A Magyar Diaszpóra Tanács VII. plenáris ülésén felcsendült Magyarország nemzeti Himnusza, amit Orbán Viktor is énekelt.

A Hír TV felvétele:

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Itthon vagyok.
@division: Én speciel nagyon jól keresek, de némi empátia szorult belém. Nem mindenki keres jól, aki dolgozik. Azért szoktam hetente egyszer válaszolni, mert napi 10-11 órát dolgozom és mellé még családom is van, így nincs időm naponta írogatni.
division
@Itthon vagyok.: Én meg résztulajdonos vagyok a cégben, mellette vezető, ill. szabadalmat is jegyzek, azaz akkor is jól keresnék ha csak az ezekből befolyó összegeket tenném zsebre. Mellette fejlesztek is folyamatosan, csak tudod sokszor a kis főnök is elég arra hogy felügyelje a munkát, sokszor akkor is elég vagyok ha problémába ütköznek. Nekem is van családom, több mint 3 gyerekkel, de hála a jó önmagamnak mindenre jut időm:-)
Itthon vagyok.
@division: Azért nem kell elszállni Magadtól. Sokszor a kis főnök jobban el tudja intézni a dolgokat, mint az egész vezetőség. Hol írtam, hogy nem jut időm mindenre?
division
@Itthon vagyok.: Azt a kis főnököt én bíztam meg hogy amikor nem vagyok ott felügyelje a folyamatokat. Tudod van amire meg lehet valakit tanítani de nem mindenre. Egyébként meg meddő társalgás ez nagyon, nem ismersz, én sem téged, szóval részemről befejezve.
kiscsillag66
Esküszöm, nem tudja a Himnuszt ez az (ál)keresztény ember!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.