Egyre valószínűbb, hogy tényleg agyvérzést kapott könyve dedikálása közben Stadler József, lapértesülések szerint azonban két napja próbálják stabilizálni az állapotát.

Egyik pillanatban még jól volt, a másik pillanatban már rosszul lett és az asztalra borult Stadler József könyve dedikálása közben a solti kocsmában – mesélte egy vendég a Blikknek az esetet. 

Stadler szerdán este lett rosszul Solton, a mentők a dunaújvárosi kórházba szállították agyvérzés-gyanúval. 

Az egykori juhász nem akarta, hogy kórházba vigyék, azonban a mentősök és a dedikálásra érkezők nem hagyták magukat meggyőzni erről. 

Még mindig stabilizálják Stadler József állapotát

Fotó: YouTube

Reggel értesültem a hírről, azonnal próbáltam elérni, de csak délután tudtam meg, mi van vele. Sajnos beigazolódott, hogy valószínű, tényleg agyvérzése volt. Jelenleg még mindig próbálják stabilizálni az állapotát

– mondta a Blikknek Stadler ügyvédje, dr. Balázs László Tibor.

Stadler József egészsége az utóbbi években látványosan megroppant, már börtönévei alatt is többször kórházba került. Leginkább súlyos cukorbetegsége miatt aggódtak érte, de a lap szerint az elmúlt időszakban már két agyvérzést is túlélt, majd hasnyálmirigyrákot is diagnosztizáltak nála

A kocsma egyik vendége, aki a könyvdedikáláson is részt vett, a Blikknek arról számolt be, hogy nem látta, hogy bármit evett, vagy ivott volna Stadler József a helyszínen. Alkoholt sem, erről a vállalkozó maga számolt be a kiérkező mentőknek.

Stadler Józsefet 2011-ben ítélték börtönre csalás miatt (4 év 10 hónap letöltendő szabadságvesztés), 2014-ben azonban súlyos betegsége miatt kis időre kiengedték, ezután a börtönkórházban raboskodott. Ebben az évben újabb 2 év 10 hónap börtönt kapott – és egy új eljárás is elindult ellene –, végül 2016 februárjában szabadult. 

(Címlapi kép: YouTube)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Becsülettel leülte a rá kirótt büntetéseket, aztán kijött meghalni a börtönből. A sors fintora. Őszinte részvétem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.