Az elismerés és a tisztelet jelének tartja a Magyarországgal szembeni nemzetközi támadásokat Orbán Viktor miniszterelnök.

Orbán: "Magyarország a saját lábára állt"
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

A kormányfő csütörtökön a Magyar Diaszpóra Tanács VII. plenáris ülésén, Budapesten úgy fogalmazott: csak azokat támadják, akik valami olyasmit képviselnek, ami észrevehető és amihez érdemes viszonyulni.

Az új ukrán oktatási törvényre kitérve Orbán Viktor azt mondta, "szomorú történetről" van szó. A már elért kisebbségi jogokból nem lehet visszalépni – tette hozzá.

"Magyarország a saját lábára állt"

Az eredmények közül a miniszterelnök kiemelte, hogy ma már mintegy 4,4 millió magyar dolgozik, és mindegyikük fizet adót is.

Beszélt a határvédelemről is, amelyről azt mondta: amikor Magyarország védi a határait és ragaszkodik szuverenitásához, akkor Európát és a nyugati kultúrát is védi.

Összegzése szerint a gazdasági változások hatása nemcsak a statisztikákban, hanem a mindennapi élet világában is megjelent.

Donald Trump amerikai elnök "America first" jelszavára utalva Orbán Viktor úgy fogalmazott: Trump elnök politikáját követik abban a tekintetben, hogy "Hungary first".

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Egy beteg elme közhelyszótárakból előrángatott, patologikus tirádáinak sokasága.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Nagy kunszt volt. Egyszerűen megszüntették a minimálbér adómentességét.
silber13
Egy beteg elme közhelyszótárakból előrángatott, patologikus tirádáinak sokasága.
vadnarancs
Hiába szopkodod Trumpot te idióta geci, az a vonat már elment neked! Maradtak a keleti komcsi diktátorok kispajtásaidnak!
Yoda69
Jajj, ezt fajt!
orban lanya meg Magyarorszag labara allt akkor.
lópicigáspár
Azért kíváncsi lennék a nagy saját lábon állásra, ha elzárnák a pénzcsapot Brüsszelben!? Netán ha kibaszarintanának bennünket az EU-ból és kezdhetnénk megint minden után vámot fizetni. Lenne fejvakarás!
cikicakk55
Eddig is tudtuk, hogy hülye, de még ennyre nyíltan is felvállalja ez már sok. Ez pont olyan,mint ha azt mondaná, hogy minden bűnt el lehet követni,mert csak azt bírálják ami jó! Durva hasonlat, de akkor a most divatba jött szexuális zaklatásokkal sincs semmi baj. Lehet embert ölni, lehet lopni, csalni, rabolni, fajtalankodni, mert az jó, csak azért bírálják, mert annyira jó dolog, hogy akik nem így teszik azok irígyek azokra akik megteszik. Szégyen ez a nem ember.
Yoda69
@lópicigáspár: Nekik nem, mert ok ev szazadokra bebiztositottak magukat a magyar adofizetoktol ellopott penzekbol. Csak megint mi szivnank.
Clavigo
Ja...a purdéid tényleg a mi lábunkra álltak...
RonaGyuri
ja mint ahogy a te kis rüffkéd és a kanja! =))
lusta
Tényleg nagy baromság az ukránoktól, hogy megkövetelik, hogy az ukrán állami iskolákban ukránul tanuljanak a gyerekek és mellette tanulhatnak más nyelven is.
dr. prédikátor
Cigus fecalicus!!! Te meg a csürhéd és külön a familiád pedig a mi lábunkon az az az ország lábán állva tollasodtok!! gecik!!!
Hellcat
"Magyarország a saját lábára állt" mondta a cigánykirály majd elkezdte lehívni a 3000 milliárdos orosz hitelt.
namihami
Magyarország a saját lábára állt és ezek a lábak pontosan úgy néznek ki, mint az Orbán-klán tagjainak a lábai. Persze, lehet, hogy ez csak véletlen.
Fradigege
Jó hírek ezek, ha így látja a zsírmore. Na, akkor ezzel a lendülettel holnaptól akár be is vezethetné az 1000.- eurós minimálbért, hisz jól megy.
Vagy nem akarja, hogy a Magyar nemzet jól éljen?! Sanyargat minket?! Hazaáruló, a kis geci???!!!
Nessy
Karinthy: Magyarázom a bizonyítványom. Azért az szellemesebb, bár nevetni ezen is lehetne, ha lenne kedvünk!
justhpeter
@Hellcat: Neked igazad van. Orbánnak meg akkor lenne igaza, ha az általa lehívandó orosz hitelt Putyin kezdené el visszafizetni saját magának.
Sámannus
"Az eredmények közül a miniszterelnök kiemelte, hogy ma már mintegy 4,4 millió magyar dolgozik, és mindegyikük fizet adót is."-és az összeset el fogjátok lopni.
Eladott Ország
Magyarország a saját lábára állt, rendbe tette pénzügyeit, gazdaságát, nem szorul más pénzére – mondta Aranyszáj. Háde, pajtás. Szorul. Az uniós források nélkül már fejre állt volna az ország. És azt se felejtsd el, kis drága, hogy az államkötvény az egy hitelezési forma. És nem a magyar állam hitelez a kötvényvásárlónak, hanem fordítva. Az oroszoktól felvett paksi hitel micsoda szerinted, édes drága gyöngyvirágom? Biza más pénze. Azt a nagyon hülye magyar adófizetőknek kell majd visszafizetni, kamatokkal együtt. Meg az állampapírok árát is. Meg a letelepedési kötvények árát és kamatait is. Bizony. Hazudós vagy, én már figyellek egy ideje. Az! Ha leköpnek, az meg direkt felér egy Nobel díjjal. Amúgy nem támad minket senki, hanem kritizál. Mielőtt kitalálod, hogy az lényegében dicséret, szólok: nem az. Azt szokták kritizálni, aki szarul csinál valamit és mellé még hülye is. Sajnálom, ha ezt tőlem kell megtudnod. Egyszóval puszikálom a diaszpórákat, de egyáltalán nem tartom jónak, hogy más országokba szórja a pénzt a kormány, miközben itthon ezer helye lenne. A honosított magyarok nem fogják pótolni az itt – nagyon sokszor egzisztenciális ellehetetlenülés miatt – meg nem született gyermekeket, sem pedig a hasonló okokból külföldre vándorolt honfitársainkat és az ő gyerekeiket, akik nem fognak többé hazajönni.
Eladott Ország
Mert van a peronoszpóra, meg van a diaszpóra. Az első ellen nagymamám rézgáliccal védte a
szőlőt, a második meg a kormány és külön Orbán Viktor egyik kedvenc vesszőparipája.
Fényestekintetű, hihetetlenül mélyen vallásos (ez a kórság csak mostanában ütközött ki rajta és a komplett környezetén) főparancsnokunk és vezérünk – vagy hát azoké, akik a sarkában
tódulnak – ma a diaszpóráknak tartott szemináriumot, hogy okosodjanak ők, ahogy a csillag
megy az égen. Azt mondta ő, hogy a diaszpóra a nemzeti büszkeségnek egyszerre forrása és erőtartaléka is. Franc tudja, mi lehet az a nemzeti büszkeség. Mire kell büszkének lenni? Én például arra nem lennék, hogy magyarnak születtem, merthogy az nem érdem, hanem adottság. Hogy melyik határ melyik oldalán született valaki magyarnak, az megint csak nem érdem és nem bűn, hanem így alakult. Én speciel a magyar határon belül születtem, de ha lehet, erre sem büszke nem lennék, sem lelkifurdalást nem éreznék azért, mert esetleg más meg a határ túlfelén látta meg a napvilágot. Nem az én érdemem és nem az én bűnöm.
namihami
@Eladott Ország: Nem is azt mondta, hogy Te (meg én és még jónéhányan), akik a piros vonalon belül estek le a gólya csőréből, azok ""érdemesek"" az ő szerető gondoskodására. Ezt tapasztalhatjuk nap mint nap.
Az arra érdemesek, természetesen a határon túl születtek (persze ezt szavazócédulával is igazolni kell), amit mi sem bizonyít fényesebben, mint az abba az irányba terelt, de az itteni adófizetők által beadottt pénzek mennyisége. A ""jómagyar"" nem ide fizet, de innen kapja a pénzt és mindezért csak egy semmiséget, egy egyszerű, megfelelő helyre tett kis X-ecskét kérnek cserébe. Amit velünk (és az Unio tagjaival) termeltetnek meg.
quadrocopter
Hol volt, hol nem volt, de lett egyszer csak egy saját láb - közpénz milliárdokból! Ez csak a hatalomra jutásból sikerült a familynek, addig nem volt teheccség ( és alkalom)!
dodóka
Nem akarom Simicskát ismételni, de ez egy geci
desiro
@quadrocopter: De volt csak akkor még a rezet lopták.
lusta
@Eladott Ország: Brutálisan elszaladt az államháztartási hiány. Na erre az egyik megmagyarázó ecseteli, hogy semmilyen hiány nincs, az államháztartási pénzek gondos gazda módjára kezeltetnek. A számok már csak ilyenek, de az a hiány azért nem hiány, mert az állam bácsi megelőlegezte azt a pénzt, amit majd az uniótól kapunk, de az egy-két hónapos uniós késések most egy kiczit megnövekedtek, de majd dől a lé Brüsszeltől és akkor minden helyre jön.
Ezzel a dumával csak az a baj, hogy kiderült, nem a saját lábunkon állunk, hanem uniós lábakon és a brüsszeli bütyköket taposgájuk.
simmering73
Kétoldalról EU-mankóval megtámasztva. Nélkülük összeesne, mint a Samu gatyája.
42
Egy fidesznyik (bármelyik fidesznyik) saját lábának (amin áll egyedül - és senki nem segít neki ebben összetett, nagyon sok mikroizomcsoportot is megmozgató, valamint erőteljes ideg-izom kapcsolatot kívánó műveletben) talpnyomata:
Mert, ahogy egy fidesznyik bír állni a saját lábán, nem bír úgy állni senki.

www.mek.oszk.hu/03400/03408/html/img/brehm-01-027-1.jpg

(Figyelem, a kép NEM illusztráció, hanem a valóságot tükrözi!)
terlasz
"Magyarország a saját lábára állt"
Persze, ha te és a haverjaid jelentik Magyarországot. De majd rájössz...!
babp1982
Inkább az én lábamon felcsúti csüngőhasú meg a többi ember lábán,de remélem már csak pár hónapig aztán mehetsz Grazba kényszerzubonyba vigyorog mi-:))
moareka
Nem baj, ha nincs saját lába,mert azt is elloptátok!
libellle
@Eladott Ország: "Orvos látta már!" Bizonyára sürün, ellenben az orvostudomány még mindig nem tart ott, hogy egy ilyen esetet gyogyitani tudjon.
Lepényleső
Nem inkább a kormánypártok álltak az emberek lábára,s hágnak a megmaradt javak nyakára?
Desischado
Inkább a mi lábunkon állsz more, a pereputtyoddal és a bandáddal együtt! Remélem, már nem sokáig!
Eladott Ország
@libellle: Gyógyít6tatlan mint a magyar foci.
silber13
@Eladott Ország: Látta már orvos. Több is. Mindegyik lemondóan legyintett.
kissé felnőttem
akár a lányok na igen csak pénz nincs,
csak stadionra. mennyi kell még ?
karma1
Vazze, ennek az elmebetegnek nemcsak agykurkaszra, hanem orthoped orvosra is szuksege lehet, mert itt mindenki a sajat laban all, csak eppen rossz helyen...:o(((
Brusszel nelkul ehendoglene, nem toltogetne a kolbaszt meg a paleszt magaba...:o(((
quadrocopter
Aranyos nem? A többi nemzet azt köpködi, melyiket elismer! Honnan van ez a dakota bölcsesség?
evacica
Gondolom úgy mint a kislánya Ráhel, az is a saját lábán áll némi apai besegítéssel! Ja és a mi pénzünk rovására! Mondhatnám azt is, hogy bolond lyukból bolond szél fúj, a mi kárunkra!
Eladott Ország
@evacica: Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke kérdésre válaszol az Országgyûlés plenáris ülésén 2017. október 9-én mondta, hogy neki 7,5 milliárd rokona van a Földön. Kuszaszem ezért nem győz eleget lopni, hogy minden rokona talpra álljon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.