A Párbeszéd aláírásgyűjtési akcióval támogatja a december 24. munkaszüneti nappá nyilvánítását célzó szakszervezeti kezdeményezést.

Aláírásgyűjtés indul, hogy legyen december 24-e munkaszüneti nap
Illusztráció: Pixabay

Hegyesi Beáta, az ellenzéki párt elnökségi tagja csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón kifejtette, felmérések szerint a munkaidő csökkentése növeli a termelékenységet, az emberek szabadidejének növekedése pedig életkörülményeik és egészségük javulását eredményezi.

A kérdésben akkor tartható népszavazás, ha a szakszervezeteknek november 20-ig sikerül 200 ezer aláírást összegyűjteni – emlékeztetett, hozzátéve, októberben egy hasonló tartalmú törvénymódosító javaslattal próbálták segíteni a kezdeményezést, azt azonban a kormányoldal nem támogatta.

Tordai Bence, a Párbeszéd szóvivője szólt arról is, hogy az elmúlt fél évben tartott kampánykörútjukon, illetve a közösségi médián keresztül több millió emberhez juttatták el miniszterelnök-jelöltjük, Karácsony Gergely Mindenki számít című programjának legfontosabb üzeneteit.

Az ellenzéki párt szóvivője hangsúlyozta, egy friss közvélemény-kutatás szerint ma Karácsony Gergely a legnépszerűbb politikus, ami egyértelműen bizonyítja, hogy jelöltjük egy választáson is le tudná győzni a jelenlegi kormányfőt.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Támogatom. Az nekem dupla lóvé, ha behívnak melózni.
Pálinkás Pál
Ezt a sok szart sem érő ellenzékinek csúfolt majmot!!! Vazze...nincs komolyabb problémátok ...a duce meg betegre röhögi magát a sok súlytalan aláírásgyöjtésen!!!
namihami
@Pálinkás Pál: És ha sikeressé kezd válni, akkor gyorsan törvénybe foglalja és fennen hírdeti, hogy mily sikeres módon gondoskodik az ő kedves népéről. (lásd olimpiai aláírás. Ahogy a seggébe égett volna, azonnal kihátrált belőle. ) ez is pont így lenne...
emerencia
Támogatom. Mi csak 13:00-ig dolgozunk olyankor de így is egy agyrém a karácsony estét megszervezni. A magyaroknál ez az év legfontosabb estéje. De jó lenne szépen, nyugodtan felkészülni rá!
terlasz
Nyugodtan menj ünnepelni dolgozó én meg majd dolgozom helyetted is mint kisvállalkozó, hogy ki tudjalak fizetni és éhen se haljak. Nekem nem jár semmi csak a helytállás, a köz éhes szájának betömése. Beteg nem lehetek, szabadságra nem mehetek. Legyen az év 365 napja ünnep!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.