Egyre több magyar vonatkozása van a Harvey Weinstein miatt kirobbant szexuális zaklatás-botránynak. Gyorsan összeszedtük, hol tartunk most.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, meg egy hobort, amit felkaptak nagyhirtelen a 20-30 evvel ezelotti dolgokra emlekezok...
Nem mondom, biztos rossz volt akkor, DE MIERT NEM TETTEK ELLENE AKKOR?
Ne jojjon senki sem azzal most, hogy "mert annyira kulonbozoek vagyunk"
Hat nem! Ilyen hirtelen elobujni ennyi embernek - a legtobbjenek meg igy is nevtelenul - 20-30 eves serelmekert? Akkor most mitol lettek ennyire batrak? MOST nem szegyellik az akkori esetet? MErt akkor azonnal meg lehetett volna ezeket az embereket buntetni, nem garazdalkodhattak volna evtizedeken keresztul...
Ugy latszik, Weinsteintol meg a tobbi nagynevutol majd a kesobbi, hosszu perek utan jo sok penzt remelnek osszeszedni. 3 ilyen per is folyik ebben a pillanatban, az egyik egy angol szinesz ellen, (most nem jut az eszembe,), de nala 42 evvel ezelotti molesztalasokat akarnak bebizonyitani, a Bill Cosbynal meg pedofiliat (zseni kisgyerekekkel csinalt nepszeru musort a tv-ben)
Sarosdi sem kovetkezetes: egyre jobban belezavarodik sajat szerepebe a Marton uggyel kapcsolatban O sem tudja, mit akar mar...
szkeptikus
@karma1: Igazan orulok neki, hogy 20-30 ev utan is merik vallalni es elmondani mi tortent veluk. es meg 20-30 ev sot 40 ev utan sem kene az aldozatot tamadnod.
karma1
@szkeptikus: Eloszor szolsz hozzam, azonnal elitelsz, pedig nem is tudod, hogy esetleg en nem mentem-e keresztul hasonlo dolgon, es eppen azert allitom azt, amit, - nem gondolod?
Hagyjuk mar a 20-30-40 eve dedelgetett borzalmakat, amiket szegyenunkben nem akarunk elmondani EGY rendornek, de 20 ev utan kiallunk vele 10 millio ember ele a TV-be, es reszletesen elmeseljuk, - mondom: 10 MILLIO ember elott! - a szegyenemet.
Szoval, ne mi dontsuk el, hogy mit kellett volna tenni, most mar ugysem lehet megvaltoztatni semmit sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.