Újabb név a listán: a székesfehérvári színház rendezője és igazgatója, Szikora János is zaklatott egy lányt.

Minderről Kátai István színművész beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában csütörtök este. Kátai elmondta, hogy sajnálja, hogy ebben az ügyben kell megszólalnia.

Egy újabb ismert színházi rendezőt vádolnak szexuális zaklatással

Fotó: Színház.org

Az eset a színházi büfében történt, ahol egy színészhallgatót fogdosott a rendező: 

Fölálltunk az asztaltól, italt kértünk, megfordultunk a kollégával a kikért italokat kitöltögettük, és mikor visszafordultunk már az illető kolléga kuncogott, ne nézz hátra, ezt nem hiszem el. Én abban a pillanatban, amikor hátranéztem azt láttam, hogy az illető úrnak a keze a combjai között, és a másikkal a nyaka felől próbál a blúza alá közelíteni.

Kátai azt is mondta, hogy látta a lány arcán, hogy taszítja a helyzet, így elindult felé, hogy segítsen, ám ekkor Szikora felállt az asztaltól és azt mondta Kátainak, hogy nem történt semmi. A színész csütörtök este elmondta, hogy mások is megerősítették neki a sztorit. A műsorban bemutattak egy levelet is, amelyet Kátai írt november 9-én írt a székesfehérvári Vörösmarty Színház igazgatóságának, hogy vizsgálják ki az esetet.

Szikora János Jászai Mari-díjas magyar rendező, 2012 óta vezeti a Vörösmarty Színházat.

(24.hu)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Zaklatók és zaklatottak országa! Politikai szempontból is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Nessy: Nos pont az ilyen dolgok miatt egyre hiteltelenebb az összes sztori...egy két hónapja írtam,ha lecseng a migritéma,valami kell amivel húzni lehet a népet...és ez pont olyan dolog,főleg hogy nem büntetik a vádaskodókat...majd ha párat megfingatnának hamis vádért...akkor elgondolkodna ez a sok ,hirtelen "önérzetre" támadt féreg!!!
lampa laz
@Nessy: Ha ez a hivatlan prókátor egy igazi lovag képében akart volna tetszelegni anno, akkor oda lépett volna megkérdezni a hölgytől, h vágja-e pofán a faßit a bugyivizitért, vagy hagyja békén hadd dolgozzon, mert neki ez jóérzés...
Nessy
@Pálinkás Pál: A "féreg" szót kivéve a többivel egyetértek. Ha akkor az érdekei a hallgatást kívánták meg, akkor most miért ez az egész?
Nessy
@lampa laz: Megfontolt hapsi lehet ez a Kátai! Nem konfrontálódik nyílt szinen!
Nem ajánlatos vele szafarira menni. Megvárja, míg az oroszlán megeszi a partnerét, aztán majd levelet ír park igazgatóságának!
lampa laz
@Nessy: Nagyon jól ábrázoltad az ismeretlent.
A kedves művésznő helyében én most minden bevezető nélkül jól tökön rúgnám ezt a Kátait.
lampa laz
@lampa laz: javítok, mert közben itt megzavartak.

Nagyon jól ábrázoltad a megszólalót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.