A zaklatási ügyeket illetően a kormányzatban és a kormánypártokban az emberi méltóságot tartják a legfontosabbnak, ami ez esetben az áldozatok védelmét jelenti – mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

Lázár János is megszólalt a szexuális zaklatásokkal kapcsolatban
Fotó: Soós Lajos/MTI

A tárcavezető sajtótájékoztatóján kiemelte: ugyan a magánviszonyokban a kormánynak nincs helye és keresnivalója, de fontos állást foglalni.

Közölte: a leghatározottabban elutasítják az erőszak minden megnyilvánulását és a hatalommal való visszaélés minden formáját.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Remélem, fogta valaki a plafont a feje fölött!
"Elutasítják a hatalommal való visszaélés minden formáját".
Háry János, Pinocchio, Münchausen báró irigykedve hallgatták. Ekkorát még ők sem tudtak lódítani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@sokanvagyunk: 15:59-re Demcsák Zsuzsára gondoltál...? :-))))
42
A rókaképű patkány megint kivágta a rezet.
És ő a legokosabb a csapatban...

Azt értsd már meg végre, hogy ha a sok eszed (genetika, és/vagy szorgalom - mindegy) rosszra használod, akkor butább vagy a leghülyébbnél is - vágod, te rókaképű patkány!!!???
42
Csalsz, lopsz, hazudsz, és a legújabb: visszaélsz a hatalmaddal.
Erre használod azt a sok eszed - de tényleg?
Mondom én, butább vagy a bolondnál is.
cikicakk55
@Cicamama55: Köszi,hogy te is így érzed. Én ismerem őt még abból az időből,mikor még csak polgármester sem volt. Nem is egyszer beszéltem vele. 2 saroknyira lakik tőlünk. Mindig udvarias,jwdves ember volt és nagyon gazdag már akkor is. Örökölte a vagyont és ésszel fejlesztette. Akkor sem szállt el magától mikor polgármester lett. Látom rajta sokszor mennyire kényelmetlenül érzi magát az újságírók kérdései miatt. Nem véletlen akar ő a választások után kiszállni. Sajnos,ha a FideSS nyer,nem fogja Orbán elengedni. Túl sokat tud,pedig még az ex polgit Rapcsákot sem sározta be soha,pedig Ő meghalt,már nem tuna bosszút állni.
Jozefina
Na azért Lázár sem kivétel. éppen úgy a falka tagja éséppen úgy megárdemli az életfogytigot, persze a telje vagyon elkopzással.
Cicamama55
@cikicakk55: Én sokáig abban reménykedtem-mivel szerintem nagyon kilóg a sorból,-hogy kiválik, s maga köré gyűjtve a hozzá hasonlókkal egy szavahihető, tisztességes, emberközelibb jobboldali pártot alapít...Őt én az MDF és a mostani Fidesz közé tudnám helyezni. Nekem mindig szimpatikus volt. Mindenki számára érthetően válaszolt mindig, még a számára kényelmetlen kérdéseket sem utasította soha vissza, nemhogy hátraarcot csinált volna, mint a párttársai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.