Nem érdeke az európai közösségnek a paksi atomerőmű-bővítési beruházás megvalósulása; természeti, társadalmi és gazdasági kataklizmát okoz, ha a magyar kormány újabb és újabb nukleáris reaktorokat épít - jelentette ki az LMP miniszterelnök-jelöltje csütörtökön Brüsszelben.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hajra, Berni, mindent bele...!
Ugy latszik valamirol lemaradtunk volna? Ugyanis en sehol sem olvastam vagy hallottam volna arrol, hogy az EU jovahagyta volna a paks2 tervet, mivel az arrol szolo szerzodest - es igy az utana kovetkezo osszes lepest - torvenytelennek tartjak, es a szerzodesnek is vannak nagyon komoly, alapveto hibai.
Nagyon remelem, hogy sikerul felebreszteni ezeket az idiotakat, hat nem latjak, hogy egy puskaporos hordot akarnak Europa kozepebe telepiteni???
bakegya
Már régen átugorhattad volna a schengeni határaid Berni...akkor orbán bányagödrei se tátonganának üresen!!!ÁLLÍTSUK MEG A fityiSS HORDÁT,TAKARÍTSUK KI ORBÁN FOCIOLÓGUSAIT A magyar adófizetők lábán álló orbán familiát közmunkára kell fogni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.