérve Orbán Viktor azt mondta, "szomorú történetről" van szó. A már elért kisebbségi jogokból nem lehet visszalépni – tette hozzá.

"Magyarország a saját lábára állt"

Az eredmények közül a miniszterelnök kiemelte, hogy ma már mintegy 4,4 millió magyar dolgozik, és mindegyikük fizet adót is.

Beszélt a határvédelemről is, amelyről azt mondta: amikor Magyarország védi a határait és ragaszkodik szuverenitásához, akkor Európát és a nyugati kultúrát is védi.

Összegzése szerint a gazdasági változások hatása nemcsak a statisztikákban, hanem a mindennapi élet világában is megjelent.

Donald Trump amerikai elnök "America first" jelszavára utalva Orbán Viktor úgy fogalmazott: Trump elnök politikáját követik abban a tekintetben, hogy "Hungary first".

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Egy beteg elme közhelyszótárakból előrángatott, patologikus tirádáinak sokasága.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Eladott Ország: Látta már orvos. Több is. Mindegyik lemondóan legyintett.
kissé felnőttem
akár a lányok na igen csak pénz nincs,
csak stadionra. mennyi kell még ?
karma1
Vazze, ennek az elmebetegnek nemcsak agykurkaszra, hanem orthoped orvosra is szuksege lehet, mert itt mindenki a sajat laban all, csak eppen rossz helyen...:o(((
Brusszel nelkul ehendoglene, nem toltogetne a kolbaszt meg a paleszt magaba...:o(((
quadrocopter
Aranyos nem? A többi nemzet azt köpködi, melyiket elismer! Honnan van ez a dakota bölcsesség?
evacica
Gondolom úgy mint a kislánya Ráhel, az is a saját lábán áll némi apai besegítéssel! Ja és a mi pénzünk rovására! Mondhatnám azt is, hogy bolond lyukból bolond szél fúj, a mi kárunkra!
Eladott Ország
@evacica: Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke kérdésre válaszol az Országgyûlés plenáris ülésén 2017. október 9-én mondta, hogy neki 7,5 milliárd rokona van a Földön. Kuszaszem ezért nem győz eleget lopni, hogy minden rokona talpra álljon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.