VIGYÁZAT CSAk ERŐS IDEGZETŰEKNEK! =)) A Fidesz-frakció reagálása Szél Bernadett (LMP) brüsszeli találkozóira Szél Bernadett Brüsszelben két olyan biztossal is találkozott, akiket Soros György megbízható szövetségeseiként tartanak számon és Magyarországot támadták. Felszólítjuk Szél Bernadettet, hogy tisztázza, valójában mit keresett a Soros-katonáknál!

Forrás: fidesz.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Ez egy régi elvtársi hatalomtechnikai módszer. Az a szerepe, hogy az állampárt felügyelete alatt eressze ki azt a gőzt, ami egyébként felrobbanna. Ezért vannak a műbalhék. Úgy néz ki, hogy az lmp a fidesz szeleppártja. Mondom ezt annak ellenére, hogy elismerem Hadházy korrupció ellenes tevékenységét csak arról nem vagyok meggyőzve, hogy mindez majdan Magyarország belmagyar lakosságának javát fogja szolgálni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Melyik alfarhangú gagyi seggnyaló förmedvénye ez ?
A fideSS-kdnp már csak ezen a szinten tolja ?
Kihaltak a régi nagy szellemek (Kupakos Lala, Rezsi Szilárd) ?
RonaGyuri
@justhpeter: ez barátom az új állampárt saját honlapja
emerencia
Ez egy régi elvtársi hatalomtechnikai módszer. Az a szerepe, hogy az állampárt felügyelete alatt eressze ki azt a gőzt, ami egyébként felrobbanna. Ezért vannak a műbalhék. Úgy néz ki, hogy az lmp a fidesz szeleppártja. Mondom ezt annak ellenére, hogy elismerem Hadházy korrupció ellenes tevékenységét csak arról nem vagyok meggyőzve, hogy mindez majdan Magyarország belmagyar lakosságának javát fogja szolgálni.
karma1
@RonaGyuri: Dragam, azt hittem, hogy ez egy vicc. A kommentjeitekbol latom, hogy nem... Ez borzaszto.
staro2
Ehhez már pofa kell.
Mit keresett?
Hirtelen csak az jut eszembe, hogy valószínűleg ugyanazt amit lázár Rómában és Londonban, meg amit a nemzeti bankosok Jamaicán.
anka
@emerencia: - egyet értek..., a fizessmaffia szele röpítette szélikét Brüsszelbe! - csak arra leszek kíváncsi mi lesz a magyarázat!
Azt hiszem tavasszal nagy pofára esés lesz...:(
tudode
Mit keresett?
.
Tömören, a GAZSÁG ellen az IGAZSÁGOT!
.
Lássuk csak, és ELEVENÍTSÜK FEL a nemzet CSÖRGŐKÍGYÓJA mit keresett "Brüsszelben" 2006-ban a főváros SZÉTDÚLÁSA évében, a TÚRÓS BUKTÁJA miatt többek között a 72 ÓRÁS ULTIMÁTUMON TÚL, amely videót a Youtube-ról mesterien letöröltettek, de ami a világhálóra felkerül, ha megkurtítva is megtekinthető az utókor számára 'is'
.
---- Kossuth tériek és a FIDESZ - 2006. október 6.
indavideo.hu/video/Kossuth_teriek_es_a_FIDESZ_-_2006_oktober_6_Kossuth_ter
.
Ennek a videónak az a BUKÉJA, hogy LEFEJEZTETETT, mert hiányzik az eleje, mert a VÁRVA VÁRT főszereplő valójában átverte a KOSSUTH TÉRIEKET IS, mert begazolt, és "CSAK" kijelzőn merészelt szólni az ÁLTALA, ÁLTALUK FELBŐSZÍTETT TÖMEGHEZ!!!
.
Ez nem volt elég, mert BIZA' ő is járt "Brüszelben", az alábbi videó tanúsága szerint, azért JÁRT KÖZBE, hogy VONJÁK MEG MAGYARORSZÁGTÓL "buktája" busszujából az EU-s lóvét.
.
Lássuk csak a MOSAKODÁS MŰVÉSZÉT:
.
----- Orbán Viktor Bizottsági Meghallgatása 2006
www.youtube.com/watch?v=3cMoyq-zv6A&t=231s
.
Nagy fába vágta Szél Bernadett a bicskáját, mert TÖBBEK KÖZÖTT az olajbiznisz óta MINDENT MEGÚSZTAK a KISZ "urak", és ki tudja hány ember lett ennek a MENTÁLIS harcnak az áldozata
.
----- Olajbizottság 2000 Orbánkormány idején
www.youtube.com/watch?v=wzQEolKADKI
.
Ez "IS" van VOLT KISZ "URAK"! Se Istent, se embert nem ismernek a PÉNZ ÉS A HATALOM OLTÁRÁN!!!
anka
@nyanya001: - még ha csak nagy lenne az a cipő..., de lúdtalpas is! :D :D :D
anka
@nyanya001: AZ! - és akkor még mondja valaki, hogy nem a dakota szekerét tolja!
- na az ilyenekért nem tud senki meggyőzni, hogy szélike alkalmas miniszterelnöknek!
nyanya001
@anka: A 4 %-os párt...

Kis változások történtek a pártok támogatottságában az elmúlt egy hónapban. A Fidesznek egy hajszállal ismét nőtt a tábora, 26-ról 27 százalékra. A Jobbiknak kissé csökkent a támogatottsága, 13-ról 12 százalékra. Az elmúlt hónapok visszaesése után az MSZP táborának mérete most nem változott, a választópolgárok 10 százaléka áll mögötte. A DK harmadik hónapja 4 százalékos, az LMP az augusztusi 3 százalékról emelkedett erre a szintre. A múlt havi 1 százalékos pártok közül ezúttal a Momentum 2 százalékot ért el, a többiek, az Együtt, a Kétfarkú Kutyapárt, a Liberálisok és a Párbeszéd támogatottsága nem változott. A pártot nem választók aránya 37 százalék.
A biztos pártválasztók csoportjába most is csak bő egyharmadnyian tartoznak, ezért a körükben közzétett adatok továbbra is tájékoztató jellegűek. Ebben a szavazói körben a Fidesz 44 százalékot ér el, a Jobbiknak 19 százaléka van, az MSZP 17 százalékos. Az elkötelezett és aktív szavazóknak 8 százaléka támogatja a DK-t, 4 százaléka az LMP-t. A Momentum a biztos pártválasztók 3 százalékára számíthat, az Együtt 2 százalékos, a Kétfarkú Kutyapárt, a Liberálisok és a Párbeszéd 1-1 százalékos – ezek a legérdekesebb eredményei a ZRI Závecz Research Intézet szeptember közepén, az ország felnőtt lakossága körében végzett közvélemény-kutatásának.
anka
@nyanya001: Tudod, én ezekre egyáltalán nem adok! - én még soha nem értekeztem egy politikai közvélemény kutatóval! - nagy pofára esés lehet tavasszal, pláne a hiú ábrándot kergetőknek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.