November 15-től visszavonásig nem szerződéses ügyfeleink naponta legfeljebb 5 darab MPL Üzleti és MPL Netcsomagot adhatnak fel – idézi a Magyar Posta honlapján olvasható közleményt a zoom.hu.

November 15-től visszavonásig a zökkenőmentes küldeménykezelés érdekében a Magyar Posta csomagfeladási limitet vezet be. Az intézkedés kizárólag a nem szerződéses ügyfeleket érinti, akik naponta legfeljebb 5 darab MPL Üzleti csomagot és 5 darab MPL Netcsomagot adhatnak fel.

Az intézkedésre azért van szükség, hogy a Magyar Posta az év végi élénk küldeményforgalomban is az eddig megszokott, magas színvonalú szolgáltatást tudja nyújtani ügyfeleinek

– olvasható az oldalon.

Így talán nem lesz gond karácsony előtt: csomagfeladási korlátozást vezet be a posta

Mindazok fényében meglepő lépésre szánta el magát a Posta, hogy október 24-én az MTI-nek még úgy nyilatkoztak, hogy a

Magyar Posta, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) felkészült a karácsony előtti nagyobb csomagforgalomra

- emlékeztet a zoom.hu.

Cikk- és címlapkép: Youtube, illusztráció

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem inkább a szolgáltatáshoz elegendő munkaerőt kéne alkalmazni, és RENDESEN MEGFIZETNI A MUNKÁJUKAT ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Nem inkább a szolgáltatáshoz elegendő munkaerőt kéne alkalmazni, és RENDESEN MEGFIZETNI A MUNKÁJUKAT ???
nezelodo
Remélem más területen nem vezetik be az áldott emlékű jegyrendszert?
RonaGyuri
Ha csak úgy nem?

Újabb elképesztő pofátlanság, avagy a derék Posta esete a gordiuszi csomóval

Már a létezőben is ilyentájt azon humorizáltak az erre rendszeresített média-munkások, hogy a köztisztaságiak felkészültek a télre és a Posta a karácsonyra.
Manapság persze az igazi jókat a politikusok, no meg a politológusok mondják és a posta is már nemzeti nem is beszélve arról, hogy téli felkészülés a nemzeti hóhányók asztala! =))
A minap a derék magyar Posta közleményt adott közre, melyben azt mondja, hogy „a Magyar Posta az év végi élénk küldeményforgalomban is az eddig megszokott, magas színvonalú szolgáltatást tudja nyújtani ügyfeleinek ”, azt mondja! Ja és intézkedést is bejelentettek: „november 15-től visszavonásig a zökkenőmentes küldeménykezelés érdekében a Magyar Posta csomagfeladási limitet vezet be. Az intézkedés kizárólag a nem szerződéses ügyfeleket érinti, akik naponta legfeljebb 5 darab MPL Üzleti csomagot és 5 darab MPL Netcsomagot adhatnak fel.”!
Ügyes! Milyen kár, hogy az időjárásért felelős felsőbbséget nem lehet ilyetén korlátozások alá vetni! =))
Így nekik nem marad más, mint az egyik kedves barátom dumája: Szedje össze, aki elszórta! =))
Lepényleső
Megoldásnak megoldás,de miért nem teszik a Karácsony egy felét mondjuk Áprilisra,elsejére?
Aztán ha ez is kevés akkor talán osszák fel nemek szerint is az ünnepet. Ezzel az állománnyal
mindent lehet.
vladimir putin
mindenki megszokta már a magas színvonalt, ebből nem is lehet engedni!

- Jó napot kívánok, szeretnék csomagot feladni.
- Na menjen maga a picsába, mit képzel maga mi ez itt? A Magyar Posta?
Klubtag
Na ezért gyanús nekem mindig, ha valamely szolgáltató az nyilatkozza, hogy FELKÉSZÜLT.
Elég koros lévén ilyenkor az akkori köztisztasági szolgáltatónak a téli havazásra való felkészülése, vagy a sörgyárak nyári megnövekedett sörfogyasztására való felkészülése jut eszembe és még sorolhatnám. Szinte soha nem sikerült betartani az ígéreteket, többnyire utólagos magyarázkodással kellett beérnünk. Szóval nincs új a nap alatt...mára még csak nem is izgatják magukat, inkább a pofátlan intézkedések szaporodása észlelhető az illiberális kormányzás legnagyobb dicsőségére.
justhpeter
Ez a kérdés, válasszatok:
Mi ez ?
Botrány - vagy - kabaré ?
nezelodo
Ebből is látjuk, hogy leköröztük a rothadó nyugatot, avagy visszaállították a tervgazdálkodást. Ha ezután sem műkszik a csomagszállítás, ajánlanám a levélfeldolgozóknál már kipróbált módszert, rájuk kell zárni az ajtót, és nem hazaengedni, amíg nem végeznek. Ja hogy ki viszi ki akkor a csomagot? Meg lehetne a próbálni a drónos kiszállítást, hiszen ahogy írtam a nagy vezérünk szavait idézve, úgyis leköröztük a nyugatot, ott még csak kísérleteznek ezzel. Ha mégsem menne, még mindig ott a galambposta...
human
Így kell átvágni a gordiuszi csomót. Remélem valaki kap vagy 10 milliós sikerdíjat ezért a rendkívül hatékony ötletért.
Hofipisti
Miért van az, hogy olyan állami vállalatok, amelyek bizony már évszázada helyt álltak, az utóbbi időben sorra tönkremennek? Persze tudjuk Csurka óta: " ... a szakmai hozzáértés egy komenista trükk!" Pártunk és kormányunk nem a szolgáltatás fenntartásában, hanem a csókosok jól fizető pozícióba helyezésében érdekelt. Volt már ilyen hozzáállás a hatalom részéről alig 70 éve, akkor is cipész lett az öntőde, kocsis pedig a húsüzem igazgatója.
Magyarország jobban teljesít!
nezelodo
@Hofipisti: A villamos kalauzból meg Állami Egyházügyi Hivatal vezetője lett. Az ő tudása és módszerei sem vesztek kárba, mert az ő tanítványa volt a Semjén Zsóti...
human
@bakcsubakka: Nagy találmány ez, becsüljük meg. Az egészségügyben is lehetne alkalmazni a várólisták csökkentésére. Mondjuk évente csak egyszer lehetne kórházba menni a többit bajt magánkórházban lenne kötelező intézni.
namihami
Kedves Posta-agytröszt. Nem ez a jövő útja. Hozzatok egy olyan rendeletet, hogy a csomag feladója bemehet bármely postára, korlátlan számú csomag feladását kifizetheti és saját kis lábacskáin házhoz viheti a címzett részére. Ugye, mennyivel jobban hangzik?
Természetesen a postai csomagroham miatt a fizetendő összeget fel is lehet emelni.
Desischado
@papa.49: Nálad a pont. De nem, elküldték a rengeteg embert, a maradék meg inaszakadtáig dolgozzon, éhbérért. És még cseszegetik őket a biztosítások és a sorsjegyek eladása miatt. De lefogadom, az igazgatónak most is több milliós prémiuma lesz, a semmiért!
szaboria1
@papa.49: Hogy képzeled akkor a sok központi dolgozó léhűtőnek nem lenne több milliós fizetésük.
szaboria1
Bezzeg amikor magán csomagküldők akartak sokan lenni akkor ki is tiltakozott a legjobban? Csak figyelni kell az interneten is vannak akik árulnak megunt jó állapotú holmikat utánvétel már azok is nagy számban vannak. Na erre sem igazán készült fel a nagy MAGYAR POSTA.
papa.49
@Desischado: @szaboria1: Tudjátok én napi rendszerességgel járok ilyen csomag pontokon az ország Dunától keletre eső részében, látom hogy mennyit melóznak ott a palik, meg a csajok a csomagokkal, gépesítés nincs csak kézi meló de az dögivel ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.